Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Това новото промо на ИВ е мноооооого тъпо.
Който все пак иска да го гледа, днес го намерих, че е излъчено по Нова някъде 10:15-10:16
Мерси❣️
На него виждаме още Гергана (Джери) Христева - инфлуенсърката:
Скрит текст:

Тази с розовото екипче си е точно Десислава Сапунджиева:
Скрит текст:
Ето и татуировката й:

И герданчето + сакенцето:

Десислава Сапунджиева има награда от Varna Trowdown 2025 година - явно престижен кросфит турнир, на който нито Гризлито, нито Калоян се добраха до такава:
Скрит текст:
Димитър Димитров - Вълка - активизира се на 27 юли. После си изтри всички последвани. След финала пак ги последва. 🤣 Не знам каква игра играеше, но котката отдавна дебнеше мишката. 😎🤪 Може да се е сприятелил с Теодор Венков, защото Теодор след Десислава, Траян и Дино последва него. Забавното я, че първият ми пост за него в темата беше изтрит, тъй че може и по-рано да се е активизирал. 😁
Скрит текст:

Мартина Гордиенко и Теодор Венков също се появяват, Томи Борисов, ако не се лъжа.

Тази не я знам коя е:

Но и нямам намерение да я търся. 🤣 Цяло лято по няколко часа на ден "гледах ИВ" 🤪... и ми омръзна. 😁

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 20:09 от Bilyana14.

# 661
  • София
ИВ са пуснали във ИГ и ФБ страницата си визитката на Теодор (Чикагото). Този ще е истинска мъка да се гледа (и слуша) JoyJoyJoy

https://www.facebook.com/share/v/17J2hFqwHL/

https://www.instagram.com/igri.na.voliata.bulgaria/reel/DOJWEfIjKgi/

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 19:38 от dido2k

# 662
Стара Загора избухна тая година по риалититата, браво! Да няма някаква радиация наблизо?

# 663
Стара Загора избухна тая година по риалититата, браво! Да няма някаква радиация наблизо?

Има, има. Поне във визитката на колегата дават малко от нашата работа.

# 664
Леле, какви са тези коментари... защо ги излъчват?

# 665
Ив
Калоян от миналия сезон е участвал в кастинг битка

# 666
  • България
В ДиК от промото личи, че отпадат Божин и Марио

# 667
Аз видях ,че Божин и Радо ги няма

# 668
  • Варна
Аз видях ,че Божин и Радо ги няма
Там е Радо.
Скрит текст:

# 669
  • Вестерос
Какво е издала Оля за Предателите?

# 670

Не е издала нищо директно, просто от контекста на изказванията й излиза, че е останала в играта доста по-дълго, за разлика от Петканов, в чието изгонване изглежда че е участвала.

# 671

Не е издала нищо директно, просто от контекста на изказванията й излиза, че е останала в играта доста по-дълго, за разлика от Петканов, в чието изгонване изглежда че е участвала.

Можем само да спекулираме. Аз също гледах интервюто и не останах с такива впечатления.

# 672
ИВ
Има нещо интересно в този сезон и това е Изолатора.Доколкото разбрах,много хора са минали през него и след това отиват в друг отбор.Това или е много хубаво,защото разбива коалиции или много зле,защото създава такива.
Чудно ми е,че победителя още не е открит

# 673
  • София
Аз не знам колко точно хора са минали през този изолатор, но мога да кажа че на база снимките които излизаха из ФБ, поне до 20-и Юли изглежда е бил празен, защото кой ли не мина да се снима там (даже го снимаха повече от Арените). После чак някъде началото на Август се появиха първите свидетелства и снимки че има снимачен екип там (бях го писал тук в темата но не помня на коя дата беше).
А за победителя, никой ли още не е видял, че нашата добра "приятелка" от ФБ (Диянчето) вече е убедена че го знае? JoyJoyJoy

# 674
ИВ
Този младеж също го броя към предположенията за участници в ИВ. И той играеше на котка и мишка - със заключен профил, 0 последвани, но един от малкото последвани от Теодор след отпадането му:

Общи условия

Активация на акаунт