Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Аз не знам колко точно хора са минали през този изолатор, но мога да кажа че на база снимките които излизаха из ФБ, поне до 20-и Юли изглежда е бил празен, защото кой ли не мина да се снима там (даже го снимаха повече от Арените). После чак някъде началото на Август се появиха първите свидетелства и снимки че има снимачен екип там (бях го писал тук в темата но не помня на коя дата беше).
А за победителя, никой ли още не е видял, че нашата добра "приятелка" от ФБ (Диянчето) вече е убедена че го знае? JoyJoyJoy

Мисълта ми беше,че не е като миналата година само един да излиза на финалите ,защото разбрахме вече,че и Николета и Теодор са били в изолатора,но и двамата са се върнали в играта.

# 676
Аз не знам колко точно хора са минали през този изолатор, но мога да кажа че на база снимките които излизаха из ФБ, поне до 20-и Юли изглежда е бил празен, защото кой ли не мина да се снима там (даже го снимаха повече от Арените). После чак някъде началото на Август се появиха първите свидетелства и снимки че има снимачен екип там (бях го писал тук в темата но не помня на коя дата беше).
А за победителя, никой ли още не е видял, че нашата добра "приятелка" от ФБ (Диянчето) вече е убедена че го знае? JoyJoyJoy
Видяхме ,че е писала Катрин или Радостина ,но тази информация трябва да се провери.

# 677
Видяхме ,че е писала Катрин или Радостина ,но тази информация трябва да се провери.
🤣🤣🤣
Какво да проверяваме, та тя се информира от нас.

# 678
Финалните двойки в ДиК са:
Ники и Джулия, Радо и Елвира,
Ренета и Асен, Чехо и Ванеса

# 679
Ама как Ренета и Асен - те се сдобриха ли?

# 680
Ама как Ренета и Асен - те се сдобриха ли?
Да.

# 681
  • София
Жълтурите чак днес с първи плахи опити да се включат в играта. JoyJoyJoy

И не, не е Ясен. JoyJoyJoy

# 682
Здравейте.

Знае ли се дали Емили се задържа дълго?
Не за друго, ама това момиче има нужда от специализирана помощ час по-скоро.

# 683
ИВ

Приятелствата в Играта:
Теодор, Дино, Траян и Симона

А тази:

... май ще се окаже Катрин
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 00:49 от Bilyana14.

# 684
  • София
Инфлуенсерката им се е "лъзнала" на тези от ФБ и отговаря на провокациите в коментарите под визитката й (пускам само това защото изглежда релевантно):

# 685
Е то е ясно,че няма да изпуснат такъв образ лесно Joy

# 686
Спойлер за ИВ относно финала има ли ?

# 687
ИВ

Таз мома много беличка ми се струва особено на фона на останалите жени.
Очаквам сравнително бързо да се лъзни към изхода.
Тя изпадна точно от играещия на котка и мишка Димитър Димитров Вълка. Както и Десислава Коеджикова. Но втората, за разлика от Джерито,  има завиден тен.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 17:46 от Bilyana14.

# 688
  • Stockholm
Имаме ли някой с директни спойлери за ИВ тази година?

# 689
Въх спряганата Пекинка за победител ми е анти Joy
Дано е грешен спойлер

Общи условия

Активация на акаунт