Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Искам да знам Калин пещерняка стига ли далеч напред? Голям фен му станах.

# 706
  • Stockholm
Той и Мартин миналата година саботира с първия пъзел. Давид влиза ли в племе после?
Неврохирургът докъде стига?

# 707
Банда, само вие ще разберете емоцията ми от представянето на племената до момента. Simple Smile

Дотук само неврохирургът ми се е изплъзнал. 👀 🐈⬛🐁
Снимките от профилите заговориха след три месеца. 😁 Мартин Лапунов най-накрая се визуализира (беше без снимка, без публикации, с 0 последвани).
Излизат на арената, а аз ги представям на ММ преди визитките. Пита ме "тоя стига ли далече, оня стига ли далече" и му отговарям с "да" и "не". Спомням се всеки от къде е "изпаднал", как съм стигнала до него. Simple Smile

Чакам новата порция и женската битка за влизане в племената.

Стана ми ясно защо Йордан Кръстев не е прокопсал - то с това племе...

Ти си абсолютен детектив, между другото неврохирурга е от кастинга на Фифо, от където е ѝ Иван.Очаквам да видя Траян,който е от същия кастинг, и Мирослав.
Зеленото племе са ми най-симпатични,но съдейки по-спойлерите тук,май не изкарват много в тоя състав

# 708
Незнам защо,но имам чувството,че Катрин ще ги пипа много по антените,прилича ми малко на Силвия от миналия сезон,нищо,че не се справи с халките в началото,но ще ги работи здраво,като се има в предвид с какво се занимава.

# 709
Да, то му личи от визитката дори

# 710
На мен ми хареса зъбаря.
Но май раничко е стегнал куфарите 😔
Мда, Лъчо не прокопсва много. Някаква активност - 23.07. (dido2k е по тайминга Simple Smile ).  Фамилията си добави в профила, смени си профилната снимка...
Стигнах до него чак след финала (чрез Катрин). Но имаше сериозна активност в профила му през целия ден - той добавяше участници, него го добавяха...

Миналата година 2 профила на хора от екипа ми бяха достатъчни за издирването, но любимата ми шантава и много цветна редакторка рязко напусна ИВ... А ми беше много полезна... Затова тази година последвах 20. 🤪

Нека позная:

Виторио Йорданов, Веселин, Йоан Портаров 😎

# 711
  • Stockholm
Важни въпроси, Биляна, моля те:heart_decoration:
1. Неврохирургът докъде стига?
2. Кои са тримата мъже на финал и коя е жената?

# 712
Важни въпроси, Биляна, моля те:heart_decoration:
1. Неврохирургът докъде стига?
2. Кои са тримата мъже на финал и коя е жената?

Не съм Биляна,но ще се опитам да ти отговоря.
Неврохирургът не се знае до къде стига,защото не беше открит по време на игрите.
Във финалната тройка със сигурност има една жена,най-вероятно Катрин,а Теодор завършва 4ти.
Проблемът е,че двама от потенциални финалисти ги няма дори още в играта(Траян и Мирослав).Още един вероятен е борчето.
Много е забъркано,чакаме развитие

# 713
Тая Катрин явна яко ще я бутат. Снощи се изложи

# 714
Тая Катрин явна яко ще я бутат. Снощи се изложи
.    Има нещо такова,но може да е от напрежение първа игра,но ще я видим какво ще покаже по-нататък,може да е силна в социалната игра.

# 715
Последни новини от хумористичната хроника (Дианка от ФБ снощи и днес не ни разочарова) Joy

.    В лилаво 😆😆😆,ще чакам с нетърпение довечера племето в лилаво,поне е познала,че ще само от жени 😂😂😂

# 716
Искаш да кажеш "прочела" при нас. 😁

# 717
  • София
Да й дадем все пак "the benefit of the doubt" Blush
Може пък отнякъде да е научила голямата тайна на този сезон: точното време и място на провеждането на финала.
Направи ли ви впечатление, че в края на снимките доста повече хора (отколкото предполага един финал от трима човека) излязоха Online по едно и също време (околко 25-26-ти Август)? А дали няма някаква причина за всичко това съгласувано появяване?

# 718
  • Stockholm
Тя Дианчето тази информация не може да я смели. Ще си копира оттук конкретни имена, както досега. Логическите задачи не са нейната сила Joy

# 719
  • София
Изобщо не съм се опитвал да давам логически задачи. Просто разсъждавам на глас. Предни години по това време вече беше излязло името на победителя (не че мен кой знае колко ме вълнува). А тази пълно мълчание, дори и едно име не се спряга по ФБ групи или жълтите сайтове (освен онзи Ясен де Joy). Колкото и да пазят тази година от продукцията все поне едно име трябваше вече да се е чуло, дори било партенка (тук в нашата тема досега само гадаем на боб и леща - никой не е дал никаква конкретна информация). А дали пък просто все още да няма какво да се спряга като име на победител?

Общи условия

Активация на акаунт