Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Да й дадем все пак "the benefit of the doubt" Blush
Може пък отнякъде да е научила голямата тайна на този сезон: точното време и място на провеждането на финала.
Направи ли ви впечатление, че в края на снимките доста повече хора (отколкото предполага един финал от трима човека) излязоха Online по едно и също време (околко 25-26-ти Август)? А дали няма някаква причина за всичко това съгласувано появяване?
.      А може ли например,финала да е бил от 5 човека,последния да отпада,докато не остане само победителя?Без полуфинал,първият финиширал от последните 5 ,да печели финала 🤔Само разсъждавам,мисля,че един сезон имаше нещо подобно,ако не се лъжа,мисля,че беше с Полина,и както се казваше......

# 721
  • Stockholm
Или има повече от един победител 😅

# 722
.    И да си поделят наградата като в  Един за друг 🤣🤣🤣,в първите сезони.

# 723
  • софия
Този сезон няма победител.

Казаха хората, че всичко ще е различно, нали.

# 724
Може да са решили ние да гласуваме за победител.

# 725
  • София
.    И да си поделят наградата като в  Един за друг 🤣🤣🤣,в първите сезони.
Хе-хе-хе, това беше добро JoyJoyJoy
А и се връзва със снощните визитки, където всяка от жените влязла със заявка да бъде победител. Май клишето "Всяка от вас вече е победител" ще придобие съвсем друг смисъл (Мише на кво ги учиш тези моми???) JoyJoyJoy

Победител със сигурност ще има.

Лошото е, че покрай всичките неразбории около това вече даже и Диана съвсем се обърка:

Моме ли си, каква си, ама си дръж на мнението, щом веднъж си казала че е Жена, не се отмятай (няма да сбъркаш Wink), а не всеки ден накъдето повее вятъра JoyJoyJoy

В заключение: тази година наистина ще има голяма изненада свързана с финала, въпросът е със всичкото друго дето е различно този сезон, дали ще ги издържим дотогава JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 11:32 от dido2k

# 726
  • Stockholm
Дианче, Мирослав и Траян кога влизат Joy

# 727
.    И да си поделят наградата като в  Един за друг 🤣🤣🤣,в първите сезони.
А и се връзва със снощните визитки, където всяка от жените влязла със заявка да бъде победител. Май клишето "Всяка от вас вече е победител" ще придобие съвсем друг смисъл (Мише на кво ги учиш тези моми???) JoyJoyJoy

Лошото е, че покрай всичките неразбории около това вече даже и Диана съвсем се обърка:

Моме ли си, каква си, ама си дръж на мнението, щом веднъж си казала че е Жена, не се отмятай (няма да сбъркаш Wink), а не всеки ден накъдето повее вятъра JoyJoyJoy

В заключение: тази година наистина ще има голяма изненада свързана с финала, въпросът е със всичкото друго дето е различно този сезон, дали ще ги издържим дотогава JoyJoyJoy
.      Абсолютно,в предните сезони по това време,все се спрягаше някой,но сега,лично мен наистина никой не ме грабва ,да си кажеш : ето той е.Много тромави,бавни ,мудни,вчера жените направиха по-стойностна битка,за разлика от първата на племената.Не знам умишлено ли така са подбрани мъжете,да се чудиш как са минали кастинга.Пред тях,един Мартин,толкова оплюван от почти всички миналия сезон,изглежда като гладиатор пред тези от тази година.Дори вчера от жените имаше такива,които със сигурност са по-добри от някои мъже.Симона,Десислава,тази малката Йоана,нищо ,че завърши последна.Да,победител със сигурност ще има,и както казваш,дано да ги изтърпим до финала😂😂😂

# 728
Та кои са на съвет днес ?

# 729
Скрит текст:
.    И да си поделят наградата като в  Един за друг 🤣🤣🤣,в първите сезони.

.

Цитат
Абсолютно,в предните сезони по това време,все се спрягаше някой,но сега,лично мен наистина никой не ме грабва ,да си кажеш : ето той е.Много тромави,бавни ,мудни,вчера жените направиха по-стойностна битка,за разлика от първата на племената.Не знам умишлено ли така са подбрани мъжете,да се чудиш как са минали кастинга.Пред тях,един Мартин,толкова оплюван от почти всички миналия сезон,изглежда като гладиатор пред тези от тази година.Дори вчера от жените имаше такива,които със сигурност са по-добри от някои мъже.Симона,Десислава,тази малката Йоана,нищо ,че завърши последна.Да,победител със сигурност ще има,и както казваш,дано да ги изтърпим до финала😂😂😂

Абсолютно, рано е да се каже, но за мен тези участници са може би най-слабите от всички сезони досега. Доста разочароващо. Това поредния опит да се добута жена победител ли е не знам.. Да се взимат силни жени и посредствени мъже или застаряващи..

# 730
  • Stockholm
Кои са на съвет днес? Липсва ми Merry с най- яките спойлери миналата година.

# 731
Според мен финалисти са Мирослав, Калин, Теодор, Алекс, Катрин.

Вие какво мислите?

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 22:12 от Desynka

# 732
От Дианчето ,утре Феномените печелят.Зелените на съвет.

# 733
  • София
Еми шанса да се познае за утре е точно 50%, на нейно място и аз бих се пробвал. Joy
Все пак сега прегледах промото за утре, този път не се вижда на никой кадър резултата (освен първата точка), така че не са спали по време на монтажа.

# 734
Според мен първия отпаднал е Данчо,защото от една снимка знаем,че Шопа влиза в жълтото племе.
Разбира се има много варианти,но имам и някакво лошо предчувствие.

Общи условия

Активация на акаунт