Останах вярна на партньора си, но защо продължавам да мисля за това.

• 4 268
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Докладвала съм ги, затова си го изтървала Grinning
Отдръпване и разпалване какво общо имат с караниците? За караници ставаше дума.

# 31
Защото е като следната ситуация: да приемем, че обичаш сладолед йогурт. Месеци наред не си го яла, в един слънчев ден получаваш възможност да седнеш на спокойствие, без работа, без деца, без мъж, без да мислиш за задачи и задължения. Почуствала си спокойствието и споменът за сладоледа. Нормално е, да се сещаш затова. Вече от теб зависи да издържиш на изкушението, и да получиш изкушението вкъщи. Въпрос на мислене и желание.

# 32
Мислиш за друг - изневяра, поглеждаш друг - изневяра, пишеш с друг - изневяра, излизаш с друг - изневяра. Мацко - грешна си. Или се стегни или се раздели с мъжа си. Адреналин тра-ла-ла, ако разбере твоя мъж и реши да е ПИЧ, ще усетиш такъв адреналин, че после няма да искаш да чуеш тази думичка. Не тоя ти разваля семейството, а ти самата си го разваляш. Като ти липсва нещо с мъжа ти - сядате и говорите, ако на следващия ден няма промяна - чао. Всичко е много лесно.

# 33
Айде почнаха съветите за раздяла, няма що.
Глупости са това, аз си мисля и се сещам за тръпки/ не знам дали са любови/ от преди 20г.+, 15г., 12г., абе за тези преди мъжът ми. Изневерявам ли му? Да се разделяме ли?

# 34
Мислиш за друг - изневяра, поглеждаш друг - изневяра, пишеш с друг - изневяра, излизаш с друг - изневяра. Мацко - грешна си. Или се стегни или се раздели с мъжа си. Адреналин тра-ла-ла, ако разбере твоя мъж и реши да е ПИЧ, ще усетиш такъв адреналин, че после няма да искаш да чуеш тази думичка. Не тоя ти разваля семейството, а ти самата си го разваляш. Като ти липсва нещо с мъжа ти - сядате и говорите, ако на следващия ден няма промяна - чао. Всичко е много лесно.
Не знам на колко години сте, имате ли семейство и деца, но нещата не винаги са така прости и лесни, черни или бели и ми звучи абсурдно дори съвета да говорим и ако утре пак е същото Чао. Ако си на 18 г. може би е ОК да се разсъждава така, но иначе не го разбирам. В ситуация с дълга връзка, любов, липса на съществение проблеми и замесени деца звучи абсурдно. Пък и да не мислите, че не сме говори... Когато се появят дадени залитания се случват и без някаква сериозна и конкретна причина или липса (от стрес, скука, дразги, еднообразие, характер и природа на човека и т.н) ама това да помислиш  за някой друг било изневяра ми идва малко филмарско. Животът на големите хора не винаги е лесен и гладък, има и своите трусове и изпитания.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 15:49 от Dalya12

# 35
Не знам на колко години сте, имате ли семейство и деца, но нещата не винаги са така прости и лесни, черни или бели и ми звучи абсурдно дори съвета да говорим и ако утре пак е същото Чао. Ако си на 18 г. може би е ОК да се разсъждава така, но иначе не го разбирам. В ситуация с дълга връзка, любов, липса на съществение проблеми и замесени деца звучи абсурдно. Пък и да не мислите, че не сме говори... Когато се появят дадени залитания се случват и без някаква сериозна и конкретна причина или липса (от стрес, скука, дразги, еднообразие, характер и природа на човека и т.н) ама това да помислиш  за някой друг било изневяра ми идва малко филмарско. Животът на големите хора не винаги е лесен и гладък, има и своите трусове и изпитания.

На 33 съм и съм бил с жена с дете, което приех за свое. Имаш много видове изневяра,  а пристъпването от тях, към физическа изневяра е само една малка крачка. А по отношение на разделите - щом искате да се мъчите - няма проблем.

# 36
  • Out of the Mix
Шерифе, няма лошо, но баш сега си в годините да бръмчиш и да си хванеш, да се съсредоточиш около най-младите мацки 23-28 годишни, волни птици без деца. Wink

33 е перфектната възраст, Христовата за вече един мъж да е израснал, ако не е спал досега + възмъжал, все още много млад. Аз тогава усетих промяна в себе си, в сетива, възгледи и т.н. Сега съм още по-добре, но просто си направих ретроспекция.

# 37
  • Beyond the stars
Оф погледите били изневяра - да турим по един хиджаб, едно фередже - те, хората, отдавна са го измислили как да се пазят от тази опасна работа с гледането.
Не мога да оценя, че някой е хубав, без да си легна с него ? Не мога да си говоря с някой, да си кажа "ехааа, ако бях сингъл" , без да си легна с него ? Не мога да се сетя за някакви хубави моменти с някой бивш?
Не съм овладявала тази степен на отдаденост явно, нито я искам от мъжа ми.
Пък 17 години не съм му изневерила, в онзи истинския смисъл - да искам и да съм в леглото и в живота на друг.

# 38
Скрит текст:

Дали за залитания, дали за нещо друго, винаги има причина. Дали е очевидна или не, това е друг въпрос. Има дори хора, на които така да се каже, това им е в кръвта (образно казано). В повечето случаи, хората започват да си търсят причина, която да използват после за оправдаване на своите действия. Един вид, да оневинят своите постъпки. Разбира се има и такива, на които въобще не им пука и въобще не се замислят над тези неща.

# 39
Реворкър. Съгласен съм, но аз си имам мой начин на живот.

Вълшебство. Никой не казва да се пакетираш в найлон, а да нямаш такова поведение. Поглед сега - поглед после и айде готово.

Боре Перника. Точно така. К*рвите( мъжете и жените) винаги си намират причина за обяснение.

# 40
  • Beyond the stars

Вълшебство. Никой не казва да се пакетираш в найлон, а да нямаш такова поведение. Поглед сега - поглед после и айде готово.

Айде готово - какво ? Щото 17мата година - нищо. Bowtie

# 41

Абе не ти вярвам, ама айде.

# 42
Скрит текст:

Има и свестни, но принципно си прав. От поглед/разговор се тръгва и при "по-лабилните" "с по-слаби ангели" и т.н. малко по-малко тези неща започват да "дълбаят" на подсъзнателно ниво. След това има промяна на виждания, разбирания и накрая "уйде коня у ряката".

# 43
Скрит текст:

Има и свестни, но принципно си прав. От поглед/разговор се тръгва и при "по-лабилните" "с по-слаби ангели" и т.н. малко по-малко тези неща започват да "дълбаят" на подсъзнателно ниво. След това има промяна на виждания, разбирания и накрая "уйде коня у ряката".

Е обясни им на "сФестните".

# 44
  • Beyond the stars

Нямам за цел да убеждавам някого във фактите от собствения ми живот.
За съпружието ясно, че не мога да гарантирам. Но за себе си - това са фактите. 17 години. Не ми е слаб ангелът просто. На тези дето им е слаб, както и да направиш, все конят ще е в ряката.

Общи условия

Активация на акаунт