Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Доволни ли сте от слънцезащитните продукти за деца/бебета на ДМ марките? Да ми препоръчате нещо подходящо за бебе

# 166
Доволна съм откъм грижа, т.е. не сме имали изгоряло бебе 😀 но пък много цапа, остава жълти петна по дрехите. Това за 50тия фактор, една бяла опаковка Sun dance sensitive.
Това за ежедневна употреба, иначе за море препоръчвам банските със spf,.

# 167
Миналата седмица взех спрей с 50 фактор babylove. Става и за лице. Не е мазен, лесно се разнася. Водоустойчив е.

# 168
Аз взех този, малка опаковка, за проба. И да, много цапа.

Скрит текст:

# 169
С този, който Tweety е показала, изкарахме цялото минало лято. Детето не е изгоряло нито веднъж. Сега взех някакъл рол он май, дано и той е така успешен.

# 170
За бебе съм купувала само от аптека слънцезащитен
Вчера доволно използвах купона за продукти на ДМ. Ако всеки месец има такъв купон ще съм много доволна

# 171
За бебе съм купувала само от аптека слънцезащитен
Вчера доволно използвах купона за продукти на ДМ. Ако всеки месец има такъв купон ще съм много доволна

При достигане на оборот 120 лв, има 10% на дм марки. После за още едно ниво имаше 15%, на мен ми харесват новите нива. Като се има предвид, че някои неща купувам и без да имам отстъпка, всичко от 10/15/20% ми е добре дошло.

# 172
Благодаря за информацията

# 173
  • Mostly in my mind
А къде виждате колко натрупани средства от покупки имате? Преди го виждах,сега не мога да го открия.

# 174
  • Пловдив
А къде виждате колко натрупани средства от покупки имате? Преди го виждах,сега не мога да го открия.
В приложението. Излиза ми още с отварянето.

# 175
В приложението. Излиза ми още с отварянето.
Точно така. На заглавната страница, най- отгоре е отразена натрупаната сума и последното пазаруване от профила.

# 176
Да, вече имам 2 лв. от вчерашното пазаруване.

# 177
  • София
Много добре ми дойде новият талон на dm марките! Че сега и на всички, освен храни и козметика, взех и колагена да пробвам.

Няма да ползвам този за домашни любимци, ако някой иска - да пише.

В новите нива не ми харесва, че има ограничения за макс сума на поръчката, че аз може да искам за 200лв поръчка. Но поне талоните сега са с по-дълъг срок на валидност.

# 178
Това ограничение в сумите ми е странно. Някой може ли да ми каже защо е така? Нали по принцип всички магазини целят оборот. Тук защо се стимулират по-малки суми?

# 179
От вчерашния ми пазар, минах и двете нива. Сега имам два талона, един за 2лв.(ниво 1) и 3 лв.(за ниво 2). И двата са с валидност до 02.06. Предполагам, че ще мога да използвам и двата наведнъж. ММ вчера се върна натоварен с две големи торби + голяма опаковка ТХ. Каза ми, че не очаквал такъв щур пазар с препарати и какво ли не...😄

Общи условия

Активация на акаунт