Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 47 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Това ограничение в сумите ми е странно. Някой може ли да ми каже защо е така? Нали по принцип всички магазини целят оборот. Тук защо се стимулират по-малки суми?

Явно целят ограничен оборот, защото може да направиш и 300 лв сметка, съответно ще имаш отстъпка на повече неща.

# 181
От вчерашния ми пазар, минах и двете нива. Сега имам два талона, един за 2лв.(ниво 1) и 3 лв.(за ниво 2). И двата са с валидност до 02.06. Предполагам, че ще мога да използвам и двата наведнъж. ММ вчера се върна натоварен с две големи торби + голяма опаковка ТХ. Каза ми, че не очаквал такъв щур пазар с препарати и какво ли не...😄
И аз имам две нива и се чудя дали ,ще минат и двата талона.

# 182
  • Пеликания
Когато отстъпката е за цялата сметка не могат да се използват заедно талоните. Пробвайте ако искате да ги активирате и добавете нещо в количката.

# 183
И аз мисля, че не може наведнъж.

# 184
  • софия
В талоните е описано, че не може да се ползват двата за една покупка.

# 185
В талоните е описано, че не може да се ползват двата за една покупка.
Благодаря! Ще го имам предвид.

# 186
Явно им е важно да ограничават намалението, както е казала Vania.

# 187
Не ми е странно, доста магазини си слагат ограничение на сумата за отстъпка с даден купон. Дали ще напишат таван на общата сума на покупката или колко най-много може да е отстъпката - едно и също е.
Тия талони са вид рекламна промоция, не че някой толкова се е загрижил за нас че ни кани да му изкупим магазина с процент отстъпка.

# 188
Като се замисля, това е превенция срещу прекупвачи.

# 189
И това също, но като цяло просто си ограничават отстъпката която дават, защото иначе няма как да им излязат сметките. Тях не ги бърка кой и защо ще им купи стоките, те си искат оборота от продажби.

# 190
Дами, този продукт дали сте го виждали в магазин? В приложението не го откривам
Скрит текст:

# 191
Мисля, че има пръскало с такъв етикет.

# 192
  • Mostly in my mind
А къде виждате колко натрупани средства от покупки имате? Преди го виждах,сега не мога да го открия.
В приложението. Излиза ми още с отварянето.
Точно така. На заглавната страница, най- отгоре е отразена натрупаната сума и последното пазаруване от профила.

Ето това ми излиза. Нито идея за натрупана сума...

# 193
Лолита, вероятно не си пазарувала от 01.05 насам. Каквото имаше натрупано се анулира след 30.04 и започна трупане на оборот наново.

# 194
  • Mostly in my mind
Благодаря.
Да, последно на 20 и някой април съм пазарувала.
А новото трупане за какъв период е? На мен ми изписва старатото още, което е до 30 април.

Общи условия

Активация на акаунт