Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Пак няма, обаче, по-големи суми.
С девойките в нашият ДМ още преди месеци коментирахме, че те са надминали 2500, и доста клиенти също.

# 76
Аз забравих за лайфа, ама нейсе.
Не съм много сигурна, че новите талони са по-добри. Няма талони от пет и седем лева, а 10% на собствена марка си е направо подигравка. Преди до хиляда лева като абсолютна сума даваха 25 лева, а сега е само 13. За чий ми е 10% на собствена марка, като на рожден ден ще я взема с 15%? И какво става, ако покупката е над 75 лева, няма отстъпка ли?

# 77
Мога да дам кода от лайфа, ако е нужен на някого.

# 78
Аз не знам на каква сума взех 15 лв.
Утре ли ги нулират?
Скрит текст:

# 79
То пише колко е оборота. Явно на 2000 лв.

# 80
  • Пловдив
1800 лв беше най-високото ниво при старите условия.
От утре започваме наново.

# 81
Това са старите нива:
Скрит текст:
В DM влизам главно заради техните марки, а РД ми е в края на кампанията и не ме устройва, предпочитам талоните да ги ползвам преди коледните празници.

124 лв. в талони и отстъпки плюс 20% за любим продукт е рекапитулацията на новите  условия. Ако се пазарува в пълния размер на упоменатия таван на сумата за отстъпка.

# 82
Точно това е уловката, да пазаруваш повече.
С талон от пет лева, например, миналата година взех шест бебешки сапуна от тяхната марка (на цена 0,99 лв.) и платих 0,94 лв. за всички. Тази година на същото ниво за шестте сапуна ще платя 5.34.
За мен лично не е изгодно това, хем отстъпката смешна, хем ще похарча повече, за да я получа.

# 83
И аз се учудих, че похвалихте новите отстъпки, но и на мен не ми се виждат изгодни.
Първо и второ ниво евентуално ще ползвам само.
Ние имаме много профили вкъщи, ще ги редувам.

# 84
Ами добри или не са новите нива, едва ли заради това ще спрем да пазаруваме. През годината ще има лайфове, талони и искаме или не, ще си направим оборот, а това ще е само бонус. Поне аз така приемам нещата.

# 85
  • пустинята Гоби
Аз също. Има продукти, които купувам само от ДМ, каквото дадат - берекет верси!

# 86
Според мен високите нива не са изгодни.
Което не ми пречи, не достигам такива суми. И на талони без нива съм доволна.

# 87
Новите купони са добре.
15% на дм марки. Даже е валиден до 28.05.
20% на парфюми също е ок.
Ще ги ползвам.

# 88
То така заредих всичко с последния купон на ДМ био, че добре, че този е до 28.05. Тъпото е, че седмица след него ще имам за РД. На него какъв срок му дават?

# 89
Мисля, че купона за РД беше седмица или 10 дена...

Общи условия

Активация на акаунт