Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 104
  • 737
  •   2
Отговори
# 360
  • Deutschland
Аз очаквам единствено да не ми изсушава косата.

# 361
Препоръчайте хубав лак за коса със средна към силна фиксация, но да не слепва косата на клечки. Досега ползвах тези на Балеа, но опаковките им са много кофти, постоянно се развалят и разтичат.

# 362
Тези наличности описани в приложението верни ли са....от тази серия glow нищо няма в близкият магазин, но като гледам в повечето са неналични.....търся всичко да пробвам от серията ...имам само балсама.

# 363
Аз в приложението открих само спрея и маската. Балсам и шампоан нещо не ги виждам. Иначе за спря и маската проверих чрез приложението всички магазини в София и никъде ги няма налични. Това беше вчера, но едва ли днес ще е по-различно 😁

# 364
Не им са верни наличностите. Не за тези продукти, но трети път ми се случва нещо, което го има в системата, да го няма в магазина. Една къна исках, води се 1 бр. Нямаше я изобщо. Не знаят защо я няма.

# 365
  • Козлодуй
Кърпичките за очила на ДМ са много лоши  и смърдят ужасно - наложи се да изхвърля цяла кутия. И с неработещото приложение съвсем ме загубиха като клиент

# 366
  • Mostly in my mind
И на мен ми направи впечатление ,че онлайн нямат шампион и балсам Глоу, а във физическия имаше. Купих и спрея за блясък от същата серия. Исках маската, но я нямаха.

# 367
Кърпичките за очила на ДМ са много лоши  и смърдят ужасно - наложи се да изхвърля цяла кутия. И с неработещото приложение съвсем ме загубиха като клиент
Наистина миришат отвратително, явно е друга партида, защото преди съм вземала и не миришеха така. Изхвърлих ги и си взех от Лидл.

# 368
Момичета ,аз пак въпроси с косата.
Ще ме извинявате ,но напоследък чета много ,гледам клипчета ,следя фризьорки ,но пак да се обърна към вас за съвет.
Косата ми е изрусена с боя 8.1 ,тънка ,много чуплива към къдрава.
Купих си серията на Пантен Хидра шампоан ,балсам ,маска за коса и серум по препоръка на Фрау и съм много доволна.
Краищата на косата ми стават сухи и искам всекидневно да ги хидратирам.
Вчера за първи път ползвах ето този филър за коса на Gliss ,който си бях взела.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-gliss-uplatnyavasht- … teilen.laufend%29
Още серумът на Пантен не съм го пробвала ,тепърва пробвам нещата , които съм купила.
Но си мисля ,че ще ми трябва някакво олио за коса. Много харесах ето това.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/pantene-pro-v-maslo-za-kosa-koko … 001841889979.html
И се двоумя кое от двете да взема.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/pantene-pro-v-maslo-za-kosa-arga … teilen.laufend%29
А другото ,което се чудя е дали е удачно да ползвам олио (масло) за коса ,защото моята коса е тънка и доста къса. Искам да я пусна дълга без да ми се налага да я режа на всеки 2 месеца.
Дали олиото няма да утежни косата ,която е много къса?
Естествено ,ще слагам само в краищата.

# 369
  • Deutschland
Това беше много харесвано в темата. Аз също го ползвах и бях доволна. Скоро не съм го подновявала, защото имам много отворени продукти. Имат и мини вариант, за проба става.

# 370
Фрау ,много ти благодаря! 🌹

# 371
Отдавна го няма при нас обаче. Аз така и не можах да го пробвам.

# 372
Наистина миришат отвратително, явно е друга партида, защото преди съм вземала и не миришеха така. Изхвърлих ги и си взех от Лидл.
На Лидл ползвам и аз, даже незнаех че има и в ДМ.

# 373
Кърпичките за очила на ДМ бяха страхотни, но нещо ги промениха и сега за нищо не стават. Не съм усетила да миришат лошо, но се късат ужасно бързо, така че често се случва да мажа с пръсти по стъклото, защото кърпичката се е скъсала.
Иначе мия очилата с вода и веро, а кърпички ползвам само, когато съм навън.

# 374
Отдавна го няма при нас обаче. Аз така и не можах да го пробвам.
И аз не го намирам.
Май ,ще взема това на Пантен да пробвам.
Има много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт