Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Какво имаш предвид под "plex грижа за коса" и държиш ли да е от ДМ или питаш по принцип за нещо?
Защото съм в темата за ДМ, питам за техни продукти.
Нещо за овлажняване, съживяване на косата.
Ако държиш на ДМ марка препоръчвам тази маска:

Много добре ми хидратира косата, а моята е супер непокорна и хвърчащта.
Друг продукт, но не на дм, но се предлага там е:

Крем без измиване, той също е много хубав.
Фаворитът ми на всички времена е крем без измиване на brave new hair, но за съжаление не се предлага в ДМ.

# 571
  • Някъде там
Това е серията plex на Балеа.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=baela%20plex&search … rType=dm-products
Продуктите са прилични за дрогерийни такива. Хидратират  и се справят добре.
Tази маска също е доста добра https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-maska-aqua-3v … l#dm_bv_container.

# 572

Фаворитът ми на всички времена е крем без измиване на brave new hair, но за съжаление не се предлага в ДМ.
Pastelka, би ли споделила кой е крема без отмиване на Brave New Hair?

# 573

Pastelka, би ли споделила кой е крема без отмиване на Brave New Hair?
Това е

# 574
Този май го имам в резервите. Мисля, че го взех от някаква кутия. Кога се слага? След баня?

# 575
  • Някъде там
Здравейте. Включвам се с въпрос. Антицелулитното масло на Алверде добро ли е? Може ли да го сравните с това на Cocosolis?
Използвам второто от години, чудя се да го подновя или да пробвам нещо ново.

# 576
Наканих се да извадя стреч фолиото от тяхната марка и да го пробвам най-сетне. Потвърждавам че не става, то почти не залепва.
Благодаря на който предупреди тук, щях да увисна в накакъв момент като привърша това което използвам в момента.

# 577
Здравейте. Включвам се с въпрос. Антицелулитното масло на Алверде добро ли е? Може ли да го сравните с това на Cocosolis?
Използвам второто от години, чудя се да го подновя или да пробвам нещо ново.
Нищо общо няма с това на кокосолис лилавото.

# 578
Здравейте. Има ли слънцезащита за тяло в ДМ, която не цапа дрехите? (без значение дали е тяхна марка или не). Благодаря.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 04:04 от a1b2c3

# 579
Имам свободни талони от лайфа, ако някой иска да пише!

# 580
Талоните, които важат до 03.06, нали са включително и 03.06?

# 581
  • пустинята Гоби
Да, слава богу, че и аз нещо се замотах с пазарлъка този път.

# 582
Здравейте. Има ли слънцезащита за тяло в ДМ, която не цапа дрехите? (без значение дали е тяхна марка или не). Благодаря.
И аз като цяло се интересувам от слънцезащита за ежедневна употреба за града за тяло /за ръце и крака да кажем/, не за лицето. Има ли такова нещо, да не се усеща като плажните както лепнат, а да попива по-добре? И да, и да не цапа.

# 583
Днес пробвах на piz buin шише като дезодорант, като се напръскаш е бяло с блестящи частици, но попива бързо и не оставя следи освен глоу ефект по кожата....
И аз като цяло се интересувам от слънцезащита за ежедневна употреба за града за тяло /за ръце и крака да кажем/, не за лицето. Има ли такова нещо, да не се усеща като плажните както лепнат, а да попива по-добре? И да, и да не цапа.

# 584
Може ли снимка на piz  bun за да се ориентирам. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт