Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
И аз да споделя. Не се натрупват и при мен купоните за отстъпка. Взима този с най-високата отстъпка. Видях, че и в самите талони си пише

# 556
  • Deutschland
Аз имам 20% за Дав. Цените им пак скочиха, един душ гел вече е почти 3€. Отдавна не вземам техни неща, освен сапуни. Не че не мога да ги дам парите, яд ме е. От 1, 20 € на 3€ не е нормално.
Пуснали са обаче гадините едни продукти с драконов плод, ухаят фантастично и ще взема с отстъпката.

# 557
При мен не знам как но хванах отстъпка РД, отстъпката за бебешките марки и 10% ДМ марки. Ето бележката, близо 70 лв. отстъпка.
Скрит текст:

# 558
  • Пазарджик
При мен не знам как но хванах отстъпка РД, отстъпката за бебешките марки и 10% ДМ марки. Ето бележката, близо 70 лв. отстъпка.
Скрит текст:

Така комбинирани купоните хващат,т.е. намаляват цената,но два еднакви купона няма как да удвоят намалението.

# 559
  • София
Всичките талони, освен за РД е на база продукт, затова не може повече от един за едно нещо. Талона за РД е накрая на сумата, затова и изчислява на тотала процента на отстъпката.
Талона за ниво 4 е 10% за цялата стойност и най-вероятно там ще има натрупване на отстъпка. Но моите са валидни до 26.06, близките седмици, две, няма да се възползвам май Simple Smile

# 560
Аз имам 20% за Дав. Цените им пак скочиха, един душ гел вече е почти 3€. Отдавна не вземам техни неща, освен сапуни. Не че не мога да ги дам парите, яд ме е. От 1, 20 € на 3€ не е нормално.
Пуснали са обаче гадините едни продукти с драконов плод, ухаят фантастично и ще взема с отстъпката.
Като знам у нас на какви цени са Дав, не си спомням коя година може и да съм виждала техен душ-гел за евро и 20, доста отдавна ще да е било. Не че са само те, де.

# 561
  • Deutschland
Преди короната в било със сигурност. Хубавото е, че има и магазини за паралелен внос, с нормални Дав цени.

# 562
Аз затова вече си взимам Ритуалс и разни други глезотии. С тези цени в дрогериите, дори и професионалните шампоани бяха по-евтини по едно време. Сега и тях вдигнаха, но аз си останах фен на душ пияните и все още си взимам, особено на промоции, каквито има почти постоянно в Дъглас. И дълго ми карат, доволна съм Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 06:58 от Lale_Lili

# 563
Преди короната в било със сигурност. Хубавото е, че има и магазини за паралелен внос, с нормални Дав цени.
И години преди ковид може да добавиш, на много неща цените у нас са нелепи просто. Особено козметика и подобни от такъв клас дето е по всички дрогерии че и по супермаркетите, а цените са като на нещо кой знае какво тук.

# 564
Ползвам лосион на Дав - в Кауфланд са по 15 лева. От амазон го поръчвам за 3,50 евро на промоция, че и по-йовтинко, ако включа абонамент. Неудобството е само, че поръчвам по едно кашонче за безплатната доставка, но при мен бързо върви.
Някои цени у нас наистина са безобразни.

# 565
  • Deutschland
При мен лосионите вървят бавно. Само Rare pearls на Avon, чийто аромат обожавам, направо изчезва за дни.

# 566
Precious girl,
Честит рожден Ден:-)

Някой може ли да препоръча препарат за plex грижа за коса?
След като в салон ми взеха 100лв (на промоция) рязко се заинтересувах от подобни.

# 567
Какво имаш предвид под "plex грижа за коса" и държиш ли да е от ДМ или питаш по принцип за нещо?

# 568
Може да пробваш плексовете на Балеа, но едва ли ще се доближи до оригинала. Иначе и аз мисля да ги пробвам. И оригинала също, обаче трябва малко да намаля козметиката си. Не се събирам в отреденото място, където стоят чакащите, та съм се разперила на още 3 места 🤣

# 569
Какво имаш предвид под "plex грижа за коса" и държиш ли да е от ДМ или питаш по принцип за нещо?
Защото съм в темата за ДМ, питам за техни продукти.
Нещо за овлажняване, съживяване на косата.

Общи условия

Активация на акаунт