Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Днес има още 3 талона

# 541
Как става наслагването на купони за отстъпка в приложението или това може да се приложи само в реален магазин на касата?
Например: имам талон за 15% на пелени и отделно още 15% на цялата марка продукти

# 542
В приложението само трябва да са активирани талоните. Единият талон намалява 15%, вторият намалява още 15 % от вече намалената цена.
Това е за пазаруване онлайн. В магазин не знам.

# 543
И в магазина е същото.

# 544
От babybonus програмата, май пускат различни талони, спрямо възрастта на детето? На мен днес са ми заредили за пюрета на почти всички марки, които се предлагат, памперси Пуфис и 50% на втория пакет мокри кърпи Бебо.

# 545
В моя случай активирах талона за собствени марки и приключих покупката. После активирах талона за грим и талона за два лева, който получих веднага след първата покупка. На касата е отчело първо талона за грима и после този за два лева.

Новите талони не ме изкушават особено. На Биотен ползвам колагеновия серум, но последно го взех от Гален на по-добра цена.

# 546
Имам спомен че съм вземала някакъв колагенов серум на Биотен, но нещо хич не успя да ме впечатли... Не знам аз ли имах големи очаквания, серумът ли не беше "моят", обаче много бързо ми омръзна и после така си стоя шишето, докато вече не смеех да си го сложа на лицето че беше отворено отдавна. На ръцете го измазах, не че за тях направи нещо съществено ами ей така да не го хвърля.
Кремовете им за лице не са лоши, аз си ползвам от години един лек хидратиращ с дюля дето е, а около мен други с по-сухи кожи също си имат по някой любимец от тази марка. СС кремът им и той е хубав, ако съвпада цветът че няма разнообразие там.

# 547
От babybonus програмата, май пускат различни талони, спрямо възрастта на детето? На мен днес са ми заредили за пюрета на почти всички марки, които се предлагат, памперси Пуфис и 50% на втория пакет мокри кърпи Бебо.

На мен ми стои един талон от бейбибонус програмата и не съм получавала нови. Може би сигурно трябва да изхарча този и тогава ще ми даде нов ли? Иначе и моето бебе е на възраст за пюрета, но не ми е дало такъв талон. Стои ми един за 15% на babylove.

Ако активирам 15% за babylove и друг талон за 10% на всички дм марки, дали ще ми ги хване и двата (не общо 25%, а един по един)? Не искам да пробвам, защото са ми с различни дати и не знам кой по-напред ще хване, а после не мога да ги деактивирам. А ако са два талона на babylove дали ще ги начисли един върху друг? Или ще си хване само единия. Да активирам всичко и каквото хване 🤣🤣🤣🤣

# 548
Ваня, не би трябвало, аз не съм го използвала. Сигурно и твоите талони ще се появят по някое време. 🫶

Аз в момента имам три талона за babylove. 🤦 Единия обаче е само за пюрета. 😃

# 549
Аз в момента съм с два на babylove, един за дм био и един за всички марки на дм. Искам всичките да ги издумкам 🤣🤣🤣

# 550
От baby bonus днес са ми изпратили 10тина талона. Повечето са за марки, а не за определени продукти. От някои имам по два даже. Може да преотстъпя някой талон

# 551
От baby bonus днес са ми изпратили 10тина талона. Повечето са за марки, а не за определени продукти. От някои имам по два даже. Може да преотстъпя някой талон
Може ли на лично какви талони имате?

# 552
  • София
VaniaK, онзи ден бях активирала 15% за ДМ марки, вечерта пуснах и талона за ДМ био и не се активираха и двете отстъпки. ДМ био си е още активен в количка.
Сега пробвах единият е от лоялната програма 10% ДМ марки, а другия е от лайфа за ДМ био, не се трупат.
Ако случайно някой му се е получило, нека сподели

# 553
И аз така предположих. Благодаря.

# 554
Отстъпки за една и съща група продукти не се натрупват. В случая два талона за ДМ био не се комбинират.

Общи условия

Активация на акаунт