Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Бяха намалени, защото разчистваха бройки преди сегашното им зареждане. Даже има нов вариант - с ниацинамид.

# 526
Върху какъв материал го пробва? Имам някои съдове върху които никоя марка фолио не залепва, но пък върху стъкло или метал обикновено няма проблем... Ще го пробвам довечера явно, колкото да си знам да разчитам ли че имам нова опаковка или да си купя друго.

Стъкло.

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Лайфът започна!

# 528
Ясно, значи да не се надявам особено а да си включа и фолио в списъка за пазаруване...
Този серум с ниацинамид звучи интересно, дано скоро се включи и някой с отзив за него.

# 529
Три талона са: babylove, dm bio и другата им марка за бременни и бебета. Аз от последната нищо не съм взимала. И сега имам 2 талона за babylove и един за 10% на дм марки. Ще пробвам тия дни да видя дали нещо мога да съчетая, но едва ли. Очаквам скоро и талон за РД. Дано утре пуснат интересни талони.

# 530
  • София
Талоните от лайфа са валидни до вторник...

# 531
За рд кога дават талон?

# 532
На датата на рождения ден.

# 533
Благодаря Hug

# 534
Класирах се за лайфа този път, но тъкмо вчера си ползвах талона за собствени марки.
Пуснали са нов вид кърпички за очила - против замъгляване, но съм толкова разочарована от влошеното качество на обкновените, че с радост ги подминах, особено пък на тази цена.

Има и нова слънцезащита на Сън денс с витамин Ц, но забравих да я снимам.

С талона за очи взех тази спирала на Есенс и бързам да я похваля:
Четката ми е малко халтава, но удължава и подчертава миглите, без да изглеждат наплескани и сплъстени.
Чудесна е за цената си, още повече, че използвах и талон от два лева, та направо без пари я взех.

# 535
  • софия
Днес в магазина на Пиротска имаше серията на shine and glow. Взех всичко + серум за къдрици на Балеа за през нощта. Бяхте го похвалили. Дъщерята ще го пробва довечера.

# 536
Няма ги. Или са свършили. Има друг спрей Глоу, но не е този долния.

# 537
# 538
Да, този днес го открих. А, онзи другия е финиш спрей, за това ми хареса. Но ще пробвам и този. Иначе са му сложили двойна цена.

# 539
Подарявам 3 талона от лайфа. Ако някой иска да пише лично съобщение и утре след 8.00 ще изпратя снимка. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт