Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Подарявам талоните за dmbio и babylove.

# 601
  • Стара Загора
Моите купони са:
до 28.06. са: -15% Перилни препарати с марка Тео bebe, -20% Влажни кърпи и козметика с марка Baby Crema, -15% babylove плодови барчета 25 гр., -15% Бебешка и детска козметика с марка Johnson`s (свободни)

Хмм, тези талони при мен ги няма.

# 602
От бейбибонус програмата пускат различни талони на всеки.

# 603
И аз няма да ги ползвам, оодеве влезнах в ДМ, ама си излезнах без нищо. Тази седмиц ще пусна една поръчка от нотино май, май, че доста неща съм сложила там в количката и чакат

# 604
  • пустинята Гоби
Аз опуках талоните онлайн, нямах време за ДМ и щеше да изгори най-важния. Получих нов талон за 10% отстъпка на следваща поръчка. Явно пак ще трябва нещо сериозно да пазарувам, поне срокът е месец, ще имам време да мисля. И рожден ден имам скоро, ще се харчат пари.

Купих си кафе на зърна, доматен сок, мюсли, тръстикова захар, бакпулвер, корнфлейкс от спелта + конец за зъби без восък, тоалетна хартия, бебешки кърпички, таблетки за миялна, торби за боклук и хартия на листа за печене (имах и талон за техни марки).

# 605
Какъв дезодорант за под мишници ползвате, през лятото ме сърби?

Аз съм много доволна от това

# 606
Имам талон за dmbio, който няма да ползвам.

# 607
Имам талон за dmbio, който няма да ползвам.

То вече няма смисъл. Няма как да се ползва, нищо, че днес още е 3.06.

# 608
  • оттам, откъдето започва България
Онлайн не може ли? Все още си е наличен dmBio купонът.

# 609
Онлайн може но трябва поръчката да е от съответния акаунт в който са талоните, иначе би трябвало да си важат до полунощ.
А едно е да пратиш един скрийншот на qr кода за да услужиш на накого, съвсем друго е да си дадеш акаунта за да влезе и поръча с талона ти...

# 610
Вярно, че е до 03.06, аз не съм обърнала внимание.

# 611
  • оттам, откъдето започва България
А с доставка до магазин не става ли?

# 612
https://www.pizbuin.com/en/our-products/instantglow/
Може ли снимка на piz  bun за да се ориентирам. Благодаря ви.

# 613
Ранобудна, прочети пак какво написах. Купонът се ползва като си логнеш в акаунта и направиш поръчка. Ти би ли си дала твоя акаунт и парола на някой непознат да влезе в него, че да ползва купона ти, понеже не сте се сетили докато работи магазинът?

# 614
А защо е този назидателен тон?

Общи условия

Активация на акаунт