💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 370
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
За мен каста беше добър, имаше образи и интрига. Някои  игри бяха инфантилни и скучни като Есмералда и зеленчуците.  Двоините епизоди направиха предаването негледаемо според мен. Аз гледах на запис с превъртане. Не съм гледала Живот на кантар, защото не са им интересни пободни предавания.

# 136
  • Враца
В "Есмералда" диалозите бяха топ!
-"Завий напред"
-"Върви към гласа ми"
- "Звърти се на 360 градуса"
и още, и още.. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 137
Гледах, т.е. слушах 15 мин. от подкаста с Радо и Никол.  Мале, какво трябваше да чуят ушите ми, чак лаптопът се изчерви.
Не стига, че са правили джиджи-биджи в къщата, ами Радо реши ,че трябва да разказва с подробности, как и къде.
Тия хора нe правят сметка, че и децата им ще гледат и слушат това един ден.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 19:52 от diziler

# 138
Тези двама мьекащите са ми идеалът за двойка за кампанията на предаване "Аз НЕ обичам България"! Мазни кючеци, крясъци, агресия, липса на обща култура. И има хора, които им симпатизират, защото "били истински"?! Ами, бай Геле обича да прасне Гелевица по г*за, да се оригне,  да се окне "Айдье, бье, джяй по-брзу шльокавицата" и после да се хвали по чиливизуръ, как я е оправял навсякъде и по всяко време. Е, това ли е истинското? Всички правим секс, но не бихме се изтипосали да го съобщаваме пред родители и деца как и до къде... Иначе съм сигурна, че са добри по душа хора, но тези истерии не може да са нормални.
Аз лично ще съм за Ники и Цецо като единствени НЕпредставители на чалга-културата и някакъв по-свеж полъх сред морето от посредственост.
Ако трябва да съм обективна, ГиИ са най-добри в игрите, но наистина не знам как може да си гадже на изрусен футболист и пак да се окажеш много по-проста от него... Joy Това си е skill!

# 139
... но наистина не знам как може да си гадже на изрусен футболист и пак да се окажеш много по-проста от него... Joy Това си е skill!
🤣🤣🤣🤣🤣
Това е ве-ли-ко! 🏆

# 140
Гледах, т.е. слушах 15 мин. от подкаста с Радо и Никол.  Мале, какво трябваше да чуят ушите ми, чак лаптопът се изчерви.
Не стига, че са правили джиджи-биджи в къщата, ами Радо реши ,че трябва да разказва с подробности, как и къде.
Тия хора на правят сметка, че и децата им ще гледат и слушат това един ден.

Предвид отношения, които показаха помежду си се чудя как изобщо има каквото и да е привличане между тях?
Това за мен е енигма Grinning

# 141
  • Be realistic - plan for a miracle.
Токсична и съзависима връзка имат, не може да се говори за привличане, любов или истинско партньорство. Работата е на много примитивно ниво и в същото време крайно патологична.

# 142
Тези двамата си ги представям точно на примитивно ниво животни. Вдига опашката и ръца пръца.
Никаква нежност/страст/химия нямат помежду си.

Нещо такова:
- Давай бе, абе по-силно/бавно ти казах! Ко пра'иш сига?
- Ама стига си врякала, ма! На сега напук ня'а го напра'а!
- Абе чуваш ли бе, мини отгоре бе чуйек!
- Оф, ма, аман начи!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 20:22 от Ice Queen

# 143
Очаквано Радо и Никол да отпаднат. Даже далеч стигнаха. Залия и аз едва я издържам с нейния флегматичен мъж. И аз този сезон нямам любимци, но Ивелина и Герман заслужават най-много победата. Добри са в игрите.

# 144
  • Брюксел / София
Изгледах ги малко по диагонал Радо и Никол. Мен лично мн ме дразни диалектът им, но това е въпрос на възприемане. Иначе, шумни са, първични, като цяло нищо особено. Не са ми любимата двойка, но са ми много по-нормални и съвместими от други двойки, например, от Стела & Дани, и Залия & Дидо.
Имат синхрон помежду си и най-важното се чувстват добре един с друг. Изобщо не е задължително да покриват ничии критерии.

# 145
Има живот в тяхната двойка, не са заспали

# 146
  • Sofia
Скрит текст:
Изгледах ги малко по диагонал Радо и Никол. Мен лично мн ме дразни диалектът им, но това е въпрос на възприемане. Иначе, шумни са, първични, като цяло нищо особено. Не са ми любимата двойка, но са ми много по-нормални и съвместими от други двойки, например, от Стела & Дани, и Залия & Дидо.
Имат синхрон помежду си и най-важното се чувстват добре един с друг. Изобщо не е задължително да покриват ничии критерии.
Абсолютно! Другото, което ми харесва при тях е, че не са лицемерни и подмолни, като Стела, Залия и Ивелина. При Радо и Никол всичко е "право куме в очИ", или те харесват или не, средно положение няма, докато за другите не мога да кажа същото! Сто пъти предпочитам открити и искрени хора, вместо лукави, хитри и подмолни, които ти правят "мили очички" и се чудят как да те прецакат, когато най-малко очакваш, само защото интересът им не съвпада с твоя.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 19:47 от Crystal_Noir

# 147
Кога е финалът на предаването?

# 148
# 149
Въпреки слабия сезон и рейтинг, виждам, че са обявили нов сезон, много се радвам. Heart

Общи условия

Активация на акаунт