💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 383
  • 743
  •   2
Отговори
# 165
Запитах се как разделят червеите от хлебарките за следващия участник

# 166
На играта в лабиринта Стела казва, че "не може" повече, иска да излиза.  Мария не издържа и и каза "няма да излизаш" или нещо от сорта, в един глас с половинката и.

Този лабиринт май не беше някаква трудност, може би от 2 възможни изхода да са избирали, ако не е и само един. Не очаквам някой да се изгуби в лабиринта и отчаяно да се опитва да намери изхода.

# 167
Нека не подценявяме пряката наследница на Архимед-Залия Joy
Като нищо ще се загуби Bowtie

# 168
  • Брюксел / София
Според Залия чубрица и черен пипер миришат еднакво!

# 169
Залия изкара вече играта, най-трудно и беше втората маса с пипането.

# 170
Трябва да вкарат някакви по-зрели двойки следващия сезон.. поне 30+. Тия лапетии изобщо не са ми интересни.

# 171
Добре де Мария що им подсказва накъде да вървят ?

# 172
  • София
Лазят по земята и после си ближат пръстите, кой е измислил тая тъпотия... Можеше да сложат някакви форми-триъгълна, елипсовидна и т.н и да ги редят...
Мария им каза да проверяват над главите си, но посока не им е казвала..

# 173
Дано Залия и Дидо да се махнат и те,ама за жалост остават .

# 174
ИиГ единствени с подготвена тактика: Ивелина- ще обяснявам само аз, ще редим отляво надясно и в края: ти тръгваш наляво, аз надясно. Еми, дали предварително не им е разяснена играта. По принцип не съм фен на конспирациите.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 22:48 от Stanimira1980

# 175
Стела или Ники за трето място?

Мария изключително много искаше Герман и Ива да са най-бързи. Толкова им подвикваше.
Тази игра не са я давали, но интересно наистина, как И и Г още преди старта се обясняваха как ще подреждат, как ще вървят в лабиринта, те виждали ли са го, че е огледален? Сигурно докато са им казвали правилата. Да не би да се чакат участниците някъде и да са говорили с двойки, вече излезли?
Движението из лабиринта на Ива и беше по-лесно, защото е ниска.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 22:40 от Pepina_n3

# 176
  • Брюксел / София
Накрая лиглата Стела и мъжът й си тръгват. Голяма досада бяха.

# 177
Стела или Ники за трето място?

Мария изключително много искаше Герман и Ива да са най-бързи. Толкова им подвикваше.
Тази игра не са я давали, но интересно наистина, как И и Г още преди старта се обясняваха как ще подреждат, как ще вървят в лабиринта, те виждали ли са го, че е огледален? Сигурно докато са им казвали правилата. Да не би да се чакат участниците някъде и да са говорили с двойки, вече излезли?
Движението из лабиринта на Ива и беше по-лесно, защото е ниска.
И на първата игра Мария каза на И, че много се бави, просто я предупреди, че изостава докато търсеше буквите.

# 178
  • Брюксел / София
Финалът ще е между И&Г и Н&Ц, Залия и Дидо са пълнеж.

# 179
Гласуването е открито, хайде, гласувайте за Ники и Цецо, че аз не мога.
Радвам се, че ми останаха любимци до края.

Общи условия

Активация на акаунт