💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 389
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Аз много харесвах Цецо, ама какъв е този мъж, който ще пусне жена си да я заливат с хлебарки и червеи. Много ми стана тъпо за Ники., че тя изнесе играта.
Ивето и Герман най-заслужават да спечелят, защото са най-добри в игрите.
Тя сама поиска да се пробва

# 196
Гласувах за Ники и Цецо. Герман и Ива са добре подготвени, можеха да се справят и без продукцията да ги побутва.

# 197
  • София
Аз много харесвах Цецо, ама какъв е този мъж, който ще пусне жена си да я заливат с хлебарки и червеи. Много ми стана тъпо за Ники., че тя изнесе играта.
Ивето и Герман най-заслужават да спечелят, защото са най-добри в игрите.

Е тя Ники каза, че е чакала такава игра и че иска да я заливат. Какво значи "да я пусне", тя да не е куче?

Ивелина и Герман са много пренавити, няма лошо да имат стратегия, ама нещо се самозабравиха и си правиха планове без кръчмар още от началото, та ми опротивяха и на мен. Най-добри не мисля, че са. Просто са най-подготвени, защото са гледали предните сезони.

# 198
Гласувах

# 199
И аз гласувах. Знам,че не е благотворително шоу, но ще се радвам парите да идат при Ники и Цецо.

# 200
Аз пък съжалявам, че Марияна и Боби се отказаха. Бяха ми симпатични и гласувах за тях всяка седмица. Радвам се, че на последната игра няма да чувам квиченето на Стела... нетърпимо е. Залия, милата, колкото е красива, толкова е...
От останалите двойки гласувах за Ники и Цецо.

# 201
Кога е финала бе, хора? Никъде не пише, няма инфо

# 202
  • София
Другия петък-16.05

# 203
Сега гледам... Отвратителна първа игра, да падат мишки и гущери върху теб, ужас...
Залия на финал... Стела на полуфинал... Успя частично последната" коалицията, все пак две от три двойка са на финал... Браво" бе Ивелино... А така се ядоса, че не са първи на първата игра, направо...Мария помогна на Залия в първата игра, на Ивелина във втората! Личи си, че много харесва лондончани".
Нали уж зрителите решават, а ще има игра. Може би третите отпадат от игра, и на гласуване остават двете двойки?! Някой сигурен ли е какъв точно е регламента?
Дано Ники и Цецо са победители! Сигурна съм, че русолявите китеници са организирали яко вот!

# 204
Никой нищо не е уточнявал за регламента, голяма тайна, сякаш и от предаването още не са решили какво ще правят.Joy Щом пуснаха гласуването, предполагам, че то ще определи победителя, а тази финална игра може би ще донесе само допълнителни пари към сметките им.

Доволна съм от развитието днес, то май като се замисля,  който и да беше отпаднал ,все щях да съм доволна. Grinning Много е неприятно, когато не харесваш и не подкрепяш никого, затова си избрах и аз Ники и Цецо като най-малко дразнещи спрямо останалите. Надявам се да спечелят. Изглеждат много позитивни, естествени и незлобливи хора. Да, витаят из облаците, живеят в свой свят, но на тях така им е добре.

# 205
Надявам се Ники и Цецо спечелят , но няма да се учудя герман и ивелина да купуват гласове. В фейса са главно за ники и цецо.

# 206
Да бяха пуснали Ивелина и Герман на полуфиналните игри от миналата година и да ги видим как щяха да ги вземат. Последната игра направо ми беше неудобно да гледам как им подсказваше Мария, че не само да се класират за финала, ами и да са първи. Само те имали нужда от парите, че да се върнат в България, а Ники и Цецо живеят под наем и не съм ги чула да се оплакват. Май се изчерпа това предаване вече.

# 207
Още не съм гледала днешния епизод.
Е толкова ли е трудно да свалите приложението и да гласувате Grinning
Гласувах за Ники и Цецо. Сега на последния пост пише,че ние решаваме кои ще са победителите тази година.А който има най-много спечелени седмици от гласуване ще получи и специална награда. Дано да са НиЦ ,талантливи са ,млади са- заслужават парично побутване да се развиват все повече в музикалната си кариера.
В коментарите повечето хора са за тях.Мария също е пуснала гласуване на стори и същата работа.Ако подправят вота доста ще личи Grinning

# 208
Какъв финал ще гледаме без игра? Да си седят някъде и са чакат гласуването? Тъпо ми се вижда, изобщо не е интересно.

# 209
Играта я показаха в края на епизода като анонс за финала следващата седмица. Записана е предварително. Който победи там, ще си вземе парите според мен. Победителят от гласуването ще е с отделна награда, аз така го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт