💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 391
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Лошо впечатление ми направи Мария в първата игра, когато Залия трябваше да сметне и да отключи катинара, как само съобщаваше числата , а Мария казваше че са грешни. Според мен , трябваше Залия да ходи и да се опитва да отключва. Никой не и е виновен, че не може да смята и е глупава. И така, щяха да си тръгнат те! Това е грубо побутване и в ущърб на Стела и Даниел!

# 211
Изгледах набързо епизода,Мария казва ,че ще отпадне още една двойка (в последната игра предполагам) ,а ние ще гласуваме между останалите две кои ще бъдат финалисти?Последната игра е с доста нерви и крещене Grinning

# 212
  • На брега на реката
Харесвам Ники и Цецо и искам те да спечелят. Ивелина и Герман са много добри. Бързо изработват стратегии и се слушат един - друг, докато останалите си крещят едновременно. За съжаление, заради самата Ивелина и самочувствието ѝ, не харесвам двойката. И двете двойки смятам, че са един за друг, за разлика от Дидо и Залия. Там разликата в интелекта е очеизваждаща и лигавщината на Залия, допринася значително!

Никога не съм гласувала, а искам да го направя. Влязох в нова плей, но не откривам къде е това гласуване. Трябва ли да си регистриран?
Моля, за линк към гласуването, ако е възможно!

# 213
Финалната игра не е е Годишните времена ,а като миналогодишната -да подпират редове  и да ги пренасят през препятствия.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 07:40 от Еlpida

# 214
Никога не съм гласувала, а искам да го направя. Влязох в нова плей, но не откривам къде е това гласуване. Трябва ли да си регистриран?
Моля, за линк към гласуването, ако е възможно!
Трябва да си изтеглиш приложението и като го отвориш, в горния ляв ъгъл е анкетата.
Скрит текст:

# 215
  • Sofia
Направо не мога да повярвам как тази ревлива, егоистична и фъфлеща фолкпевачка го добута до финал? Как е възможно да си толкова семпъл и ограничен, до степен напълно осакатен интелектуално, и да вървиш напред? Изумена съм, как това посредствено и бездарно девойче, което ако имаше малко повече акъл щеше да се скрие дълбоко в земните недра е решило, че трябва да пръска злоба, простотия и "чар" в национален ефир! То ясно, че толкова си може, но откъде, и на базата на какво черпи това самочувствие се чудя!? Дидко, "горкичкият" и той взел-дал, цял сезон не спря да оправдава и да ходи по дирника на певачката, но ето че и двамцата с мрън-мрън-мрън, взеха че го докараха до финал. То вярно, че кастът тази година е тотал щета и "в царството на слепите и едноокият е цар", но точно тези двамата да са финалисти, ми идва в повече! 🙄 Отпадането на Стела и Дани беше като глътка свеж въздух на фона на представянето им. Дано Даниел се усети и избяга с 200 от това дребно, манипулативно,  кресливо и истерично същество, което си е взел за жена. Колкото по-дребно, толкова по-вредно, са казали умните хора, и са били прави. Ивелина и Герман са подготвени, факт, но някак много фалшиви и пренавити (особено тя), и въпреки явната подкрепа от продукцията, не ги искам за победители. Не, че някой ме пита де, но да си кажа. Simple Smile Едни Ники и Цецко ми останаха, стискам им палци и ще гласувам за тях.

# 216
  • На брега на реката
Биляна, благодаря ти! Flowers Hibiscus

Гласувах! Heart Eyes

# 217
Сега чета във фейса на страницата на Нова тв, че победителя ще се избира с гласуване за трите двойки! Значи играта няма да има никаква тежест.

# 218
Сега чета във фейса на страницата на Нова тв, че победителя ще се избира с гласуване за трите двойки! Значи играта няма да има никаква тежест.

Чудя се в такъв случай какво печелят с играта? Евентуално още пари към сметката.

# 219
  • София
Не казаха ли, че след играта ще отпадне още една двойка или аз не съм чула добре?

# 220
Нещо като Фермата се получава. Зрителския вот ще реши кой ще победи.

# 221
  • София
И добре, че.

# 222
Цецо, какъвто е бавен, сигурно ще се разхожда по терена. Ники ще издивее, ще крещи като побесняла.

И тази година предимно игри с въпросчета? Имаше ли силови игри? Даже бънджи нямаше? Една игра на платформа на открито и това е всичко.  Изглежда  нямат пари за някакви по-интересни неща...

# 223
  • София
Гледам, че Германчо се включва във Фейсбук, на страницата на предаването, и благодари за подкрепата. Коментарите отдолу не са в негова полза. Ивчето не смее да се разпише.

# 224
  • София
Пълна пародия е този сезон. Развалиха и финала с това смешно гласуване.
Аз съм твърдо против зрителите да гласуват в който и да било риалити формат, който е сниман с месеци и 24х24, защото те не виждат почти нищо и могат да бъдат подведени от продуцентите. Най-добрите трябва да се определят от социалната игра между двойките и разбира се от игрите. Всичко останало е пародия.

Не ми харесаха игрите снощи, можеха повече да се постарят като за полуфинал.
За капак и регламента не е ясен. Според мен от играта ще отпадне още една двойка, а вота от публиката ще реши от останалите две двойки, коя ще спечели сезона. Ако се съди от думите на водещите в епизода.
Сега чета дриго пише. Общо взето манджа с грозде.
До каквото се докоснем го съсипваме. Едно нормално риалити не могат да направят тези хора...

Финално, ако Ивелина и Герман не спечелят, пародията ще е пълна. По-мачкаща двойка спрямо другите във формата досега не е имало. Такава огромна разлика да има в класите. Отдавам го на мижавата конкуренция, но това не бива да омаловажава играта и подготовката им.

btw: Официално, публиката ще реши победителите. Каза го Денислава в подкаста с Марияна и Боби. Е, за какво е тази игра тогава? Безумие!

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:05 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт