💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 396
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм твърдо против зрителите да гласуват в който и да било риалити формат, който е сниман с месеци и 24х24, защото те не виждат почти нищо и могат да бъдат подведени от продуцентите.
А и не само. Инфлуенсърите и/или по-известните винаги ще получат повече вот от зрителите. А стойностни участници, които се представят добре в предаването, но не нямат активност в социалните мрежи, нямат последователи... ще загубят. Зрители не трябва да гласуват.

# 226
Аз не знам защо не дадоха игрите с насекомите и другите гадинки по напред в играта? Сега се знае кои от играчите имат фобии от тях. И тази игра има решаващо значение на този етап...
И аз не съм съгласна със зрителския вот.
И защо водещите винаги имат любимци и ги побутват при удобен случай?

# 227
Дано, до година, ако има предаване, изберат по-възрастни и интересни двойки, Тези са голяма скука.

# 228
Толкова устремно върви надолу това предаване, че ако продължава така, по-добре е да го няма догодина. И Емо не става за водещ. Забелязах го още в първото предаване. Тогава го отдадохме на това, че наскоро е загубил съпругата си. Е, вече има нова, но той не стана по-интересен.

# 229
Аз пък се радвам, че зрителите ще избират. Това не е Игри на волята и освен кой е подготвен физически, би следвало и други фактори да са от значение. Всички помним Виктория и Явор и как взеха от парите на Криси и Арти... Продуцентите могат да манипулират наистина настроението на зрителите, но все пак не могат да сложат думи в устата на някой или да им изкривят физиономиите по време на монтажа.

От всичко, което чета тук и във Фейса, по зрителски вот следва Ники и Цецо да са първи, Ивелина и Герман- втори, а Залия и Дидо- трети. Всякакъв друг резултат за мен ще е съмнителен.

Финалната игра е, за да отпадне една двойка. Тази, която е по-напред по зрителски вот от останалите две, ще спечели предаването.

# 230
  • Be realistic - plan for a miracle.
И Емо не става за водещ. Забелязах го още в първото предаване. Тогава го отдадохме на това, че наскоро е загубил съпругата си. Е, вече има нова, но той не стана по-интересен.

Прави впечатление на изключително озлобен и груб човек, опитва да прикрива с хумор, но дори в тия моменти личи още повече злобата. Постоянно присвива кисело устица, а очите му са като две безизразни, отегчени тъмни дупки. Предположението ми е, че е толкова прегорял и не за тази работа вече, че не успява да прикрива отвратителното си характерче с актьорско майсторство. Да хваща пътя. Усеща се напрежение и между него и Мария и не е случайно, че почти нямат съвместни “водения”. Според мен тя не иска.

# 231
И Емо не става за водещ. Забелязах го още в първото предаване. Тогава го отдадохме на това, че наскоро е загубил съпругата си. Е, вече има нова, но той не стана по-интересен.

Прави впечатление на изключително озлобен и груб човек, опитва да прикрива с хумор, но дори в тия моменти личи още повече злобата. Постоянно присвива кисело устица, а очите му са като две безизразни, отегчени тъмни дупки. Предположението ми е, че е толкова прегорял и не за тази работа вече, че не успява да прикрива отвратителното си характерче с актьорско майсторство. Да хваща пътя. Усеща се напрежение и между него и Мария и не е случайно, че почти нямат съвместни “водения”. Според мен тя не иска.

Да...навремето Емо беше много свеж, докато водеше времето. Пускаше смешки и му се радвахме на представянето на прогнозите. После отиде да става връзки с обществеността, не помня къде и там не потръгна и после  в Един за друг и съвсем пропадна. Явно не харесва живота си, предполагам, че е очаквал повече, а един ден се е събудил на средна възраст водещ на някакво незначително шоу по ТВ...тежко е това.
По принцип всички, които уж намираме за известни и са разни телевизионни четци на новини и пр., имат тежка съдба, защото в момента, в който слязат от екран и са до там, а известността започва да им липсва.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:48 от Janelle

# 232
Не бих могла да гадая характера и живота на Емо, нито за другите водещи. Хора всякакви, различни съдби, не може да се правят обобщения. Когато водеше времето беше интересен и забавен, дори мога да кажа новатор, никой не беше съобщават прогнозите по този начин. Очаквах да бъде интересен и като водещ, учудих се, че не беше забавен. И като че ли от година на година става все по-малко забавен. Явно не е за шоумен. Тази година единствено се забавляваше на гърба на Даниел, чак прекалено. Докато Мария си е съвсем на мястото - позитивна и весела.

# 233
Емо Чолаков си има доста добра и сериозна работа и изобщо не му е до така нареченото незначително шоу. Може да проверите преди да пишете глупости колко е пропаднал.

Иначе и аз не го харесвам особено, дразни ме от първия сезон още с това “мили мои”.

Гласувах за Ники и Цецо (включително имот телефона на мъжа ми 😆).

# 234
  • София
Най-много заслужават Ивелина и Герман, ако гледаме игрите. Нямат слабо място, не истерясват, имат силен спортен дух, владеят се много добре и са много сработени, с половин дума се разбират. Ще гласувам за тях, но май Ники и Цецо ще спечелят, като гледам настроенията.

# 235
Вики и Георги от миналия сезон очакват 2 бебе.Вики беше сестра на фолкпевицата Десита .Първото им детенце е Деа.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:40 от Еlpida

# 236
  • София
Шансът за Ивелина и Герман е ако Ники и Цецо се издънят на играта и останат трети. Така ще отпаднат и зрителския вот ще е за И/Г, защото Залия и Деян нямат кой знае каква подкрепа.
Не може играта да няма никаква тежест, това ще е безумие направо.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:54 от Diavolo

# 237
Лошото е, че играта може да е само за пари и реално да няма тежест. Нищо не ме изненадва вече.

Иначе, противно на всеобщото мнение аз не съм за Ники и Цецо. Реално Залия и Деян и Ивелина и Герман ми харесват много повече. За победител гласувах за ИиГ, имаха стратегия, Ивелина се застъпи за хората, които реално харесваше, напук на стратегията и коалицията (Скандала с Моника за Стела), гледали са предни сезони, учили са, подготвяли са се, което за мен е най правилното нещо, предвид че не влизат в първи сезон. Не съм усетила и някакво чаааак толкова крайно бутане от продукцията (пример: Виктория и онзи с парите на Криси и Арти, летящата Сани на тортата).

# 238
Ами вчера, когато Мария каза на Ивелина и Герман да се връщат, защото са забравили да бутат отгоре и са си подминали станцията - това не беше ли бутане? И после, когато Ивелина тръгна наобратно и щеше да излезе. Защо не ги ги остави да ходят из лабиринта докато се усетят, да ги видим тогава кога щяха да станат първи в играта и да приберат 10000 лева. Направо щяха да отпаднат преди финала с все стратегиите си. Помня още няколко сериозни побутвания, които им донесоха залози и бонуси от двойни игри. И на финала ще са първи в гласуването, както всяка седмица.

# 239
  • Sofia
Ивелина и Герман си ги побутваха цял сезон, факт. Харесвам целеустремените и амбициозни хора, които знаят какво искат и си гонят целите, но Ивка ми идва прекалено пренавита и имам усещането, че при нея всичко е на всяка цена. Колкото до ситуацията с Моника и Стела, съм убедена, че ако Моника и Алек бяха останали, Ивелина изобщо нямаше да забележи съществуването на СтелИто. Ивелинка е хитра и след отпадането на първата й дружка, бързо се преориентира и се присламчи към тази, която преди това наричаше тъпа в национален ефир. Мария и КоцИ, с които заедно "ковяха заверата" бързо отпаднаха, така дойде реда на СтелИто, която вървеше със съквартирантите Дидо и Залия - още един сигурен глас, ако нещо се обърка. Simple Smile Ивелина си е самодостатъчна, тя няма нужда приятели, а само от подкрепа, когато й е нужна. Не мога да отрека, че засега й се получава, но не ги искам с Герман за победители.

Общи условия

Активация на акаунт