💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 402
  • 743
  •   2
Отговори
# 240
  • София-Младост
Всичките двойки, които останаха ми харесват...аз лично не мога да избера за коя да гласувам.

# 241
Аз пък искам Ивето и Герман за победители. Много харесвам Ники и Цецо, но те бяха  по-слабата двойка в игрите.

# 242
Аз искам да попитам някой знае ли коя беше детската песничка, която пяха Цецо и Ники (не тази за червенана шапчица)?

# 243
Аз искам да попитам някой знае ли коя беше детската песничка, която пяха Цецо и Ники (не тази за червенана шапчица)?

Аз не харесвам Цецо и Ники, защото Цецо е голям лигльо.
Всъщност, не съм за нито една двойка, но ми се струва, че ИиГ са най-добре подготвени.

Ето и отговорът на въпроса Ви:
Скрит текст:
Живяла е нявга, живяла е нявга една червена шапчица.
О бимбамбукибуки бамбуки, една червена шапчица.

Песничка от моето детство (преди 50+ години). Ето я:

# 244
  • out of space
И после, когато Ивелина тръгна наобратно и щеше да излезе.

Залия също излезе.

# 245
И после, когато Ивелина тръгна наобратно и щеше да излезе.

Залия също излезе.

Може и Залия да е била, но и за тях така - да ги оставят да се оправят сами и докъдето и когато финишират, ако стигнат въобще.

# 246
Ако Мария не им беше казала на Ивелина и Герман, че са подминали първа база, не се знае кога щяха да се усетят и с какво време щяха да са в края. Така че за мен това е подарено първо място. При първата игра на Залия, Мария трябваше да я остави да си пробва комбинациите, но за там си мисля, че може Марияна и Боби да са били преди Залия и Деян, т.е. вече да се е знаело, че има отказала се двойка и за да не се бавят повече, да им е казвала, че не е това. Просто на нас ни показаха отказалата се двойка след това.

# 247
  • Sofia
Каквото и да си говорим (пишем) във всяко предаване, което е на запис има вероятност да не ни показват това, което е! Аз още отказвам да приема, че Ивелина и Герман са любима двойка на публиката от "ден едно", но..

# 248
Коалицията Joy

# 249
  • Sofia
Ха ха ха! Но не мога да се съглася, че тръглата е в ролята на слушател. 😂 По една или друга причина, ролята й не е толкова второстепенна.

# 250
Бих разменила ролите на Залия и Ивелина. За Никито няма съмнения

# 251
  • София
Не е Ники, Стела е..Smile

# 252
  • Sofia
Неразбралата не е ли СтелИто?
Писали сме заедно с Elix 🤗

# 253
Да, логично е да е Стела. Както е снимана не си прилича и без да се замисля си изтълкувах, че са последните три участнички

# 254
Ники съм ок да спечели. Надъхана е. Обаче нейния Цеци е много спрял и заспал. Залия просто ми омръзна да я гледам как реве и говори протяжено. И май не остава друг за победител освен Ивелина и Герман. Не намирам, че ги подбутват. Сигурна съм, че за всички в различните игри е имало подбутване, за да не снимат цял ден. Къде е излъчено, къде не. Но няма да забравя изкачването на Сани по тортата. То беше епично подбутване.

Общи условия

Активация на акаунт