💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 409
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Какво ти подбутване, цяло повдигане си беше! 😂

# 256
Буквално 🤣

# 257
  • Враца
Има ли го някъде на клипче , това?

# 258
  • София
Много не си спомням Сани с тортата, но много добре си спомням Ванката как знаеше всички женски интервенции без грешка.
Редактирам се, понеже е мое последното мнение. В момента Залия и Дидо са в кафето отстрани на ЦУМ. Определено тя изглежда добре на живо, но е много гримирана. И с доста късичка поличка.Grinning Дидо си е същият.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 16:35 от The only one

# 259
Залия напряга, не стига че една проста сметка не може да направи, ами и жертва го играе.
Дидо добре й сипа, то бива чупки и стойки, ама само с едната външност и къси поли не става, малко трябваше и до поучи в училище.
Наистина не знам какво прави Дидо с нея, може той да не показа много от себе си, но ми изглеждат като много различни хора - и интелектуално и като интереси.

Стела, сега като гледа, дано си дава сметка че изгуби/изгубиха като двойка повечето игри, защото се държи като инатливо дете, свикнало за става на нейното като тропне с краче.
Надявам се да има положителна промяна у нея, днес я гледах при Гала, обясняваше че дава повече свобода на Дани той да ръководи, да взима решения, да се налага, но ми е трудно да го повярвам.
Такива характери като нея трудно се променя и пускат контрола.

# 260
Няма да се промени Стела ,каквото и да си приказва, характер не се. променя ,навици, хобита се променят, но нравът никога.

# 261
На около 10 пъти изгледах подкаста с Радо и Никол. Голяма скука.
Радо е като латерна, не спря да говори, а всъщност нищо не каза. За мен се има за интелигентен и забавен, в моите очи е далеч от това. Постоянно се опитва да е духовит и оригинален Joy

Никол мълча през цялото време, общо може би каза 2- 3 изречения.
Почти нищо интересно не казаха поне за мен.
Оказва се, че са се сдържали и стискали във вилата, за да не си покажат още повече магариите, иначе се карат нон стоп. Представям си, ако се бяха отпуснали Grinning

Никол е била на 16 г., когато се запознават на някакви народни танци. Имат две момичета, папагал и куче.

Имат изключително грешни представи за взаимоотнешения м/у двама партньори, по- скоро това е наложено от него според мен. Не мисля, че има жена, която да не обича да бъде глезена, да получава комплименти и т.н.

# 262
  • Варна
Егати наглото тикане на русите. На всички по чифт родители, на тях и приятелите. Ами финала е ясен.

# 263
Много неприятна Ивелината, меко казано! А защо те с повече видеа от близки?!
Дано Ники и Цецо не се издънят на играта и после да спечелят вота на зрителите!
Не е доизмислено с вота и не разяснено никак, в движение ли решават какво...Тъй като съм гласувала миналата седмица, сега не може, а е финал. Че то така повечето пъти Русите печелиха любимци на седмицата", е как другите да дръпнат на финал?!

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 20:35 от Liashka

# 264
  • Варна
Именно. Нагласено е да спечелят те. Герман на пръв поглед е добро момче, обаче тая си е дива селяндурка.

# 265
  • у нас
Егати наглото тикане на русите. На всички по чифт родители, на тях и приятелите. Ами финала е ясен.
Е, и на другите приятелите влязоха.

# 266
  • София
Галето и Пеши колко са музикални.Joy

# 267
  • у нас
Малко беше на прима виста Joy

# 268
Пост на Здравко, който гласи, че в 22ч. ще започне живото излъчване и ще се пуска ново гласуване! Регламента...както дойде...

# 269
    • Варна
    Е, и на другите приятелите влязоха.

Говоря за видеовръзката.

Общи условия

Активация на акаунт