💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
И аз гласувах за Никол и Радо. Да, имат много трески за дялане и какво да учат и надграждат, но са естествени, без грам злоба или завист. Ники и Цецо са ми някак прекалено инфантилни и ми е трудно да се припозная с тях. Мисля, че те двамата ще извлекат най-много дивиденти от участието си, а и Ники пее много хубаво. Последното ме кара да се сещам, че имаме и втора певица, от която не чухме и един изпят тон, защо така?! А иначе на певачката много й знае устата. Вместо да инвестира в цици, да беше отишла на логопед поне да спре да фъфли,  кариера иска да гради все пак. Но откъде толкова акъл у Зорчето!

# 31
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам каква красота видяха в Зорчето, аз като я погледна и все младата Елза Парини, виждам😄

# 32
  • Sofia
Не знам каква красота видяха в Зорчето, аз като я погледна и все младата Елза Парини, виждам😄
Ха ха ха! Ма верно са 1:1 😂

# 33
Германови са подготвени физически, той е спортист ,тя нещо си там също .Със сигурност са гледали всичко от предишни сезони и са подготвени за  игри с въпроси  и т н.  Също така са и в разцвета на младостта и силата си . Хитри и манипулативни са,особенно тя. Има и неяснота със зрителския вот ,пък може и  наистина да гласуват разни тийнейджъри,които се прехласват по начинът им на живот .Всичко това са идеални предпоставки да са финал,че и победители дори.

# 34
Като цяло мъжете са много по-качествени този сезон, от тези които останаха най-малко харесвам Диан. Много сметки май си прави, липса на емоции и естественост при двойката като цяло. Двойките които смятам че са един за друг са Цецо и Ники, Радо и Никол.

# 35
  • София
Мариана и Боби също са си един за друг отвсякъде според мен.

# 36
  • София
Изпуснала съм темата.
Не знам кой искам да спечели, само да не са Ива и Герман, основно заради нея. Много ми е неприятна. Радо и Никол също ме дразнеха, но някак им свикнах и според мен са си се намерили и се допълват.
Друго ми беше направило впечатление, не знам дали е обсъждано - няколко двойки още в началото казваха, че са кандидатствали от години и чак сега са ги избрали. Значи ли това, че вече няма толкова кандидати?

# 37
Преди много се дразнех на Никол и Радо ,а сега са ми супер смешни,особено тя! Само чакам някой или нещо да я ядоса и да видя как Николчето започва да гледа борсучесто и да издува бузи.😂😂😂 Прилича на хамстер,който си е натъпкал храница в устичката и си я пази за черни дни !
 Май и аз клоня към Ники и Цецо. Преди харесвах бебенцата  и наистина са един за друг,но нещо в последно време ме разочароват.
 Факт,най-подготвени са русите птици- физически са направо огън. Това обаче не ме кара да ги харесвам.

# 38
Да, изключително досадно е това "юхкане" вие като койот. 🤮

# 39
Гласувах за Ники и Цецо и Стела и Даниел. Харесвам и Никол и Радо.
Всички останали НЕ заслужават победата според мен.
Най-дразнещи са ми Герман и Ива, следвани от бебенцата, и не на последно място Залия без Деян. Не знам това уравновесено момче какво намери в тази "кифла". На последната мъжка игра Залия изглеждаше потресаващо - екстеншъни, изкуствени мигли, облеклото и накрая фъфленето й... Уадо (Радо).

# 40
Гласувах за Герман и Ивето, те са си най- един за друг и си печелят игрите. Но съм ок, да спечелят която и да е от другите двойки без Радо и Никол (супер селско поведение показват и не могат да бъдат пример за двойка) и Стела и Дани ( Стела е много дразнеща и арогантна, а са слаби в игрите).

# 41
  • Sofia
Групирането по двойки и "интереси", което гледахме снощи е често срещано и в живия живот. По-неможещите и слаби индивиди, когато се групират стават силни и "можещи",  и мачкат наистина можещите. Което е жалко, но важи максимата "много сме, силни сме"! Зорчето горкото егоистче, бързо забрави как цял сезон рева, че не си взимат игрите, а сега (благодарение на подкрепата на останалите неприятници ИиГ и СиД) много й порасна работата, и почна да гледа от високо! СтелИто същата работа - изключително лигаво, семпло и посредствено девойче, което забрави как истерично крещеше и се жалеше как не си взимат игрите, сега, благодарение на мнозинството друга песен запя. Ивка и Герман дори не искам да ги споменавам, и то основно заради нея. Но факт, намериха начин как да движат напред и не мога да отрека - получава им се. Но ако зависи от мен, никоя от трите двойки не трябва да печели!

# 42
И аз не мога да разбера какво беше това мрънкане от Ники и Марияна, че другите имали стратегии, а Никол чак и демонстрации прави (които бяха в нейн ущърб, разбира се, както винаги се получава като прави на инат).

Освен това, ако въпросните се имат за можещи в игрите, да ги бяха надиграли въпреки (евентуалната) им стратегия.

Всеки може да си играе както иска, честно, подмолно, в коалиция, самостоятелно.

МиБ да не би да нямат стратегия да се правят на вечно мили, добри, усмихнати, да не се набиват на очи и така да минават между капките? И за малко щяха да успеят, но М се пропука, а пък снощи съвсем й пролича каква е.

Не малко пъти съм казвала тук още от началото, че не ги харесвам, първо защото са инфантилни и второ - защото са лицемери.

Ники на Цецо е дете с детско мислене в тялото на жена, вече не знам дали е твърде наивна или откровено глупава. Със сигурност, обаче, лесно се поддава на чужди внушения, снощи добре я подкокоросаха Марияна и Никол.

А за Никол како да кажа вече - инатливо, сръдливо и свадливо дете 🤣, което си мисли че с фасони и стойки ще стане на нейното, ама това не й е у дома, пред Радо.
Имам чувството, че в нея живеят около 5 човека, настроенията и държанието й се менят през 1 минута, аз не бих могла да издържа такъв неадекватен човек.

Радо и той какво се прави на Лили Иванова, още не знам снощи на кого прави напук - на жена си, на другите или просто не му се занимаваше и реши да го играе важен?

Сред морето от такива персонажи в тази групичка един Цецо излиза най-нормален и над нещата.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 15:48 от Electric Papaya

# 43
Аз ли съм ненормална не знам, но не мога да понасям Радо и Никол, а вече и Марияна и Боби. Как може да кълнеш? А пък Никол и Радо не са стратези ли, че не мога да се сетя? Всички двойки на играта с наливането посочиха точно Никол и радо като най-големи стратези. Емо го каза - стратегия не е лоша дума. Аз съм на същото мнение ако си открит и го заявяваш, както го направи мъжът на Залия.

Не разбирам също това което казвате, че по-слабите се групират и т.н. Защо да са по-слаби? Ако бяха по-слаби нямаше да си вземат играта независимо дали имат стратегия или не. Мъжете на двойките победители бяха по-добри във всяка една игра с малко изключение.  Ники се усети на следващата игра и каза, че играе със стратегия, обаче тук ясно се видя, че и да искат не могат и не им се получи, защото мъжете им са по-слабите в конкретните битки.

Знам, че хората по природа симпатизираме на по-слабите, но в случая тези оправдания са излишни. По-слаб си - приеми, че не можеш да спечелиш играта и с достойнство го приеми.

Отделно седмици преди финала да не знаеш още къде се намираш и да нямаш поне капка спортна злоба или идея защо си в това предаване не ми се струва нормално. За мен е напълно нормално да искаш да продължиш на финалите с хората, с които си най-близък независимо кой какъв е.

Ивелина и Герман са първи в генералното класиране и са наистина най-добре подготвената двойка.

На второ място за Залия и Деян и не знам защо виждам коментари от сорта на това, че не са си взимали игрите и сега се били обединили със "силните"? Аз гледам предаването отначало и наистина не се разбираше много, че са близки с Ивелина, но няколко пъти се подразбра по един или друг начин. Щом си втори в генералното класиране значи все пак си взимаш игрите.

Ники и Цецо са трети, което означава, че те ще разчитат най-вече на зрителския вот ако стигнат до финал, защото ако са срещу Ивелина и Герман със сигурност нямат шанс в каквато и да е игра. Струват ми се равни с шансове с останалите двойки.

Четвърти са Стела и Дани в генералното. Няма какво да допълня тук.

Мария и Боби са пети като за момента не показват кой знае какво в двойните игри, но пък Боби мисля, че нямаше загубена мъжка игра.

Радо и Никол - последни. Отдавна трябваше да са си заминали. Лично мнение.

# 44
Мариянка се мислеше от коалицията, а се оказа, че има ново прегрупиране. Ники пък се почувства предадена от Залия и Дидо може би, тя на няколко пъти каза, че ги чувства близки. Но и двете се подразниха от факта, че останалите три двойки не си казаха директно, че са имали предварителна уговорка. Мен също ме подразни това, че се опитваха да нападат загубилите задето им е криво, да им искат обяснения...Ники и Мариянка не са им искали обяснения защо така са играли, беше нахално от страна на "Готините" да искат обяснения защо им се е променило поведението на загубилите.

Общи условия

Активация на акаунт