💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 343
  • 743
  •   2
Отговори
# 75
  • out of space
Абе нещо не съм разбрала ли, ще почна и аз да нося зимни шапки вкъщи, явно е гига фешън.

Аз Германови ги харесвам.

# 76
Стела и Дани са добре, идва ред на Никол и Радо... смятам да офна волумето Simple Smile
Не мога да си представя неговите родители и приятели да са свидетели на такова отношение.

# 77
Цецо е егати лигльото. Sweat Smile

# 78
  • София
Цецо е голямо шубе. Joy

# 79
Цецо пиян ли беше?

# 80
  • София
Не е пиян Цецо..лигавеше се.

Май Залия и Дидо ще са последни, двойният им  глас отива на кино.. Всички останали са много по-бързи от техните 15.44мин.
оо, Никол и Радо са последни -17мин..

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 21:29 от elix

# 81
Е жалко за Никол и Цецо, дано останат и спечелят! Най ок са ми от всички. Много противна таз Ивелина!
Някак изведнъж свършва предаването. Кога е финала? Този сезон игрите бяха по-тъпи, що така, пестят ли какво!

# 82
    • София
    Дано не изгонят Ники и Цецо, но сега им е паднало да се отърват от тях.

# 83
    • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
    Стела е непоносима - абсолютно неуравновесена, страшна истеричка. Как е възможно възрастен човек толкова да не успява да се владее? И то при положение, че си дава ясна сметка за проблема и съжалява след това. Rolling Eyes

# 84
    • София
    Ако играят стратегически може да изгонят Ники и Цецо, защото са силни.. Но мисля, че ще са Никол и Радо, защото бяха последни и имат 0лв тази седмица, не си взеха нито една игра..

# 85
    Дано не изгонят Ники и Цецо, но сега им е паднало да се отърват от тях.
    И аз това си мисля. :/ Другите може би си дават сметка, че са им голяма конкуренция за финала. Макар че подозирам, че Никол (на Радо) ще се откажат, ако подкрепят тях.

Ако на финала има онлайн гласуване и Цецо и Никол стигнат до там, ще гласувам за тях.

# 86
    Дразни ме , това, че не ни държат в течение на времето, което ме кара да мисля,че резултатите могат да се манипулират.

# 87
    Преспокойно можеше епизодът да е до 22. Тоя скучен пълнеж е ужасно досаден. Поне да се хванат за плитките в някакъв скандал Joy

# 88
    Ива (към Ники и Цецо): -Те са хората, които освен нас, заслужват да са на финал.

Никол пък разбра, че Боби и Мариана идват към тях, защото да имат поне една прегръдка.

# 89
    Ясно Цецо и Ники ще си ходят.

Общи условия

Активация на акаунт