💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 358
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз се надявах, че на следващата игра с гадините ще отпадне Стела, но както се видя тя ще накаже Дани да е вътре в аквариума и пак ще минат метъра...
И на мен ми е гадно заради Никол и Радо, свежари са, когато не са изнервени..

# 106
Аз се радвам, че Никол и Радо са аут, не трябва да са пример такива хора (не че другите съават за пример, де, но тези съвсем).
А и все пак вече няколко пъти са на косъм, време им беше да си ходят.

Отделно се радвам, защото още малко и ушите ми щяха да прокървят от крясъците на Никол по мъжа й.

# 107
Здравейте! Аз съм за Ники и Цецо, те са ми едни от фаворитите от началото. Мисля, че Радо и Никол са за пример, независимо, че са толкова крякащи и експанзивни.
Реших да пиша в темата, защото четох, че предаването има нисък рейтинг или поне по-нисък от конкурентното предаване. Аз също с всеки следващ сезон, започвам все по-от рано да го гледам по-малко. Не знам защо е такъв подборът на двойките, но особено в тоя сезон, интригите, грубото поведение и простотията са в пъти повече от миналите сезони. Но по-отблъскващото е, че това се толерира. Говоря за това, че явно тикат Герман и Ивелина, не ми се вярва и зрителският вот за тях двамата да е истински. Поведението на Емо също е странно този сезон и си мисля, че и той не е съгласен с тея сценарии и с простотията. И миналия сезон (той ли беше с Виктория, Явор?) беше с неприятни, за мен, двойки, но интриганстването и злобата на Алек, Моника, Герман и Ивелина, бяха страшно отблъскващи, а Герман и Ивелина си продължават напред и се спрягат даже за победители. Има много стойностни и хубави хора, които обаче отпадат, не ги тикат напред или няма фокус върху тях.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:20 от anmasu

# 108
  • София
Тъп епизод.
Играта беше много досадна. И страшно много пълнеж в епизода. Заради лош рейтинг ги оставиха само веднъж в седмицата и пак не могат да сглобят интересен монтаж.

Напълно заслужено Никол и Радо са АУТ, въпреки че ги харесвах.
Ники и Цецо заслужават втори шанс.

Като гледам двойките които останаха ще е някакво чудо ако не спечелят Ивелина и Герман. С класа по-добри са от мижавата конкуренция. Слабо ниво този сезон.

# 109
Стълбичката към небето... голяма тъпотия!

Емо визира песента на Лед Зепелин Stairway to Heaven.
За съжаление самият той не е наясно с текста (аз бих го превела по-скоро като "стълбище към рая", като рай е метафоричен израз в случая), а пък ние, българите, съвсем по различен начин разбираме израза "стълба към небето". Както и да е, неуместна шега беше.

Така като гледам, ИиГ ще спечелят и то съвсем заслужено. Хвърлят се с хъс в игрите и си ги печелят.
Цецо и Ники нещо не ги харесвам аз. Не мога да определя точно защо, има нещо, което ме отблъсква у тях.
Ники ми се вижда доста "кинки", а Цецо е някак отнесен. Дали се друсат не зная, в къщата едва ли, обаче нещо не ми е ок при тях. Тя има приятен глас, не е нещо особено, предполагам, че ходят по участия в провинциални барове.

# 110
Ники и Цецо не ми харесват. Неадекватни са ми.

При Ивелина и Герман Ивето ли беше 25 килограма отгоре, не чух. Така да не искам те да печелят, а май натам върви, защото със сигурност ще са една от двете последни двойки и ще получат най-много подкрепа при гласуването.

Бебчовците - в началото много им симпатизирах, но вече ми фалшивеят и толкова да им личи, че са там, за да спечелят. Каква голяма радост само беше днес.

Залия и Дидо също са не ми харесват, основно заради нея - колкото превзета, толкова и глупава.

Остават Стела и Дани, които явно приемат участието в това предаване като терапия за нервите на Стела. Така че подкрепям тях.

# 111
Рада и Никол са live в момента в ТикТок. И Цецо и Ники са там.

# 112
  • Sofia
Аз се радвам, че Никол и Радо са аут, не трябва да са пример такива хора (не че другите съават за пример, де, но тези съвсем).
А и все пак вече няколко пъти са на косъм, време им беше да си ходят.

Отделно се радвам, защото още малко и ушите ми щяха да прокървят от крясъците на Никол по мъжа й.
Какво значи такива хора не трябва да са пример? И кому е нужно някакво тв шоу да е "пример" за каквото и да било? Не е ли по-важно да сме искрени и добри хора, вместо да сме злобни, егоистични и подмолни? Не ми отговаряйте, риторично е питането!

# 113
Рада и Никол няма да ми липсват.  Не са ми смешни хора, които си говорят простотии и крещят постоянно. Изобщо подборът тази година не ми харесва. Нямам любима двойка, даже вече не гледам редовно епизодите. Мария много явно личи, че е фен на Никол и Радо, макар, че като цяло поведението и на водеща  е добро. Емо на играта с платформата през цялото време им говореше, та колко кг им била разликата, къде да застават, явно и на Емо са фаворити.
Не ми харесва двойките да не играят играта, а да играят фиктивно, защото по някаква причина с решили да загубят. Стратегии трябва да има, иначе ми изглежда като, че гледам някакви хора на курорт. И не точно заради социалната игра, а искам да гледам хора, които наистина са дошли да спечелят и могат да изгонят силна двойка, а не да ми гласуват по симпатия с кой искат да живеят идната седмица.

# 114
  • Be realistic - plan for a miracle.
И мен не ме забавляваха простотиите им, тъпи са като галош и ааадски манипулативни и токсични един с друг.
Но пък различни сме, виждам че всеки се кефи на различни неща.
Ей ся първото нещо дет отиде да каже Радо в подкаста след игрите е “протрихме сА от сйекс вътри”.

# 115
Залия ми е много анти.Лигава ,прави тънки сметчици със Стела.И като я чух вчера как пее , превземането и повече от гласовите данни.

# 116
  • Варна
Тя не може да пее.

# 117
  • Sofia
Обикновено се въздържам да коментирам участниците за външен вид, но тази Залия е анти и вътрешно и външно! На какво основание това бездарно, флегматично, егоистично и семпло (интелектуално) девойче, което цял сезон се скъса да реве, че с нейничкия не си взимат игрите, така си повярва!? Тези двамцата са си лика-прилика, еднакво флегматични, еднакво простовати и посредствени и еднакво скучни. Е, Залийчето води "с едни гърди напред" по егоизъм, но от IT-то очаквах повече, а стана тя, каквато стана.. Титанът на мисълта Дидко, който освен да "мига на парцали" и да гледа влюбено недоразумението, което сам си е избрал, на платформата реши да се прави на мъж и да "вземе нещата в свои ръце".. "Ти застани така, за да сме на кръст", вика чилякът.. Какъв кръст, бе Дидко, к`ви пет лева..диагонал, бе Дидко, диагонал, не си ли чувал, поне!?

# 118
  • Варна
Аз се чудя, как стигнаха до тук Залия и Дидо, как?

# 119
  • Sofia
Аз се чудя, как стигнаха до тук Залия и Дидо, как?
Е, как, как? Манипулативно, бездарно и подмолно, залепяйки се и подмазвайки се на другите, не по-малко противни СиД и ИиГ!

Общи условия

Активация на акаунт