💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 376
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Обикновено се въздържам да коментирам участниците за външен вид, но тази Залия е анти и вътрешно и външно! На какво основание това бездарно, флегматично, егоистично и семпло (интелектуално) девойче, което цял сезон се скъса да реве, че с нейничкия не си взимат игрите, така си повярва!? Тези двамцата са си лика-прилика, еднакво флегматични, еднакво простовати и посредствени и еднакво скучни. Е, Залийчето води "с едни гърди напред" по егоизъм, но от IT-то очаквах повече, а стана тя, каквато стана.. Титанът на мисълта Дидко, който освен да "мига на парцали" и да гледа влюбено недоразумението, което сам си е избрал, на платформата реши да се прави на мъж и да "вземе нещата в свои ръце".. "Ти застани така, за да сме на кръст", вика чилякът.. Какъв кръст, бе Дидко, к`ви пет лева..диагонал, бе Дидко, диагонал, не си ли чувал, поне!?

Ами то като във всяка професия си има всякакви хора - по някаква причина сме издигнали IT-тата на пиедестал, а те са хора като всички останали и не всички вадят "големите пари". Като помислим и как ги вадят много от тях тези пари - с правене на игри с убийства, войни и пр. и нЕкакси не съм много възхитена от т.н. IT-та. Като цяло самата професия е психарска - по цял ден висене пред компа, какво виждат от реалния живот?
Аз също не съм възхитена от тяхната двойка, добро описание сте им дали.
Аз лично бях за бебетата не за друго, а защото познавайки техния етнос съм възхитена от тях. Пак на предразсъдъци градя мнението си, ето на, а не бива така. Но като цяло те се представиха добре и това, че всеки носи в себе си известна злоба и егоизъм е нещо нормално, да не кажа здравословно. Все пак не можем да сме винаги дугутъри и да се оставяме да ни тъпчат.

# 121
Днес ще има ли епизод, вчера не гледах

# 122
  • Sofia
Днес ще има ли епизод, вчера не гледах
Не! Не знам дали само слабият каст е причината, но съвсем го осакатиха това предаване! Не стига, че е скука, но и да се чудиш кога ще я дават. Да дават наградата на Ивка и мъж, и без това си ги бутат от началото, и да се свършва! Имам усещането, че от сезона с Иванушка нещата тръгнаха стремглаво надолу!
П.П. Поканиха Краси Радков и жена, и оттогава, тръгнаха на зле!

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 11:43 от Crystal_Noir

# 123
Заради лош рейтинг ги оставиха само веднъж в седмицата и пак не могат да сглобят интересен монтаж.
Хмм, не знам дали е това. След като са приключили снимките, са сглобили всички епизоди докрай. И като се е видяло, че ако ги дават 2 пъти седмично, ще приключат приключат прекалено рано (около 2 май), са решили да удължат малко сезона, като отложат финала за 2 седмици напред. Това си е моя версия, разбира се.

Ако говорим за рейтинги, едва ли глупавият съботен американски екшън от 20.00 е по-гледан.

# 124
  • София
Никога досега рейтингът на Един за друг не е бил толкова константно нисък. Аз вярвам на цифрите и не спекулирам.

# 125
Никога досега рейтингът на Един за друг не е бил толкова константно нисък. Аз вярвам на цифрите и не спекулирам.
И това се случва на гърба на предаване за отслабване на свръхдебели хора? Rolling Eyes

# 126
Че колко е момента рейтинга спрямо миналата година?

# 127
  • София
С около 2% по-нисък, което е много. То и миналата година не беше добре. Общо взето се изтъркаха и от две, три години насам карат на стара слава. Всичко тръгна надолу от сезона с Виктория и Явор победители.
Лошото е, че няма възходи в 'кривата' този сезон. Така си тръгна и така и ще си завърши. 'Кривата' му е надолу, но стабилна. Нагоре няма.

# 128
Така е, ще си сърбат супата с това че направиха Виктория и Явор победители.

# 129
А точно този сезон имаше изявени любимци.

Сега просто ми е трудно да харесам някоя двойка.

# 130
Казаха вчера, че финалната игра ще е между три двойки. Ако е миналогодишната, дано да са им стигнали парите да направят отделно трасе за всяка двойка, че да е поне малко справедливо. А за наградата на публиката - вече е ясно при коя двойка отива.

# 131
Според мен не е във Виктория и Явор проблема. Направиха игрите скучни и лесни за участниците, както и това толериране на определени двойки дразни доста. Прекалено много наблегнаха на т. нар. социална игра, която е клюки и интриги, поне за мен лично не са интересни. Наистина, че участниците ги правят тия клюки и интриги, но според мен продукцията ги поощрява, за да запълва времето. Както и с режисирани разговори сутрин - как пък се събуждат сресани и гримирани.

# 132
Радо без Никол даже минава за готин и забавен, но нейните истерии, крясъци и амплитуди в настроението отблъскват и това рефлектира и върху него.

Ники все още не знае къде, както някой вече писа - хората са влезнали да си пеят, свирят,  да привлекат внимание към себе си чисто като музиканти ( абсолютно нормално, не го осъждам, всеки иска да успее в живота, а какъв по лесен начин от това да те показват по телевизията? ), но щеше да е добре малко тя да овладее емоциите, а той да не го кара по инерция, пък каквото стане.
Казват, че кандидатствали бая пъти, пък вътре играят все едно са на сбирка с приятели, а не за пари.

Стела очаквах да изпуши на платформата, но не очаквах признанието, че е вътре, за да промени тази страна от характера си 🙄
Баш в тази напрегната и конкурентна обстановка? 😱 Малко оправдание ми се струва, че за пореден път го попиля Дани.
Той, сладурът, наистина или има дзен спокойствие или просто е мега непукист и не ме се занимава да влиза в спорове с нея и просто остава ситуацията да се уталожи, Стела да си повика и готово.

ИиГ си личеше, че летяха по платформата, не мисля че трябва да има съмнение относно тяхното време и да се търсят конспирации.

Аз пък се учудих, че ДиЗ не бяха последни, при тях по бих търсила нещо гнило.

МиБ отдавна трябваше да са си тръгнали, но се справиха добре вчера, бяха в синхрон, стабилни, събрани, спокойни, това няма как да им го отрека.

Единият сезон, който не съм гледала е този с Радков и жена му, чат-пат научавах какво се случва от СЦ или разни публикации, четох и за недоволство от победителите, явно съм направила добър избор да ги скипна тогава ( едвам издържам 3 епизода).

Относно излъчването - наистина е досадно да се сменят дни и продължителност, човек се наглася за нещо и после греда.

Малко преди финала сме, а на мен ми е все тая кой ще победи, и масово недолюбваните ИиГ или пък НиЦ да са, все ми е тая. И понеже са 3 двойки на финал - аз бих искала да са СиД.

# 133
  • Sofia
Според мен не е във Виктория и Явор проблема. Направиха игрите скучни и лесни за участниците, както и това толериране на определени двойки дразни доста. Прекалено много наблегнаха на т. нар. социална игра, която е клюки и интриги, поне за мен лично не са интересни. Наистина, че участниците ги правят тия клюки и интриги, но според мен продукцията ги поощрява, за да запълва времето. Както и с режисирани разговори сутрин - как пък се събуждат сресани и гримирани.
Сакън да не им развалят имиджа, ако ги видят рошави и сънени по ТВ-то!Като гледам пенсионерското ниво на игрите, ако изобщо има следващ сезон, първа се кандидатирВам! Направо на курорт са го обърнали, що пък да не си почина. Бързо паля, ако някой ме изнерви - рязко вдигам децибелите, ако никой не ме изнерви, аз ще го изнервя, така че скандалът (разбирай рейтингът) е гарантиран.😊 Сутрин съм такъв борсук и киселяк, че грам не ми пука дали ме снимат рошава. Важното е да не ми говорят, а нЕкой каже нещо, запалвам моторетката и няма спиране, само с кофа кафе могат ми затворят устата. Почне ли рейтингът да пада - спират кафето и той рязко почва да се вдига, ако са умни ще редуват, според нуждите. Народа иска хляб и зрелища, ще ги има, при това напълно безплатно. Ама хак да им е, като не знаят кого да викнат може и сезон да няма! 😂

# 134
Може и да сгрешиха с това, че даваха по 2 игри в един епизод.

Общи условия

Активация на акаунт