💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Ники и Цецо ми бяха на второ място, така че се радвам и за тях.

Но в някои предавания остава малко лош привкус, защото не е много честно с вот от зрителите да се определя победителят.

Тук може би е ок, но примерно в Игри на волята беше пълен абсурд навремето.

Ники е Цецо са големи инфантили и това не ми харесваше само в тях. Тя все едно е на 14 години 😅 а той никига ме е сериозен, иначе са симпатяги и ще им се отразяват добре парите.

# 346
Аз съм разочарована, не мисля, че някоя двойка имаше повече синхрон от Ива и Герман. И как ставаш любимец на зрителя, а на гласуването с 24%, нещо недомислено ми се струва. Ники и Цецо също ми харесаха, но все пак какъв е смисъла от победата в последната игра, щом зрителя решава.

# 347
Много добре, че спечелиха Ники и Цецо! Най-сетне една справедлива победа! Много са сладки и милички!

# 348
  • София
Да им е честита победата! Но и според мен е необмислено. Имаше недоволство, че Германови са бутани, но накрая излезе, че бутнаха Ники и Цецо,които не се справяха толкова добре в игрите, но спечелиха...

# 349
Ники и Цецо,които не се справяха толкова добре в игрите, но спечелиха...
E да, но са по-симпатични на зрителите. Не са нахални и прости като Ивчето Wink
Браво, че спечелиха по-скромните Wink

# 350
Ами бяха любимци в началото, после си показа Ивка подмолната душичка и почнаха други да са любимци. Накрая се стигна до тук! Никой не им отрича моженето в игрите, ама ей на - заложиха на социалната игра този сезон. Ами, да видят, че хората не обичат схемаджии.

# 351
На мен също Ники и Цеци ми бяха фаворити, НО победата категорично заслужаваха Ивелина и Герман. Имаха най-добър синхрон, играха играта с желание, стратегия, мисъл, без мрънканици и са... най- един за друг.
Честито на Ники и Цеци. Него го харесвам повече, тя е истеричка. Спечелиха с това, че не влязоха в коалиция.

# 352
Резултати от нашата си анкета:

Никол и Цецо 58.1%
Никол и Радо 15%
Ивелина и Герман 8.1%
Залия и Деян 7.3%
Марияна и Борислав 6.9%
Стела и Даниел 4.5%

Гласували: 200 души

# 353
Точно за това се радвам,че Ники и Цецо спечелиха, да се види ,че хитрост и схемаджийство не се харесва на хората .Не харесвам хора ,като Ивелина и Герман .Това предаване не е като Игри на волята , други ценности се оценяват ,радвам се ,че обществото ни  оцени честността и скромността !

# 354
Май не обявиха кастинг за нов сезон.  И по-добре.  Поизчерпаха се.

# 355
  • у нас
Голяма разлика.

# 356
Ники и Цецо иглеждат добри и скромни хора, така че се радвам, че взеха парите. Лондончани сега ще им се сбъдне мечтата да са инфлунЦъри, тъй че за тях това си е вид победа. Последните години все печелиха сметкаджии с коалицийки. Предаването имаше нужда от позитивни и симпатични победители.😊

# 357
Не е чудно, че Герман и Ивелина са любимци на публиката. В началото бяха харесвани, атрактивни и сред многото двойки за гласуване обираха най-много вот първите 3-4 седмици, докато лъснаха в заверките с Моника, но пак са си имали фенове. Съответно и за другите се гласува, а в последните седмици много стабилно (и броя на двойките намаля) за Ники и Цецо. Победиха със 7:5 седмици.

Честито Ники и Цецо! Здрави, щастливи и музикално реализирани! ♥️

# 358
  • Somewhere beyond the moon and stars
Честито на Ники и Цецо!

Хубава, справедлива победа, в сравнение с миналите сезони. Champagne

# 359
Гечи и Ива бяха най-добри в игрите, но това не са Игри на волята! Аз гласувах за Ники и Цецо, защото те са анти чалга културата (Каквито са ГиИ) и са под наем и са над нещата, а не като позьорите с 3 сватби. Гечи е страхотен и се радвам, че е с пълна жена, като бивша пълна такава (не сме за изхвърляне, я!). Но точно Ива беше кофти като характер. И си я представям, как щрака на Чалга...

Общи условия

Активация на акаунт