💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 454
  • 743
  •   2
Отговори
# 405
  • Sofia
Не, само това, ако си влязъл с предварителна подготовка и с ясната идея да спечелиш, ако си отделил от времето си и си изгледал предишните сезони, е логично да се представиш добре. 6-ти сезон е все пак, не е първи, нито втори. Да, игрите бяха различни, но принципът е същият. На Ивелина не може да й се отрече, че е силна, подвижна и пъргава за габаритите си. И съм убедена, че са гледали и разучавали в детайли предишните сезони, добре са потренирали, факт. Не отричам амбицията й, но кофтите черти от характерчето й взеха връх. Колкото и добре да си се подготвил, колкото и да си репетирал и тренирал, трудно можеш да избягаш от същността си, факт!

# 406
  • Варна
Това предаване не е само състезание.

# 407
Съвсем не сте наясно с блокажа, аз да кажа! Свидетел съм на много такива ученици, които има знания, но под напрежение им забива оперативната памет.
В качеството на каква?

# 408
  • European Union
В тези предавания вторите също печелят, ако имат мозък за това. Пламен и Елена изгубиха в техния сезон, но успяха да се възползват от славата - тестване, реклами, други телевизионни игри. Вярно, че голямата награда не е за пренебрегване, но и ИиГ не са за жалене. Сега са известни, остава да управляват известността правилно.

# 409
  • Sofia
Относно блокажа, мога да кажа за себе си, че като бях студентка ми се случваше редовно. В стремежа си да не се изложа, така блокирах, че си забравях факултетния номер, особено в първите секунди. Гледах тъпо и стреснато, като подплашен заек, оставяйки усещането, че не съм отваряла учебника. Добре, че продължаваше кратко и услужливата ми фотографска памет влизаше в действие. Но редовно се случваше да си имам компания от някой асистент или преподавател отказал да повярва, че девойчето гледащо тъпо изведнъж започва да пише толкова бързо, все едно има слушалка в ухото и някой му диктува текста.

# 410
Прилича ли ви Ивелина на такава, дето ще блокира и гледа уплашено с големи кръгли очи?!

# 411
Прилича ли ви Ивелина на такава, дето ще блокира и гледа уплашено с големи кръгли очи?!
Точно! На играта с въпросите мисля, че Мария или Джулия(забравих коя беше) изглеждаше като блокирала.
Когато е блокаж си личи, когато е откровена тъпота-също. Ивелина не гледаше уплашено, а глупаво.

# 412
Е, добре де, да не им се задават въпроси от обща култура, за да не блокират, да не се набляга на физически игри, защото не е " бързи, смели, сръчни", да се изключат симпатиите на публиката. Предлагам, ако има следващо издание, да им връчим по една плетка и по цял ден да седят и да клюкарстват, а мъжете да отговарят на въпроси от типа "кое е любимото ястие на жена ти". Направо ще припаднем от интерес! И кой е един за друг? Никой не знае! Колко от тия дето уж се познаваха много добре се разделиха? Не само тук, а и в живота. Това е развлекателно предаване, предназначено за зрителите, а не е за забавление и улеснение на участниците. Не съм толкова сигурна, че Ивелина и Герман се познават толкова добре, просто се бяха подготвили, прекалено млади са, за да са толкова опознати. За мен не спечелиха заради Ивелина, прекалено неприветлива и пресметлива. Герман е симпатяга, има приятно излъчване, може би така се допълват. Не бих правила сметки кой има нужда да спечели парите. Който си ги спечели честно, да си ги харчи както пожелае.

# 413
Съвсем не сте наясно с блокажа, аз да кажа! Свидетел съм на много такива ученици, които има знания, но под напрежение им забива оперативната памет.
В качеството на каква?
На учител и родител.
А за русоглавата двойка ясно заявих, че тяхното е от незнание! Това няма значение в общия контекст на играта, защото тя не е само проверка на общата култура. По отношение на цялото предаване, двамата си бяха прочели урока. Играеха добре там, където знаеха, че им е силата

# 414
Ав съм на мнение, че точно зрителският вот трябва да определя победителя. Не ми се гледат продуцентски сюжети и побутване на участници.

# 415
  • España
За блокажа : напълно възможно е под силно напрежение  определени знания, умения и тнт да се блокират за известен период от време , поради това и следва това чувство на обърканост и “изплашен поглед ( какво , за Бога се случва с мен?” ),но за да се блокира нещо то просто трябва да го има !!! А , когато е просто празно пространство , то няма реално какво да се блокира там и погледът е съвсем различен ( глуповато-опулен; срамежлив , отегчен …според съответния индивида ).
Честито на Ники и Цецко ! Аз фаворити нямах тази година , доколкото съм гледала ….

# 416
В качеството на каква?
На учител ...
Учител??! Който пише това?
Изумявам се също и как лесно забравям някой неща, а не съм спряла да ползвам мозъка си, но уви, често си прави шеги с мен.
В този момент мнението ти загуби стойност... Шеговит мозък, да.

# 417
В тези предавания вторите също печелят, ако имат мозък за това. Пламен и Елена изгубиха в техния сезон, но успяха да се възползват от славата - тестване, реклами, други телевизионни игри. Вярно, че голямата награда не е за пренебрегване, но и ИиГ не са за жалене. Сега са известни, остава да управляват известността правилно.

Как ще са изгубили Пламен и Елена, като победителите Искра и Данчо решиха да си поделят наградата с тях и двете двойки получиха по половината от натрупаните си пари. Водят се победители и те. Иначе всички печелят разпознаваемост, последователи, стига да искат да се възползват от това.

Ивелина и Герман си изиграха отлично финалната игра, все едно че са я тренирали на терен. Не знам колко време има от одобрението за участие до влизането във вилата, но са го уползотворили за подготовка. Само последния зрителски вот не са успели да го организират, че да спечелят.

# 418
Пламен и Елена, доколкото помня, са в рекламния бизнес и затова имаха някакви ползи от второто място. Ако не си в този бизнес, след месец ще бъдеш тотално забравен. За тези, които не са гледали предаването - и победителите не значат нищо. Не мисля, че точно това западнало предаване ще даде нещо на участниците.

# 419
  • София
Ивелина и Герман могат да се сърдят за загубата си само на Алек и Моника.

Общи условия

Активация на акаунт