💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 54 992
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Преди два дни Залия пусна новата си песен:

# 616
Аутотюна Bowtie

# 617
Вчера ми излезна във фб, а не я следя… много голямо клише, супер зле е песента и клипа. Нищо запомнящо се.

# 618
  • До морето
Вчера ми излезна във фб, а не я следя… много голямо клише, супер зле е песента и клипа. Нищо запомнящо се.

Тя, цялата е като излязла от Temu

# 619
  • София
Един познат им беше на сватбата. От клипчетата, които гледах, ми се стори голям кич. Някакви кукери имаше.

# 620
Германовица,  дали е туърквала  на сватбата Joy

# 621
Германовица,  дали е туърквала  на сватбата Joy
Е, как, нали ще трябва да си покаже задните възможности...

# 622
  • Асеновград
Германовци много лошо впечатление правят в едно видео във фб... изключително грозни коментари от профила на Герман..

# 623
Той си е нахално и безочливо (както се вижда и невъзпитано) същество. Учудвам се на хората, които му бяха фенове на него и трътлата със самочувствие до небесата.
Загубиха финала и веднага си показаха злобата.

# 624
  • Асеновград
Абсолютно!

# 625
На мен пък във фейса ми излиза Маргарита Кръстанова ли беше, от предходния сезон (полицаите). Сега е много бременна и ще ражда скоро. Не я следвам и не ме кефи тази жена, ама явно си плаща, за да излиза на хората във фб.

# 626
Родила е вече, пишеше го по-назад в темата

# 627
Утре ще има нова анкета.  Така че нека който не е успял да гласува и има желание да участва в сегашната анкета, го стори днес, срокът е до полунощ на 15 юли (демек довечера) Wink

За момента титлата "Мис/Мисис Един за друг" си оспорват Даяна (на Данчо), Петя (на Дилян) и Галена (на Петър).

# 628
Гери и Светозар чакат трето дете. Май не сме го споменавали.

# 629
Много ги харесвах тях! Какво им стана на тия хора... такова бурно размножаване настъпи, че и трети деца народиха! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт