💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 54 998
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Първото им дете (мисля) се казва Виктор.
Знам още едно бебе с подобно име - Катлея е тя.
Гери и Светльо чакат трето дете. Тя е украинка, той с гола глава. За да се сетите кои са. Мисля, че бяха в предния сезон и бързо напуснаха предаването.

# 601
Виторио или Викторио едно от двете беше.

# 602
  • София
Виторио е. И аз не обичам изчанчени имена, но съм по-благосклонна, когато някой от родителите не е с български корени. 😃

# 603
Виторио или Викторио едно от двете беше.

Да, точно така.

# 604
Да, Виторио е италианският вариант на Виктор. (Витор е португалският/бразилският вариант, Виктор е и в испаноезичния свят, Виторио на италиански).

А иначе български корени или не, няма никакво значение. Повечето от популярните имена в България не са български. Нито Мария, нито Александър са български, нито Магдалена, Наталия, Петър, Ангел, Кристиан/а и т.н.  Типичните бг имена знаете кои са...   Фамилията Пулеви набляга на тях. И БДЖ с "новите" си локомотиви.

# 605
  • София
Каталея е орхидея.

Кат/а/лея е род многогодишни, епифитни тревисти растения от семейство орхидеи, известни със своите големи, красиви цветове и приятен аромат. Включва около 44 вида..

# 606
  • София
Аз не говоря за произхода на имената, а за това дали се срещат и дали звучат нормално в България.

# 607
  • София
Половината от имената в Б-я не звучат нормално...да не изброявам. На Каталея ще й казавт Кате, което е хубаво и нормално.

# 608
Тази Криси ми е ужасно антипатична и глуповата. Пробвах се да ги следя в СМ, адски лигави и натоварващи са ми и двамата с мъжа й.
Мишето и Венци - страхотни са. С кеф им гледам всикчки постове, сторита, забавни и имат нещо на 2-я етаж.
Другите сладури са ми Даянка и Данчо, макар и с бая селски вайб. Дразнещото при тях е начинът, по който възпитават децата - и те от малки инфлуенсъри да бъдат...

# 609
Изобщо не мога да си причиня "следене" на която и да била двойка извън формата! Свършва и съм до там. Всичките ми досаждат с опита си да се задържат популярни с всякакви глупости след това. Аман от мързеливци, които си мислят, че са най-желаните инфлуенсъри. Напъват се да изкарат заниманието най-престижното нещо.

# 610
Аз Кристина я следях до рийла реклама на маргарин, в който ни убеждаваше, че тя с тази отрова готви на мъжа и детето си. После я отследвах. Никого не следя от тези формати.

Каталея е безумно име за мен, никакво Кате няма да ѝ викат, майка ѝ отсега налага модерното Кая, което пък гордо носят три кучета само в нашия блок (излезе ми някакво клипче във ФБ и чух, че така я наричат). Ама да са живи и здрави, на мен доста по-смахнати имена на бебета ми излизат из инстаграма, Каталея е направо приемливо.

# 611
Каталея ми звучи единствено като каталясвам.

# 612
Катлея го знам аз, но не от някакви специални книги, а от филма "Колумбияна".

# 613
Не че нещо, ама Марго и Крис (полицаите) от миналия сезон днес са станали родители на момиченце. Бебето се казва Марая, да им е живо и здраво, както и да ги радва много:
Скрит текст:

# 614
Да им е честито, кръстила го е на себе си (предполагам), иначе ми харесва името.

Общи условия

Активация на акаунт