💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 55 032
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • До морето
Ми поне по две спални да им слагат. Честно, аз не бих могла да функционирам, ако трябва да спя на диван продължително време.

# 586
Да им дадат стаи като нормални хора, ще има пак снимков материал, ще си ходят на гости, ще говорят в общите помощения, в помещението при хладилника, не мога да го нарека точно кухня. Да им предоставят по-хубаво място за готвене, щом сами трябва да се грижат за прехраната.

# 587
  • София
Мисля, че само закуската си приготвят сами, а обяда и вечерята са им кетъринг. Цял ден са на снимки и няма кога да готвят.
Целта не е да бъдат като на почивка с всички екстри на 5* хотел, а да има и несгоди, които да ги обединяват или разединяват.

# 588
А защо трябва да се възпитават хората, че трябва да се живее в несгоди?
И без тези 'несгоди' ще има материал за междуличностни отношения от всякакъв характер. Ако не са по две семейства в стая, няма да си ходят на гости и да си разговарят приятелски, да мислят стратегии или да се карат?

# 589
Трябва да има някакво разделение, да има неудобства за загубилите, нали все пак това е игра, а не почивка ол инклузив. Естествено, че като сложиш две двойки в една стая ще има някаква интрига, бездруго са достатъчно улеснени за сметка на гледаемостта на предаването.

# 590
  • София
В това риалити така или иначе са си като на курорт, в сравнение с Игри на волята, където някои изкарват 1-2 седмици на блатото или в изолатор или пък Биг брадър, където постоянно им режат от бюджета и нямат основни продукти, липсва кафе, сирене и т.н , често ги будят със сирени в 4-5ч сутринта и е як гърч. Хелса е същата история-унижения, недоспиване, мръзнене на открито и много други "екстри". Така, че ЕзД си е направо като Спа курорт в сравнение с останалите 😄

# 591
И аз съм се чудила защо шеф-готвачите обиждат по-нисшите готвачи?
Медиите ни го насаждат. Като модел на поведение. Жалка работа.

Би могло да има хубаво предаване, ако поне в стаята си, участниците да могат да си кажат две три думи насаме.

# 592
Мишето и Венци идната седмица в "Муха в супата":

Май са напълнели. А Венци докато го позная... първо ми заприлича на Кръстьо Лафазанов.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 21:41 от diziler

# 593
Артьом получил докторска степен в УНСС,  браво!

# 594
Стела, Да̀ниел, Ивелина и Герман заедно на вилата
Скрит текст:

Никол и Цецо в "На кафе"
Скрит текст:

[

Кристина и Артëм - сарандисване на децата
Скрит текст:

Габи и Десо си представят новия апартамент
Скрит текст:

# 595
Какво, за Бога, е сарандисване?! Звучи като ашладисване!

# 596
Даже май има и тема в бг мама по въпроса.

Георги, Викси, Криси и Арти на о-в Тасос
Скрит текст:

Радина и Петър в "На кафе" разказват за пътешествията си
Скрит текст:

# 597
Каталея 💀

# 598
То и първото е с някакво "вносно" име. Има ли на света втора Каталея, егати!? Като на Гуспата щерката, как беше - Дисиа май. Боже,  толко смях преди заспиване... има да се блещя... Едно време се смеехме на китайците, че пускали една тенджера и каквото чуят, кръщават децата си. Сега тук стана...

# 599
Може да е от някаква комбинация от срички, "да не са сърдити бабите и дядовците". Верислав Туджаров по същия начин си обясни името (на Вера и Борислав... или нещо от сорта). Та на Каталея сигурно едната баба е Катерина.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт