💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 63 204
  • 807
  •   1
Отговори
# 795
Наистина е качена рекламната тарифа за Февруари, така че източникът е официален.

# 796
Ами много жалко, ако няма нов сезон. Някой помни ли дали бяха обявили кастинг?
Помня, че лятото обявиха кастинг за "Женени от пръв поглед", че и рекламата се въртеше по НОВА, а после какво стана...не разбрах.

# 797
То все тая дали е имало обявен кастинг. Не е казано, че тия кандидатури ще ги разглеждат. Според мен си обявяват кастинг, за да съберат материал докато тече шоуто, а после догодина дали ще има, то това е вече въпрос на вътрешни преговори.

# 798
Все по-ниски бяха рейтингите ,ако не бъркам.  Решили са да го спрат явно.

# 799
Иван Иванов (Ванката) от "Един за друг" - сезон 4  идната седмица в "Черешката на тортата"

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:59 от diziler

# 800
Дали си е отгледал трета мозъчна клетка?

# 801
Може би жена му ще сготви.  Да видим дали е задълбочил кюстендилския диалект Grinning

# 802
Айде нема нужда от този. Толкова пък да ми е противен. И не, че защото говори на диалект или е пълен, а просто не го харесвам.

# 803
И аз чаках Женени от пръв поглед, намен ми беше интересно предаването. Един за друг беше интересно първите два сезона, ставаше все по-зле и последният беше почти негледаем. Лесен за участниците, труден за гледане.

# 804
Айде нема нужда от този. Толкова пък да ми е противен. И не, че защото говори на диалект или е пълен, а просто не го харесвам.
Както е видно от снимката, успял е да направи крем карамел. Сигурно жена му го е направила. На мен ми е жал за децата им. В каква просташка среда растат... А бащата с култ към колата, но не и към жената. Потрес!

# 805
Толкова приятни участници можеха да поканят от стари сезони на Един за друг ,защо ни натрисат само някакви примати... тази седмица беше трудна за гледане заради онази грубата от ББ,сега пък Ванката Close

# 806
Сезона на Ванката беше апогея. Очаквано след него всичко тръгна надолу.

Но е жалко, че във време на малоумни "романтични" безумия, единственото прилично и симпатично предаване ще бъде това, което е свалено от ефир...

# 807
Доколкото си спомням, Ванката работеше в баничарница, правеше банички. Така че, може би готвенето не му е чуждо. Може и да сътвори нещо, но определено има по-приятни участници.
Прави ли ви впечатление - ликвидираха всички предавания освен Капките и всеки ден има само кулинарни предавания. На мен лично ми писна да гледам само как някой готви, кой кадърно, кой некадърно. Не стига, че готвя вкъщи, ами като седна да гледам - пак манджи. Нова ще ме загуби като зрител много скоро

Общи условия

Активация на акаунт