Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 16 703
  • 521
  •   1
Отговори
# 45
При нас последното изходящо е на 6.6., но помолих моето да направи планираните в матурната седмица предварително, за да я освободя от училище в останалите дни. Ще я водя само за матурите и ще си я прибирам, за да учи по ЧО. Остават й изходящи само по ЧП, Английски и БЕЛ ИУЧ. Мина им зеленото училище, но другата седмица имат еднодневна екскурзия и то не остана, вече ни мирише на ваканция 😊 За матурите трябва ли черен химикал както при големите?

# 46
На нас ни искат черна химикалка и чертожни инструменти по МАТ

# 47
Черен химикал е задължителен, за да се вижда след сканирането.

# 48
Нашите приключват с изходящите нива.Единствено ЧО му е трудно с тия дати да запомни и там е по-ниска оценката.За матурите не се притеснявам,класната добре ги подготвя.За сега няма да се местим до 7 клас ,после вече ще видим кои предмети ще му се отдават и ще решаваме.

# 49
  • Sofia
При нас наборчето падна болен... Иначе забелязвам сериозен напредък по математика на трудните задачи, но пък огелпва лесните. Сега да видим дали няма да прави изходни и НВО всичко накуп Simple Smile Simple Smile
По български ме притеснява, че почеркът много се разкриви... четлив е, но нищо общо с хубавото изписване само преди година...

# 50
Знаете ли дали родителите ще имат достъп до проверените работи от НВО, дали ще бъдат качени в школо или на друго място?

# 51
Не помня дали може да се видят, за 7 клас може, за 10 - може, вероятно и за 4 може, но трябва да се интересувате, не се връщат като контролните
Между другото, за 7 клас не променят точки, т.е работата не може да се преразглежда и да се оспорва резултат, което леко обезсмисля достъпа.

# 52
В определени дни и в определено училище децата, заедно с родителите, могат да се запознаят с работата - тя е сканирана и се вижда на екран с корекциите от двамата оценители.

# 53
Моят син ще прави изходни нива след НВО-тата, тъй като в следващите дни е на изпити за прием след IV клас и го освободих от училище. Тази седмица 2 изпита, другата - 3, плюс рожден ден, и другата неделя вече слагаме край на сезона, остава да чакаме оценки Grinning

# 54
Привет!

Още малко и завършват 4 клас.
Тази седмица има 2 дни училище, в петък е на конкурс. Другата седмица 2 дни са НВО-то. След това е зеленото училище и край.
На мен ми мина емоцията с ДЗИ и абитуриентски бал. Сега предстоят  НВО 4 клас.  После следват кандидатстване и чакане на резултатите и за двамата.
Както съм споделя  дъщеря ми е в НУ и предстои смяна на училището. Сроковете се разминават в отделните училища и човека се колебае. Като цяло сме решили, но все още не е сигурно класирането. Защото те си приемат първо децата завършили 4 клас при тях и след това кандидатстващите от други училища.
Успех на всички деца!

# 55
Знаете ли кога ще излязат резултатите от матурите?
Успех на децата утре! Най-вече да не бързат, защото при моето дете това е основният проблем....

# 56
Предполагам около 11-12юни заедно с тези на 12клас. Трябва да е преди 14.06 за да може да ги впишат в свидетелствата им.
Аз ше тръпна и за двете възрастови групи:)

# 57
Миналата година бяха след 10 дни от изпита  ,но тази година ако има някой запознат да каже

# 58
И аз ще чакам резултати за 4 и 12 клас. Успех на децата утре.

# 59
Очаквам да излязат на 13.6. - на 16.6. е учебен ден, ще имат време да ги напишат.
Успех на децата! Да са спокойни и концентрирани, не забравяйте, че им трябват черни химикали.

Общи условия

Активация на акаунт