Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 22 304
  • 637
  •   1
Отговори
# 180
Задачите + верните отговори от днес: https://www.mon.bg/nfs/2025/06/nvo4_math_04062025.pdf?fbclid=IwY … 4GlRpVDM6oeVQCZzA
Много лесна ми се струва на мен, даже прекалено. Но пък е добре направена, за разлика от тази по БЕЛ.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 13:51 от Mometo*

# 181
Уж, всичко ни е вярно.. да видим Simple Smile

# 182
Ако наистина всичко без 25 В) му е вярно, ще е супер. Все още ми е трудно да го повярвам, но да видим.

# 183
Очаквам много 100-точкови резултати, което ме кара още по-силно да тръпна, защото а-ха да се е разсеял някъде, и ще дрънне надолу с бала Grinning

# 184
Очаквам много 100-точкови резултати, което ме кара още по-силно да тръпна, защото а-ха да се е разсеял някъде, и ще дрънне надолу с бала Grinning
И ние се печем на този същия огън.
При нас и оценките от дипломата вземат и сега трябва да оправяме по ЧО изходното ниво

# 185
Много била лесна 25 задача. Почна на бързо да ми ги декламира и стига до трета подточка "180 делено на две е 60 и..."
Та така Sad Такова е моето. Трудното ще реши, ама 180 на две е 60...

# 186
24 и 25 задача са наистина лесни,като си спомням класната какви тестове им е давала...Но това не пречи да се омотаят пак,де...

# 187
Едната от моите се вихрила  като на състезание с x и у на едната задача..май за печката и хладнилника Grinning

# 188
  • Пловдив
Лесни са, обаче повечето деца са способни да омотат дори лесна задача на изпит, така че да видим.

# 189
Точно лесните омотават, понеже ги минават набързо. 180:2=60 и давай напред, то това беше лесно:(

# 190
Синът ми няма грешки,  но са им казали от 17 до 20 зад. вкл.да не пишат пояснителен текст към отговора, защото компютърът не ги отчитал и ги давал за грешка. А в отговорите има пояснителен текст на 20 зад. Та ако за тази глупост му отнемат точки, ще се гръмна.

# 191
  • Варна
На пръв поглед задачите са лесни, но има доста уловки и трябва много внимателно да четат и разписват задачите, особено текстовите. Учителката по математика, така и не ги научи да разписват. Според мен трудността на НВО мат. е прилична, но не мога да я нарека лесна. Едва ли ще има повече 100 точкови резултати спрямо минали години.

# 192
И ние в очакване на 100 т. по математика. Обаче винаги могат да омотат нещо, не от незнание разбира се, както се случи вчера при нас и губи от нищото 4 т. за нещо супер елементарно, което не знае дори защо и как го е объркала. Да са живи и здрави, тепърва имат да се каляват в изтипите. За 7 клас какви нерви е, че отсега го мисля.

# 193
И ние в очакване на 100 т. по математика. Обаче винаги могат да омотат нещо, не от незнание разбира се, както се случи вчера при нас и губи от нищото 4 т. за нещо супер елементарно, което не знае дори защо и как го е объркала. Да са живи и здрави, тепърва имат да се каляват в изтипите. За 7 клас какви нерви е, че отсега го мисля.
Каката е 7ми клас. Тази година, този юни....Simple Smile ми е фантазия.

# 194
  • Върху лъчите на Слънцето.
Синът ми няма грешки,  но са им казали от 17 до 20 зад. вкл.да не пишат пояснителен текст към отговора, защото компютърът не ги отчитал и ги давал за грешка. А в отговорите има пояснителен текст на 20 зад. Та ако за тази глупост му отнемат точки, ще се гръмна.
Как така компютърът не ги отчита? Тези задачи се проверяват от хора, а не от машини.

Общи условия

Активация на акаунт