Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 630

Рейтинга от снощи

# 631
Благодаря за превода и за всичко споделено, момичета! Радвам се на хубавия финал, но сякаш ми се искаше поглед към сватбата, към детенцето, но няма нищо... Въображението ще заработи ❤️

Не ме изненадва рейтинга, като чета коментарите в Инстаграм под публикациите на страницата на сериала.  Останах възмутена – всеки втори е срещу ИмДев, не могат да преживеят признанието на Девран ми се струва ✨

# 632

Признанието на Дево не им хареса, ама изневерите на Фатьо и Апо от Шербета и връзките между братовчеди и принудителните бракове от Далечния град си ги гледат... Еми щом така им харесва, ок. Живи и здрави! Ще си гледаме на платформи и приятни изключения като Деха. Hands V

Да, имаше още много неща, които можехме да видим, но детайлите ги изпипваха до съвършество...

# 633
https://x.com/imdevedits/status/1924369995510829058

С този клип ви казвам довиждане и отлитам към работното гнездо.

# 634
Здравейте, момичета!

Толкова ми е хубаво след снощния епизод на "Deha" и щастливия финал, че нито рейтингът, нито негативните коментари могат да развалят настроението ми.
А вие, момичета, с оптимизма си и искрените споделяния, ме изпълвате със задоволство. Радвам се, че ви познавам, че заедно преживяхме това страхотно пътуване с "Deha".
Арас е талант, който не може да бъде подминат. Продукциите му не могат да бъдат забравени.
Ще направя всичко възможно, за да поддържаме духа в темата, за да има местенце, в което свободно да изразим мнение за този уникален актьор и партньорите му.
Чакам с нетърпение българските субтитри, за да се насладя още веднъж на епизода.

Сбогом на DEHA от официалния канал

Цветен, усмихнат и позитивен ден ви желая!
Нека новата седмица бъде здрава, успешна и спокойна!

# 635

Филмът „Ататюрк “ 1 ще бъде показан по телевизионния канал NOW на 19 май от 20:00 часа.
На 20 май от 20:00 часа ще се състои телевизионната премиера на филма „Ататюрк “2 с Арас Булут Ийнемли, Бертан Асллани и Сахра Шаш в главните роли!🇹🇷🆕 #Atatürk

Уроборосът е символ на безкрайността, на вечния кръговрат и единството на противоположностите. Змията, захапала опашката си, символизира че на всеки край съответства ново начало във вечно повторение, че приключването на даден път или процес означава ново начало. Освен символиката за вечно самообновяващата се змия, заключените в кръг животни носят метафора за цикличното повторение – кръговратът на годишните времена, преходността на света и новото му сътворение, смъртта и раждането

# 636

Филмът „Ататюрк “ 1 ще бъде показан по телевизионния канал NOW на 19 май от 20:00 часа.
На 20 май от 20:00 часа ще се състои телевизионната премиера на филма „Ататюрк “2 с Арас Булут Ийнемли, Бертан Асллани и Сахра Шаш в главните роли!🇹🇷🆕 #Atatürk

Уроборосът е символ на безкрайността, на вечния кръговрат и единството на противоположностите. Змията, захапала опашката си, символизира че на всеки край съответства ново начало във вечно повторение, че приключването на даден път или процес означава ново начало. Освен символиката за вечно самообновяващата се змия, заключените в кръг животни носят метафора за цикличното повторение – кръговратът на годишните времена, преходността на света и новото му сътворение, смъртта и раждането

Много интересна информация, благодаря ❤️
Може би точно затова бебето ще е и момче, по този начин финалът остава отворен и само можем да предполагаме дали Девран ще допусне бащините грешки (по един или друг начин, тъй като не вярвам, че някой е способен да го откъсне от Имре)...
Но можем да го гадаем и по друг начин – Имре и Девран да бъдат по-добрата версия на Айсел и Иско и да докажат „единството на противоположностите“, като същевременно поставят край на цикъла – война между баща и син ❤️
Според мен посланията, които донесе този сериал са много по-силни след оформянето на двойката ИмДев, тъй като ако Девран бе останал с Есме нямаше да може да бъде предадено по такъв запомнящ се начин... И все пак много се радвам, че любовният триъгълник беше прекъснат по интелигентен начин – всеки по пътя си, тъй като тя винаги е искала да напусне родителите и да замине за Америка, а пък за Девран семейството е всичко и не си го представям далеч от неговите си хора.

# 637
Привет! Hug Момичета отивам да изгледам отново епизода с озвучка. https://turkrutv.net/geniy-31-seriya.html#alisadirilis, ако някой се интересува. После си лягам, че снощи не можах да се наспя от емоциите и днес бях "носят ме мамо, влачат ме".Joy Отново да кажа, сериала за мен беше изключителен и няма да го забравя дълго. А такива сериали са малко в списъка ми, въпреки многото(изгубих им бройката, отиват към 200-300) дето съм гледала.  Кое е уникалното? Арас, не е мой тип, за пръв път го гледах във "Вътре", после "Чукур" го изстреля към върха. Невероятен актьор! Heart А пък тук беше звездната роля на Мелис. Heart Не е нужно да споменавам Уур Полат, той си е класика, макар да съм го гледала преди само в " Присъда". Изобщо всички актьори бяха на ниво, също сценарий, режисура и най вече съм щастлива  от финала. Сценаристката е оптимистка и това ме радва. Heart

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:38 от pipilota65

# 638
ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 31, ФИНАЛ /С БГ ПРЕВОД/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/31-neron-angelov-nov_19.html

Много са сладки ИмДев - и любовта им и разговорите им са диви и красиви.
Диалозите са отражение на отношенията им и тяхната "лудост".
По-необичайно предложение за женитба не бях гледала.
Но беше върховно и силно въздействащо.
А играта на Арас и Мелис - блестяща!
Не мога да спра да гледам сцените с тях. Живи, реални... толкова истински, че чак тръпки ме побиват.
Не мога да разгранича герой от актьор, сериал от реал.

# 639
ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 31, ФИНАЛ /С БГ ПРЕВОД/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/31-neron-angelov-nov_19.html

Много са сладки ИмДев - и любовта им и разговорите им са диви и красиви.
Диалозите са отражение на отношенията им и тяхната "лудост".
По-необичайно предложение за женитба не бях гледала.
Но беше върховно и силно въздействащо.
А играта на Арас и Мелис - блестяща!
Не мога да спра да гледам сцените с тях. Живи, реални... толкова истински, че чак тръпки ме побиват.
Не мога да разгранича герой от актьор, сериал от реал.

Еми, благодаря! Heart Ще го изгледам и с Бг субки! За Арас и Мелис, ако няма наистина нищо специално между тях това доказва професионализма им. Heart Между другото, кое ми направи впечатление сега в посл. епизод. Никога не съм упреквала Искендер, както и Девран сега за това, че се е влюбил в Айсел и изоставил семейството си(макар да не е добро), вината му е в алчността, в това да не може да се примири децата му да печелят, а той не. Това му изяде главата и това уби Айсел. Забравих да спомена и Танер Олмез, като Джесур-брилянтен, толкова ни пили нервичките и накрая взе правилната страна-хамелеон! Heart Боооже, Девран наистина изобщо не е виновен, той не взе парите от Искендер, каза му за фалшивия сайт и му остави избора да върне парите или да бяга с тях.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 22:33 от pipilota65

# 640
Много благодаря за превода! С усилие ще се въздържа да го изгледам чак утре, тъй като понеделник вечер обикновено ми е посветена на служебни ангажименти. Не че не изгледах вече по няколко пъти на английски сцените с ИмДев... 🙂
Пипи, и аз споделям мнението ти. А освен турски, съм изгледала и доста американски, че и всякакви други сериали. Хареса ми погледа и писалката на Дамла Серим, афинитета й към символите и детайлите, посланията и намеците, както това през цялото време да те държи на щрек. Мелис сякаш цял живот е трябвало да изиграе именно Имре..., Направи я, каквото е. А Арас изпълняваше Девран с такава лекота, че в повечето моменти ми изглеждаше сакаш импровизира и е себе си, а не играе. Усещаше се, че има някакви опити за саботажи и напрежение около продукцията, но важен е крайният резултат все пак!
А творчеството на феновете през цялото време ми допълваше удоволствието от сериала.. ❤️

Преди седмици беше изтекъл сценарий от изрязаната сцена при бижутера и много се радвам, че все пак включиха този красив детайл за пръстена

https://www.instagram.com/p/DJ2C0_-NdtJ/?igsh=NzkxaWt6djU4Y25p

# 641
Благодаря за превода.  След като изгледам епизода  с бг букви, ще дам коректно мнение.
Радвам се на предложението за брак..Това е една от ной-силните сцени в сериала.  В която Девран се разкри и разменна ..
Дано дадът изрязаната сцена, заслужаваме я...

# 642
https://www.instagram.com/p/DJ1ci7go-kP/
Smile  Heart

Е, поне онзи фризьор не излъга феновете, като каза, че след финала, ще има снимки... Simple Smile

# 643
# 644
Здравейте, момичета!

🆕 19.05.2025 ❤ДУМИ за АРАС:

🧿Толга Яшар: „Той е успешен и прекрасен човек, обичан от всички без изключение на снимачната площадка, където работи. Добре е, че имаме това, което казахте.“
🧿И беше казано така: @lastdreamofsoul :
„Всички аплодират него и екипа му, а той е толкова смутен... Въпреки всички трудности, с които се сблъска в този процес, той направи всичко възможно, даде най-доброто от себе си. Можеше да си вземе почивка, когато си счупи крака, но не го направи. След като загуби баща си, имаше право да си вземе почивка, но не я използва. Независимо през какво е преминал, той се опита да се справи, като се отдаде на работа. Той е не само страхотен актьор, но и страхотен човек. Толкова се гордея, че те подкрепям, сигурна съм, че ще продължиш да ядеш хляба на красивото си сърце през целия си живот, нека красотата никога не те напуска, скъпи Арас.“

*яж хляба на сърцето си - не знам как се превежда това, но съдейки по коментарите в интернет, това означава да получиш заслуженото. Каквото е сърцето, такава е и храната.

Скрит текст:

От оператора Бурак Канбир: „Това е историята на Девран, която ни събра...“
Голямата 10-месечна история приключи...
Благодаря на всички...
📷burakkan1

Зад кулисите Camera

Общи условия

Активация на акаунт