Рейтинга от снощи

с оптимизма си и искрените споделяния, ме изпълвате със задоволство. Радвам се, че ви познавам, че заедно преживяхме това страхотно пътуване с "Deha".

Момичета отивам да изгледам отново епизода с озвучка. https://turkrutv.net/geniy-31-seriya.html#alisadirilis, ако някой се интересува. После си лягам, че снощи не можах да се наспя от емоциите и днес бях "носят ме мамо, влачат ме".
Отново да кажа, сериала за мен беше изключителен и няма да го забравя дълго. А такива сериали са малко в списъка ми, въпреки многото(изгубих им бройката, отиват към 200-300) дето съм гледала. Кое е уникалното? Арас, не е мой тип, за пръв път го гледах във "Вътре", после "Чукур" го изстреля към върха. Невероятен актьор!
А пък тук беше звездната роля на Мелис.
Не е нужно да споменавам Уур Полат, той си е класика, макар да съм го гледала преди само в " Присъда". Изобщо всички актьори бяха на ниво, също сценарий, режисура и най вече съм щастлива от финала. Сценаристката е оптимистка и това ме радва.

Ще го изгледам и с Бг субки! За Арас и Мелис, ако няма наистина нищо специално между тях това доказва професионализма им.
Между другото, кое ми направи впечатление сега в посл. епизод. Никога не съм упреквала Искендер, както и Девран сега за това, че се е влюбил в Айсел и изоставил семейството си(макар да не е добро), вината му е в алчността, в това да не може да се примири децата му да печелят, а той не. Това му изяде главата и това уби Айсел. Забравих да спомена и Танер Олмез, като Джесур-брилянтен, толкова ни пили нервичките и накрая взе правилната страна-хамелеон!
Боооже, Девран наистина изобщо не е виновен, той не взе парите от Искендер, каза му за фалшивия сайт и му остави избора да върне парите или да бяга с тях.