Термин Ноември 2025 - Тема 2

• 29 180
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, за съжаление днес направих спонтанен аборт в 15 г.с. след дълъг престой в болница, съпътстван с много болки. Беше ми много приятно да следя чата. Пожелавам ви една лека бременност. Бъдете здрави и благословени! 🩷

# 436
Включвам се с един въпрос относно феталните морфологии, има ли мами от София и къде ги правихте, тъй като моята беше в Щерев и парите за първата ми се сториха доста😅 в момента разглеждам за втората, та ако някоя от вас може да сподели мнения и цени за други, ще съм благодарна 🫶🏼

Здравей,  аз не съм от София, но си направихме първата фетална в София в Марковс и бяхме доволни, цената беше 190 лв, и сме запазили час и за втората пак там. Масово виждам, че препоръчват нея и разбрахме защо. На уебсайта им има опция за запазване на час и онлайн, както и пълен ценоразпис. Ние бяхме при д-р Гьошева и сме доволни. Дано помага тази информация. 😊

# 437
Slavi96 , ох, много съжалявам за това, през което преминаваш. Думите са излишни, но съм сигурна, че вашето чудо ще се появи съвсем скоро! ❤

# 438
Слави, много съжалявам за това, през което минаваш, каквото и да кажем ще е малко.. Пожелавам ти много сили, за да минеш през този тъмен период и нека скоро семейството ви е пълно! Heart

# 439
#Slavi96 😢😢😢Много сили за напред !❤❤❤❤❤

# 440
Здравейте пак, при мен се оказва, че съм хванала поредния вирус, в случая стомашно-чревен. Снощи имах 37.2 температура, днес следобеда се дигна на 37.5, но днес се чувствам значително по-добре. Говорих и с лекар и при по-висока ще взема парацетамол. Хубавото е, че не съм повръщала, по препоръка на акушерката ползвах вомитусхил свещички и това май помогна наистина.
Ще трябва да вдигам имунната система 😅

Сега ми излязоха предните постове, присъединявам се към останалите - много сили и любов, Слави .. наистина думите да малко

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 20:39 от katse

# 441
За първата ФМ платих 170 лв за самия преглед и 95 лв за БХС изследване. Гледах, че на всякъде цените са почти еднакви. Само при д-р Чавеева в Щерев прегледа е 270 лв.

Включвам се с един въпрос относно феталните морфологии, има ли мами от София и къде ги правихте, тъй като моята беше в Щерев и парите за първата ми се сториха доста😅 в момента разглеждам за втората, та ако някоя от вас може да сподели мнения и цени за други, ще съм благодарна 🫶🏼

Slavi96 сили и любов на теб и семейството. 🖤

# 442
За първата фетална платих 160лв при репродуктивния специалист, при когото си ходя. За БХС ме изпрати да ме боцнат в Майчин дом, където се попълва една декларация и е напълно безплатно. Втората смятам да правя в Марковс при д-р Павлова. Мисля, че стандартно е 190лв, но всяка клиника си има ценоразпис. Някои АГ- та не държат на третата. Моето при предишната бременност ме нахока, че съм ходила без да ме е пращал. Аз обаче съм доволна, защото ми казаха важни неща и успях да предотвратя преждевременно раждане, така че за мен и тя си е важна.
 Относно количките, миналия път приятелка ми даде нейната, която почти не съм използвала. Бебето не хареса коша за кола от първия ден и веднага купихме столче, а и самата количка беше много тежка и тромава и едва дочаках да минем на лятна. Сега като ги гледам ми е най- важно да е лека и маневрена, че в Търново с тия баири не е за тежка количка 🤣

# 443
slavi96, кураж и сили! Надявам се физически да се възстановиш бързо и да имаш достатъчно подкрепа и разбиране от околните.

# 444
slavi96, съжалявам много за загубата и за болката - физическа и психическа, която е трябвало да понесеш и все още изпитваш. Бъди силна и никога не спирай да вярваш, защото най-хубавото ще се случи съвсем скоро! Прегръщам те!

# 445
slavi96 Много съжалявам за това, което се налага да преживееш. Вярвам че всичко ще бъде наред за напред🤍

# 446
slavi96 Много съжалявам за случилото се.

Аз сега малко се филмирам, че не съм виждала бебето от 1 месец пак, та утре ще ходя да си пусна кръвни изследвания и после в петък най-накрая съм на преглед, надявам се всичко да е наред.

# 447
Мамчета,здравейте! Как сте с венците при бременноста при мен почнаха да се обаждат в 15г.с съм

# 448
Мамчета,здравейте! Как сте с венците при бременноста при мен почнаха да се обаждат в 15г.с съм
Моите доста кървят. Не съм се интересувала дали не е противопоказно, 3 пъти в седмицата се жабуркам с вода от смрадлика и откакто го правя се чувствам добре. Ако искаш проучи за всеки случай и дано ти помогне 😊

# 449
Моите доста кървят. Не съм се интересувала дали не е противопоказно, 3 пъти в седмицата се жабуркам с вода от смрадлика и откакто го правя се чувствам добре. Ако искаш проучи за всеки случай и дано ти помогне 😊
бях за зъболекар каза че е нормално но през ноща си имам и болки и те са малко гаднички

Общи условия

Активация на акаунт