Ние също вчера бяхме на първа фетална морфология и сме доста доволни от д-р Гьошева. Потвърдиха ни, че чакаме малка Лейди и доста се вълнуваме.
Бързо установихме, че имахме повече предпочитани имена за момчета отколкото за момичета, та в момента изпробваме едно което най-много ни допадна и хареса.
Поправиха ни и датата на термина, така че очакваме малката госпожица на 04.11 - йей ако делим дата с някоя от другите мами тук.
Коремчето ми започва да се оформя лека-полека, гаденето поолеква също, и тази седмица беше първата, в която успях да мина на картофи и домати, от предните 3, в които ядях само хляб, сирене и краставици! 😁
Все още усещам умора, но не толкова силна и постоянна.
Нов симптом, който ми е интересно дали някой друг изпитва е странна, непостоянна болка като че ли от нерв в единия седалищен мускул. Проверих онлайн и разбрах, че е често срещано и може да се появи ако бебчето седи повече от една определена страна, както и заради промяната в центъра на тежестта в тялото. Ако някой друг изпитва нещо подобно ще се радвам да чуя вашето преживяване. 🤔
С новите топли дни веднага посрещам възможността да влизам в рокли и не мисля да обуя панталон до ноември. 😂
Успех на всички и лека бременност! 💐🤍