Термин Ноември 2025 - Тема 2

• 27 157
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря 🤗❤️
Аз се притесних, защото с баткото не са ме пращали и си мислех, че се праща, ако има проблем 😅

# 46

Това е моят резултат. Още не съм била на официална фетална, чудя се за пренатален. Има ли мами, които не са правили и няма да правят пренатален. С първата бременност не съм правила. Все пак чакам феталната да видим какво ще стане

# 47
look Аз не съм правила пренатрален, обмислях го даже разпитвах в темата, но накрая се отказах. Днес на феталната не казаха да ги притеснява нещо, ще си изчакам и БХС резултатите, ако нещо ме притеснява веднага ще пусна, но в против случай, май ще си го спестя.

Fayona много си бърза с ъпдейта на първата страница, благодаря!

# 48
Само моите наистина май са толкова ниски 😅 Вчера доста се притесних, защото горе вместо едно на сто хиляди за Едуардс ми е 1 на 64 хиляди.

# 49
look , аз не мисля да правя пренатален. Иначе феталната мина чудесно, пуснах БХС и на 9 ще коментираме резултатите.
Налага ми се да лежа и вече ми е крайно неудобно, предвид, че още нямам корем, се плаша как ще е напред. Мисля си за възглавница за бременни, някоя от Вас ползвала ли е, може ли да споделите мнение.
Прекрасен ден Simple Smile

# 50
look , аз не мисля да правя пренатален. Иначе феталната мина чудесно, пуснах БХС и на 9 ще коментираме резултатите.
Налага ми се да лежа и вече ми е крайно неудобно, предвид, че още нямам корем, се плаша как ще е напред. Мисля си за възглавница за бременни, някоя от Вас ползвала ли е, може ли да споделите мнение.
Прекрасен ден Simple Smile

Предишната бременност купих една случайна от супермаркета. Такава прекрасна работа ми върши… не можах да се разделя с нея цели 8 години 😂😂😂

Моят корем сега още започва да проличава та от вчера гледам интензивно за нова възглавница. Супер е за странично спане, допълнителна упора за корема и стабилизиране на таза (или както му се казва). Абе вършат работа според мен!

# 51
изгубен-щъркел , Благодаря, ще започна да се оглеждам Simple Smile

# 52
  • София
Включвам се и аз по същество в тази тема - 33 г. , първа бременност с термин 8.11 🩵

# 53
Аз също се интересувам от възглавница за бременни, като последно гледах, че от този тип са по-добри и също така не заемат половината легло като други. Обаче все още не съм сигурна каква и от къде да си взема. Затова междувременно ползвам една резервна възглавница или бъдещия татко. 😄

# 54

Ползвам тази като бях с нея и през първата бременност. Удобно е и за кърмене после.

А тази също е удобна, но заема много място

# 55

Ползвам тази като бях с нея и през първата бременност. Удобно е и за кърмене после.

А тази също е удобна, но заема много място

Vity, откъде може да си вземем първата? Relaxed

# 56
Аз я взех от немксия амазон

# 57
Тази изглежда подобна и в същия сайт има и други форми:
https://jukki.bg/category/za-mama/vazglavniczi-bumerang/

# 58
Здравейте, момичета! Нахлувам малко във вашата тема, надявам се нямате против. 😄 Моя термин е 28.10, та нищо чудно да се окажа с ноемврийско бебче накрая. 😅 Трета бременност ми е, втора успешна 🍀 и ще си имаме породени дечица. Според АГ за момента бебето е момиче. 🌸 Леко бременеене на всички!

# 59
Зоя, привет, радвам се, че те виждам и в тази тема! Добавих те е списъка, леко бременеене и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт