Хей хей, аз за пръв път ходих края на април, когато бях все още в 3ти месец. Запазих си час за цели крака, интим и мишници и ми беше пръв път изобщо. За мен беше болезнено, но го отдавам на факта, че не съм ходила и не са ми посвикнали нервите, макар че аз също съм чувала, че при бременни жени има по-голяма чувствителност. Сега ще отида пак другата седмица за същите процедури, и не съм сигурна дали ще има разлика в болката. Мацката при която ходя работи доста бързо и поне от тази гледна точка ми олекна, че не висях там 2 часа.
Но за мен кола маската е решението от тук нататък, защото аз още от самото начало на бременността изпитвам много неудобство и трудности сама да се почиствам със самобръсначка.
Също така определено забелязвам разлика в растежа и гъстотата на косъмчетата *навсякъде*, така че съм доволна и смятам, че си струва.
Въпроса е да се престрашиш и да идеш, тя като те започне искаш-не искаш ще останеш да те довършат. 😂

С малко куриози.
В крайна сметка по размера установиха, че не съм в 13та седмица... а в 17та. Цял месец по-напред. Доста бях шокирана, с оглед на това, че според календара ми съм имала 5 дневен цикъл в първите 40 дни. Лекарката ми лаконично отсече "не е било цикъл това". След което, докато ми попълваше данните, ми хвърли един поглед и каза "ти затова изглеждаш така... Имам предвид, толкова голяма." Вървях към колата със дим от ушите.