🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Албенка, видях ме го, говорихме снимахме се даже.
Догодина се организираме и отиваме пак.
В Истанбул бих се върнала отново.
Дано да има пак проект Чаатай.

Скрит текст:
Нези, много поздрави на Елена. Ами, тя е много хубава! На два пъти е прекарвам през акъла, нещо си мислех.
И, Ели е сладка. И двете са складурани, барабар с тебе! Ти знаеш вече, че аз много ти се възхищавам! Изкарахме си, супер! Аз съм решила един път в годината да си правя от тоя тип екскурзия, само по женски
eliet,това ти ли си😘. Голяма сладурана си,а Чачо все едно…два метра исполин стои до теб 😀.  Красавчик. Какъв е висок. Как ви се стори на живо? По-различен или така както си го очаквахте ?

# 721
Ели и Гери, също ще кажат, но за мен беше по-различен. Първо, наистина е много висок, а в момента и слаб.
Аз винаги съм искала да го видя, просто ей така, на улицата, а не на сета, когато е в роля, но не се случи така. Не,че се оплаквам, да не си помислите. Grinning Просто, както си говорихме после с Гери, видяхме Чаатай + малко Ешреф.
Много е миличък, добричък, възпитан, земен.
Страхотен е! Готова съм да преживея тази емоция отново! Grinning
Просто Чаатай е толкова различен всеки път, с всеки герой, че наистина съм се питала как изглежда той.

Видях го. Въпреки, че изглеждаше като Ешреф, това си беше момчето Чаатай. Heart

# 722
Ешреф не беше много. Обаче си го представете с костюма на Ешреф. Сигурно не може да излезе напълно от роля. Когато се обърна, за на каже за количката се смееше като себе си. Тогава имаше и Яман.
Любимият ми момент е когато сам дойде при нас и се снима както беше обеднял. Не сме го гонили много.

# 723
Благодаря, Бени това съм!
Чаатай е много добър и интелигентен човек, човек с главно Ч!
Красив, по-красив е на живо!
Много приятелски се държеше с нас, Нези като му каза, че сме от Българияи той много се зарадва, пролича му от всякъде.
Аз всъщност незнам как трябва да се държи една известна личност, с Чаатай ми беше за първи път. Беше невероятно мил и приятелски с нас, все едно си говориш с човек когото вече познаваш.
Е, и ние се съобразявахме, де.
Бяхме аз, Нези и Гери.
Стояхе си и никой нищо не ни каза, наблюдавахме си...аз ако знаех , че Неджип Мемели е такъв образ щях да се снимам и с него, да бях гледала нещо преди това. Както и да е!
Със всички можеше да се снимаме, никой не ни пришпораваше за нищо.
Деня беше слънчев, топъл като нашата среща.

# 724
Еххх, момичета, другият път като решите да ходите в Турция и аз съм с вас!

Специално за вас един Ешреф Тек

# 725
Уур зад кадър

# 726
Момичета, щеше да е много хубаво, ако всички бяхме отишли в Истанбул.
Нищо, ще си мечтаем един ден да ни се случи. Hug
Днес всички говорят за посещението на Аслъхан Малбора,че било PR или ,че тя е дошла, за да се заяви като приятелката му, защото ревнува от Демет Йоздемир.
Цял ден се питам защо хората не вярват в хубавото и в любовта?
Защо избират да са негативни?
Разбирам, че са свикнали да виждат зад всичко мотив, интерес или скрита игра. Особено в света на известните личности, където всяка усмивка, прегръдка или жест се анализира под лупа, недоверието става навик. Публиката е била разочарована твърде много пъти, от фалшиви връзки, PR кампании и разиграни драми  и затова често търси "истината" зад кадъра.
Но истината е, че понякога един човек просто обича друг човек. И понякога най-естественият жест, като прегръдка или целувка, наистина идва от сърце.
Аз избирам да мисля, че настоящата ситуация около Чаатай Улусой и Аслъхан Малбора ще покаже, че двамата са истински ангажирани помежду си, въпреки бурята от слухове, ревност и недоверие в обществото.
В днешно време, когато социалните медии и PR-кампаниите лесно изопачават истинските човешки чувства, общественото недоверието към известните личности почти автоматично им приписва мотиви зад всеки жест. Но истинските взаимоотношения често се градят върху базата на искреност, топлина и лична близост, а не върху пресметнати PR стратегии.
Избирам да мисля, че и Чаатай и Аслъхан са готови да опазят връзката си, не само срещу слуховете и ревността, но и срещу всички външни натиски, защото вярват, че истинската любов има способността да пробие скептицизма и недоверието.
Надявам се, че с течение на времето те ще останат верни на себе си и ще успеят да защитят своята искреност, превръщайки предизвикателствата във възможност за още по-силна връзка, защото аз видях двама души, които бяха нежни един към друг.(особено Чаатай)

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 22:18 от NeZ_9

# 727
Еххх, момичета, другият път като решите да ходите в Турция и аз съм с вас!

Специално за вас един Ешреф Тек
О, Жаки да срещнеш някой от виртуала в реала е страхотна Емоция! Бих те познала на секундата ако те срешна  същото ми се случи и с Нези и Гери, не ми трябваше време. Групово вървяха с други мацки и като видиш хубави и усмихнати жени  какви да са? 😀

# 728
Нези, много си права!
Аз вярвам, че и двамата са интелигентни хора и не биха се повлияли от такива писаници.
А който смята, че е ПР, спешно да се прегледа. Нито Чаатай е почитател на показността, нито Аслъхан.
А това, че е отишла от ревност е меко казано смехотворно, че Демет не може да й стъпи на малкият пръст.
Човека си показа щастието в любовта....крайно време е болните мозъци да се примирят, че няма да ги огрее.

Ели, сигурна съм, че ще ме познаеш. И моята усмивка не слиза от лицето!

# 729
Докато ви четох, се сетих за една статия, която намерих като търсих епизодите на сериала в началото.

https://kliuki.ws/seriali/chaatay-ulusoy-poseche-meracite-na-his … yozdemir-2/240691

И тогава ми беше смешно, и още ми е. Заглавието е един път 😀

Чаатай Улусой посече мераците на хищницата Демет Йоздемир

# 730
Докато ви четох, се сетих за една статия, която намерих като търсих епизодите на сериала в началото.

https://kliuki.ws/seriali/chaatay-ulusoy-poseche-meracite-na-his … yozdemir-2/240691

И тогава ми беше смешно, и още ми е. Заглавието е един път 😀

Чаатай Улусой посече мераците на хищницата Демет Йоздемир

Хриси, много се смях с тая статия!

Цвети Hands Plus1

# 731
Момичетааааа,
Истинско удоволствие е да Ви прочета, ❤️
И аз бих ви познала на мига, и много съжалявам, че в момента в който Нези ме покани ....вече бяхме платили екскурзия .... знаете....през цялото време казвах на Нези, че със сигурност тази среща ще се случи и ще е успешна Simple Smile
Благодаря на възможността на всички трхнологии, но аз бях в постоянна връзка пътувайки из Европа...
Прекрасни момичета, пожелавам си нова среща и всички ние да бъдем там ....Нези, ти знаеш и можеш да го организираш  😉

Искам да ви споделя нещо, ....подтикнта от нещо в темата прочетох общата тема.....МАЛКО, оказа се ,че нямам сили за повече....Жалко...наистина жалко за всичко там....съжалявам....няма  дори добър изказ, нещо, което да прочетеш с кеф....съжалявам....няма смисъл....безсмислена  тема ....не ми се иска да пиша за " Мара Общата" ама нещо такова е ..
Защо е закована?
Да си оправим вкуса, с Господин ХАРИЗМА 😉

# 732
Момичета, Аслихън е класа!

Защо да не отиде да го види на сета, за мен това е любов да изненада любими я си. И той как и отвърна, видяхме на видеото.
Ох, не мога да разбера понякога хората.
Живота на известните личности си е техен да живеят както намерят за добре. Защо вкарват интриги.
Плюс това Демет нали си има партньор, даже мернах снимка с партньора й.
Като е гледам Аслъхан, не е от тия дето ще ревнува от Демет или която и да е, на мен ми се струва, че тя е много над нещата. Самата тя каза ние сме актьори това ни е работа.
Момичето е умно и интелигентно!
Винаги ще се намери някой нещо да каже, но аз също вярвам, че тая връзка на Чаатай е сериозна и ще прерастне в един щастлив брак.

# 733
Жаки един котак ти прати поздрави

Бени, благодаря! Знаеш с какво да ме поздравиш!

# 734
Така е, съгласна съм с всички вас.
Те, ако си нямаха доверие, Аслъхан нямаше да бъде само преди няколко дни в Бодрум с приятели.(единия от, които мъж)
А може би се е прибрала и е отишла да го изненада на сета.
И на видеото ясно се вижда, че на Чаатай му е приятно.
И двамата са актьори, знаят, какво е да целунеш някого в роля 
А и кога Чаатай е използвал личния си живот, за да си прави PR?
Просто хората  трудно допускат, че нещо може да е просто, искрено и без задни мисли. И хубаво.
А пък за някои- гроздето е кисело. Wink
Хриси, супер смешна и изсмукана от пръстите статия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт