Обсъждане на имотни обяви - 38

• 41 049
  • 657
  •   1
Отговори
# 30
Не знам каква разлика да правим? Притежанието на на имот е строго дефинирано, не е въпрос на интерпретация. Какво беше "натурален" натурален акт...

# 31

Да попитам нещо. Може ли с капаро за имот да ви измамят,така че да не може да си върнете парите?

Може. И още как...

Срещу какво оставяте капарото?
В един форум потребител каза,че измамите ставали с капарото,а не с продажбата на имот,(там е почти невъзможна измамата..).

# 32
Гого пита едно, после казва друго Simple Smile
И какво необичайно има в това за германците? Там се наводни от емигранти и пришълци, които нямат собственост - и все пак, живеят някъде. Понеже те не желаят да си купят ли?

# 33
Абе госпожа Румка, не Ви ли писна с тея клишета. Емигранти пришълци, глупости.

В Шенген сме, има евтини самолетни билети. Хайде моля Ви, отидете до Мюнхен или Дюселдорф и ги сравнете обективно с който си искате наш град.

Най-лошите им квартали са по-добри от нашите най-добри. Паркове, чистота, градска среда, зеленина, качество на въздуха, фасади на сградите, улици... Несравнимо е.

И ако ще ми говорите за някое локално гето там, моля Ви разходете се преди това през Столипиново, Максуда, Филовци и прочие...

Да Ви пусна ли сега бързи случайни 10 линка към Streetview в Германия, за които няма да намерите и 1 българска улица изобщо, която да изглежда еквивалентно спретнато и естетично.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:07 от Анонимен

# 34
Някой който има наблюдения за Пловдив може ли да сподели дали подобен комлекс добре обзаведен поръчкови мебели, наем 900 лв е много? С оглед на залетия от малки инвестори пазар в града...Доста се купува с такава цел. Питам конкретно калибъра на Хъс и периферна локация

https://bazar.bg/obiava-49377415/dava-pod-naem-2-staen-gr-plovdi … hristo-smirnenski

И тази сграда комлекс каква перспектива има за цел инвестиция, не собствено ползване

https://husestate.com/bg/sale/2

# 35
Това ако са поръчкови мебели, аз съм дизайнер Simple Smile

# 36
Това ако са поръчкови мебели, аз съм дизайнер Simple Smile

Tи какво разбираш под поръчкови мебели?  Това са мебели, правени от мебелист по поръчка. Може да са и скъпи, и евтини. Целта е просто да пасват на размерите и на желаната функционалност. Иначе за мен мебели по поръчка в България трудно може да са на качеството на заводските като финтифлюшки, специални материали и прочее.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:20 от Черна станция

# 37
В Пловдив бих живяла само в централния район. Беше доста хубав град, поразвалиха го. Последно като минавах имаше адски задръствания, градският транспорт е на много ниско ниво, т.е трябва си кола за нон стоп ползване. В периферни промишлени зони не знам дали ще има наплив, може и да има. Бих избрала морски град пред Пловдив...ако говорим за инвестиция, поне ще има що годе действащо летище.

# 38
И в тази тема да споделя инфо от днешното ми пътуване. Нов "проект" до София мел, граничи със складовете на Стоичков и синове и Топливо посока Хаджи Димитър и Малашевци, гледа към други складове, баш на Резбарска (ли се казва тази криволичеща улица).

# 39
Това не са поръчкови мебели.
Това е модулна кухня ирим или дори по-нисък клас тип “хоп”
Тв къта сигурно е от бриколаж..

# 40
Имам предвид подобни мебели просто по поръчка, нормални, без да изпадаме в подробности дали ви харесват цветове и как се поддържа и пр.

Обявате беше за самия комплекс на Хъс, който е приятен и Не е с централно местоположение. За наем 900 лв....

# 41
Интересно кой може да си позволи такъв наем и какво го прави толкова скъп?

https://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/luksozni-imo … aem-v-sofiya.html

# 42
Страхотен е!
За останалото не виждам защо се грижите. Пък и тук се обсъждат продажби, наемите са в друга тема.

# 43
Интересно кой може да си позволи такъв наем и какво го прави толкова скъп?

https://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/luksozni-imo … aem-v-sofiya.html
Има си определен контингент от наематели, които биха се заинтересували и биха били готови да платят такъв наем. Примерно чуждестранни високоплатени служители в корпорации. Действително е безсмислено да се чудите, кой би наел, освен, ако не проучвате да отдадете подобен апартамент.

# 44
Може би госпожата е брокерката.
Че и през октомври мг е питала за него от общо четирите си поста; ако не друго поне да й навъртим гледания. Може да имат бонуси за цъкване

Общи условия

Активация на акаунт