Обсъждане на имотни обяви - 38

• 49 746
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Добре де, София е град със много добре уреден градски транспорт. Защо някой доброволно би си купил имот в район в който няма дори и проект за такъв. Очевидно нямат хората претенции за район, може би цената е водеща. И все пак, по добре непрестижен район, но със ГТ.

# 331
Мисля, че доводите бяха изложени преди няколко седмици. Пък и нали някой трябва да ги купува тези абсурди по околовръстното. Не може всички в изток и лозенец. Там само с карта за аристокрация трето поколение.

# 332
Хората купуват според парите, с които разполагат, нищо учудващо няма. При този истеричен пазар и по-ниски доходи в БГ. Като не може в Лозенец, ще иде при НБУ, и там хора живеят.

# 333
Като гледам цените, не мога да си представя хора с ниски доходи. Grinning

# 334
Добре де, София е град със много добре уреден градски транспорт. Защо някой доброволно би си купил имот в район в който няма дори и проект за такъв. Очевидно нямат хората претенции за район, може би цената е водеща. И все пак, по добре непрестижен район, но със ГТ.

Хората, които ще купят там, няма да разчитат на ГТ.
Добра транспортна свързаност означава по-скъпо.

# 335

Хората, които ще купят там, няма да разчитат на ГТ.
Добра транспортна свързаност означава по-скъпо.
И на какво ще разчитат, на Бентлито в гаража ли?
До колкото разбрах, купуват там защото е евтино.

# 336
Какво бентли, хората с пари за бентли там ли ще купят...

# 337
Нали казваш, че хората които купуват там не разчитат на ГТ. На какво разчитат?

Дори и да имат една разтракана барака, или бентли, няма значение, транспорт си трябва. Децата да ходят на училище, при нужда гости да дойдат...

# 338

Дори и да имат една разтракана барака, или бентли, няма значение, транспорт си трябва. Децата да ходят на училище, при нужда гости да дойдат...

Според теб на какво разчитат хората от безбройните в тази държава махали и места без ГТ?

# 339
Скрит текст:

Според теб на какво разчитат хората от безбройните в тази държава махали и места без ГТ?
Личен автомобил, или ходят пеш.

# 340
Точно така.
Когато няма възможност за ГТ, решенията са ясни.

# 341
Здравейте, ако сега имате налични 150к евро + неограничен бюджет ремонт мебели къде бихте инвестирали без значение от район за България . Може примери по обяви , че е такава темата 😊

Държавни ценни книжа, нискорискови ETF-та и бих почакал малко. В момента НЕ е времето за инвестиция в български имот.

# 342
Здравейте, ако сега имате налични 150к евро + неограничен бюджет ремонт мебели къде бихте инвестирали без значение от район за България . Може примери по обяви , че е такава темата 😊

Държавни ценни книжа, нискорискови ETF-та и бих почакал малко. В момента НЕ е времето за инвестиция в български имот.
Ако човек има необходимата финансова грамотност, може би да.
Иначе, ако сега имам 150К евро кеш бих купила апартамент в развиващ се район на столицата, Пловдив или Варна.

# 343
Противно на общото схващане, купуването на примерно държавни ценни книжа изисква много по-малко грамотност и "да си си написал" домашното отколкото имот, особено в моментния пазар.

Аз не отричам имота като инвестиция, просто казвам, че лично аз бих изчакал с инвестицията.

# 344
Противно на общото схващане, купуването на примерно държавни ценни книжа изисква много по-малко грамотност и "да си си написал" домашното отколкото имот, особено в моментния пазар.

Аз не отричам имота като инвестиция, просто казвам, че лично аз бих изчакал с инвестицията.

В моята глава е страшна...блъсканица понеже съм в подобен момент.
Някак боря се с традиционното ни верую за инвестицията в имот, цените на пазара в момента и една сума, която се увеличава номинално, но реално..не толкова.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:03 от BacuTy

Общи условия

Активация на акаунт