Обсъждане на имотни обяви - 38

• 49 722
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
По въпроса с тръбите, винаги може да се пипне нещо.
Сега вече има и разкрой на ПВЦ плоскости, които са водоустойчиви. Има и бели, огледални, с дървесен цвят и тн.
Могат да се направят 2 вратички, от тавана до пода, под прав ъгъл, които да затварят тръбата без да я докосват. Така тръбата е достъпна, просто не е пряко видима.

# 406
Камениновите тръби, ако са здрави, може да се скрият в куфар. Но тук проблемът е, че са така спуснати до розореца, че ще се получи много грозно и буцесто. Другаде може да се направи елегантно.

# 407
  • Варна
Може да се направи като малък скос на последен етаж, а прозорецът така или иначе ще се сменя като се ремонтира цялата баня, може да се стесни малко и да седи нормално отстрани на куфара, без да се застъпват.

# 408
Може да се направи като малък скос на последен етаж, а прозорецът така или иначе ще се сменя като се ремонтира цялата баня, може да се стесни малко и да седи нормално отстрани на куфара, без да се застъпват.
Сега нали са модерни нишите в баните , може да се оформи по този начин.

# 409
Здравейте, на каква цена според вас реално може да се продаде този апартамент? https://www.imot.bg/obiava-1e175399031384898-prodava-mnogostaen- … ofiya-musagenitsa
Тази цена в момента ми се вижда повече от абсурдна, цялостно мисля, че цените са силно завишени в обявите и се отказвам да гледам много от имотите поради посочените цени, реално има ли случаи, в които ги сваля значително...или са си това пазарните

# 410
Тази цена (на фона на други неща, които се коментират) ми изглежда нормална. Три прилично големи спални и голям хол с обособена трапезария. Освен това изглежда поддържан и чист, нищо че е стар. Реално могат да се ремонтират баните (като нещо от по-тегавите неща) и да почне да се живее. Другите стаи са лесни, прави и големи са, има място за много гардероби.

# 411
За мен апартаментът е за тотален ремонт, надали ако дадеш 1 милион за жилище, ще оставиш мебелите и всичко останало от времето на баба ти, така че ще глътне поне още 300 000 за цялостен ремонт и хубаво обзавеждане

# 412
Доколкото разбирам от обзавеждане от  80-те, в апартамента преди 40г. са вложени много пари и връзки. Страшно изпипан... за тогава. Но е за тотален ремонт. Не знам как върви НС в района ако има изобщо.

# 413
Има големи семейства, на които им трябва нещо готово за нанасяне, и нямат кой знае колко капитал. Дограмата е сменена и не е мизерно в никакъв случай. Спалните могат да се боядисат и да се купят съвсем лесно готови мебели. Единствено цикленето на паркета е от по-трудоемките неща. Реално това може да се прави и в процес на живеене. Единствено както споменах, баните могат да се ремонтират преди нанасянето, от там нататък не виждам кой знае колко неща за тотален ремонт. Апартамент с 3 големи спални  и обширна холокухня, изобщо може и да не се намери нов на ШиЗ за тези пари.

# 414
3000Е за чиста площ ЕПК, не е зле.
Ниската сграда, която се вижда може да е Тмаркета. Т.е. локацията е супер добра. Пешеходно до центъра, автобус 280, болница, поликлиника, аптека, магазин и пазар наблизо; метро ГМ Димитров пешеходно, зелени площи.
Аз не мога да си обясня ако цената е надценена защо изобщо се губи време да се умува. Ами купете от нормалните цени. Ако няма такива, значи не са нормални. Нормални са тези, дето ги има в наличност.
А колко щял да глътне ремонтът, ми ако ще и за 1 милион да се прави ремонт, това си е вече инициатива на новия купувач. Според мен в 50-100к лв може бая неща да се включат като ремонт.

Апартамент с 3 големи спални  и обширна холокухня, изобщо може и да не се намери нов на ШиЗ за тези пари.
Това е добър довод, липса на предлагане на подобни.
Но има и уловка, може да си купиш в строеж два 3ст, долепени, може и малко по-малко пари да излязат и може и повече площ да излезе. Но пак ремонтираш всичко От-До и чакаш 3 години (при късмет).

# 415
Не е тмаркет. Блока е този
https://maps.app.goo.gl/Rem55dmS4Xt7gcxAA?g_st=ipc
Много хубав блок, от задната му страна е градинка, след нея 8СУ. Отпред ниското е пепко и била.
По близо е до МС мусагеница.

На мен главната спалня учудващо ми харесва, ретро е ама хубавото ретро, по аристократично.

# 416
Най- много ми хареса това, че има хем отделна кухня, и в същото време още един като кухненски бокс към трапезарията. Готвиш на свобода в отделната кухня, ама имаш всичко за пиене и в хола, и трапезарията Simple Smile)))

# 417
  • София
Според мен е неоправдано висока цената и да, който би дал тези пари би изринал до бетон.
Нито ми е хубаво, нито аристократично и съм убеден, че на живо ще изглежда още по-вехто.
Цената, според мен, би била логична за изцяло ремонтирано и адекватно обзаведено жилище.
В това състояние ~2500

# 418
Здравейте, на каква цена според вас реално може да се продаде този апартамент? https://www.imot.bg/obiava-1e175399031384898-prodava-mnogostaen- … ofiya-musagenitsa
Тази цена в момента ми се вижда повече от абсурдна, цялостно мисля, че цените са силно завишени в обявите и се отказвам да гледам много от имотите поради посочените цени, реално има ли случаи, в които ги сваля значително...или са си това пазарните
Да, скъп е.
Но като гледам как е поддържан, и как е правен със топа на топа за времето си. Не вярвам собствениците да склонят да го продадат евтино.

# 419
Няма как да си ремонираш баните, да ги направиш нови и модерни, кухнята примерно, ама да си оставиш плочките от едно време в коридора и ретро обзаевждането в спалните....не върви някак

Общи условия

Активация на акаунт