Резултати от микробиология - тема 3

• 21 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Румънският Гинофилус и аз го взех. Различен е ор нашия, но при мен няма никакъв проблем с разрварянето и изтичането му.

# 496
Мокриш ли го преди слагане?

# 497
Здравейте. С нова микробиология съм - съвети какво да искам от АГ-то?
Във вторник ще пусна и Фемофлор да видя какво е положението и след резултата ще отида при АГ...

Скрит текст:

Слагам и микробиология 10 дни преди горната... не знам вече има ли лаборатория, която да е ОК.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 11:50 от WonderWoman

# 498
Здравейте! Аз съм писала многократно тук, но все още имам оплаквания въпреки последните ми отрицателни резултати.
Фемофлор в Геника, добри резултати, според гинеколожката.
Отр за уреаплазми, микоплазми , трихомони, гарднерела и всичко останало.
Обаче продължавам да имам парене СЛЕД уриниране. Като тежест, боцкане. Във влагалището ли е , в мехура ли е , не знам.
Гарднерела продължава да излиза положителна в урина и според доцентката не трябва да я лекувам.
Имайте предвид, че от юни 2024 до сега съм изпила над 12/13 АБ за уреаплазми, гарднерели, ентерококи, всякакви красоти….
Така че моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ. Не искам да вярвам, че тази болка може да остане хронична.
Боли ме долу и това е . Слагам цикатридина гловули сега.
Уж добре…но пак не е това, което трябва на е.
След всяко уриниране ми пари.
Все едно имам рана отвътре и ми щипе.
Дали лигавицата не е раздразнена?
Не знам вече към кого да се обърна…

# 499
Мокриш ли го преди слагане?
Мокря го, да. Да не да пише да не се мокри? Ама даже и да го пише, очевидно трябва Grinning

# 500
Всъщност - не пише нищо като инструкция за поставяне. Но четох в някакъв румънски форум, че също съветват да се мокри и аз го правя. Сега тъкмо ми приключва цикъла и ще продължавам да го слагам, то така или иначе като няма лактобацили, трябва да ги завъдя някакси. Дано има ефект.

# 501
Момичета, кажете някоя млечна киселина, която не тече така както вагизан. В овулите има две съставки, които правят този теч и нямат общо с млечната и не знам защо са там и...хич не ги искам Simple Smile

# 502
  • София
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали наистина добър и съвестен АГ за София.

# 503
Здравейте,
….направо няма…

# 504
Аз отдавна не ходя на АГ. Ходя на венеролог - д-р Кристина Рачева от Кожно-венерическия диспансер. Но и с нея се пазарим за някои неща. Например къде да си пускам изследванията, но вече ми е свикнала и си ги нося където си искам… Поне с леченията е адекватна, засега не съм имала случай да не ме е оправила.

Иначе, Jazzsoul, ужасни са Вагизаните наистина, въпреки че не винаги текат кошмарно. Миналата година стигах до дамска превръзка от големите. Последно като слагах миналия месец - все едно нищо не течеше. Защо - и аз не знам.
Алтернатива - Гинофит или Лактобор, обаче на мен лично ми парят доста. Но каквото и да си говорим - киселина са си…

# 505
  • София
Кой Ви пуска цитонамазка?
Д-р Рачева съм я набелязала, но имам нужда от гинеколог по принцип - профилактика, цитонамазка, хормони, миома, пропадане на матка - за година и нещо вече ще откача... Плаче ми се направо

# 506
А, за такива неща си ходя при АГ. Понеже темата е за МБ, помислих, че само от тази част се интересуваш.
Специално за миоми и пропадане на матка нямам препоръка, може би по-добре да питаш в някоя от другите теми, които са с тази насоченост.

# 507
Здравейте,
Младите лекари са по-съвестни. Не ги е смачкала съвсем системата.

# 508
В интерес на истината - абсолютно съм съгласна. Като цяло се стремя да посещавам млади лекари, дори специализанти. Четат много, участват в различни международни обучения, а и да, не им е писнало все още от нас, пациентите и от цялата система.
Само че аз самата не съм ходила точно на АГ, който е млад, Минерва, ако имаш препоръка, сподели.

# 509
Там е работата, че моето младо АГ ми е позната и съм ходила само за бременност при нея. Та за другите неща не знам как ще е и затова не смея да я препоръчам.
Предишната ми е с много опит, но пък е с особен характер и ако не те хареса ....

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 23:40 от Мinerva О.

Общи условия

Активация на акаунт