Резултати от микробиология - тема 3

• 17 822
  • 708
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте отново.
Ето ги и останалите резултати. Има ли нещо притеснително?

# 691
Ами добре изглеждат, явно нищо не се открива. Къде си пускала изследванията?

# 692
Само тази цитонамазка ме притеснява, че е втора група. В сряда имам час при АГ и ще я питам. Иначе съм ги пускала в лаборатория Лина.

# 693
Аз не съм пускала в тази лаборатория, но да се изкажат останалите дали е надеждна. Знам, че на някои лаборатории не им се носи добра слава. Можеш да пробваш да пуснеш една стерилна урина да видиш дали нещо ще излезе, макар че не виждам възможна връзка с цитонамазката… а може и в някое от изследванията да има грешка.

# 694
Не трябва да те притеснява, че е втора група, тя сама по себе си е нормална група, но това, че е 2Б и са описани възпалителни клетки (макар че е отбелязано, че може и да е възстановителен процес), а няма реално изолирана причина за това - за мен или този, който гледа пробите, няма акуратна преценка, или това наистина е възстановителен процес и след 3 месеца можеш да провериш отново с нова цитонамазка как се движат нещата.
Няма лаборатория, на която може да се има 100% доверие. Дори Геника са се излагали. Затова, при нещо съмнително - повтарят се изследванията на друго място.

# 695
Да, затова ще пусна нова цитонамазка след 2-3 месеца при друга АГ.
Иначе юни месец пуснах стерилна урина и урина общо хим. и седимент и всичко беше наред.

# 696
Здравейте отново! Въпреки малкото число Гарднерела, което беше излезнало последния път, минах един курс с Далацин Ц и Макмирор Комплекс. Всичко е 6 с Граднерелата вече, но Кандидата, която беше изчезнала напълно май започва да се завръща. За сметка на това лактобацилите са се повишили още. Чакам и АГ да ми отговори, но исках да се консултирам и с вас. Прилагам резултатите от изследванията - микробиология и фемофлор:

# 697
Зд.авейте ,препоръчайте за София лекар за преглед,да обърне внимание ,да пусне всякакви изследвания,но да не ходя аз да си ги нося.,имам някакво възпаление,на вагиналния секрет излезе липса на лактобацили ,коки, но лечението което изписа гинеколога никакъв ефект,сякаш бартолинова жлеза се възпали.

# 698
  • София

отново повдигам питането си....какъв е протокола сега, отново ли трябва да се мине по пътя с антибиотици, като теста за уреаплазма е отрицателен?

# 699
Мери, аз лично поне година я борих тази проклета Гарднерела с какво ли не… 😩

# 700
С риск да наспамя малко, но реших, че на някой може да му е полезен отговора на моя въпрос за гъбичките от преди няколко мнения. Вчера посетих АГ и ми каза, че при толкова ниско микробно число не се предприемат действия, но в случая, че започваме бебеправене да изпия един Флукорик и на следващ цикъл на 4-ти ден също 1 бр.

# 701
https://www.emag.bg/vitamini-gynophilus-pro-biessen-pharma-14-ka … 184/pd/DVVNYBYBM/

Румънският Гинофилус е отново наличен.

# 702
Здравейте!
Можете ли да ми кажете всичко нормално ли е в тази микробиология?

# 703
Момичета,след като лекувах с флуомизин клебсиела при др.Боянова,слагах лактобор и лактажин. Симптомите не изчезнаха. Щях да ходя на контролен,но понеже ми се наложи да пътувам в чужбина за седмица отидох  само на Аг, че цикълът ми прескочи. Тя каза,че имам възпалени жлези (Наботиеви) на шийката на матката,и ми изписа Гиназол и след 7 дни Макмирор. Гиназолът не го усетих,но сега с този макмирор се появи дразнене и парене,особено при пишкане. Възможно ли е да е страничен ефект,най-вече на входа на влагалището-3 дни го слагам вече и продължава да е така. Благодаря ви.

# 704
Момичета,след като лекувах с флуомизин клебсиела при др.Боянова,слагах лактобор и лактажин. Симптомите не изчезнаха. Щях да ходя на контролен,но понеже ми се наложи да пътувам в чужбина за седмица отидох  само на Аг, че цикълът ми прескочи. Тя каза,че имам възпалени жлези (Наботиеви) на шийката на матката,и ми изписа Гиназол и след 7 дни Макмирор. Гиназолът не го усетих,но сега с този макмирор се появи дразнене и парене,особено при пишкане. Възможно ли е да е страничен ефект,най-вече на входа на влагалището-3 дни го слагам вече и продължава да е така. Благодаря ви.
При мен Макмирор действа точно така. Много ми пари от него.

Общи условия

Активация на акаунт