Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 16 936
  • 299
  •   2
Отговори
# 285
  • MJF
Сигурно ще направя пак русо с обезцветяване, но нека минат поне още няколко месеца. Явно с боя няма да стане.
Дано сега успея малко да туширам тази лисица на главата ми.

# 286
  • В полите на Пирин планина
Аз не виждам нищо ужасно в косата - нито в цвят, нито във вид.

# 287
  • София
Колкото стане при мен - толкова. Мога да се хвърля на 10 и 11, ама не искам сега.

# 288
  • MJF
Аз не виждам нищо ужасно в косата - нито в цвят, нито във вид.

Много благодаря!
Просто разликата с това, което беше, е огромна. А и никак не ми допадат такива медни нюанси.

# 289
Аз също не виждам. Според мен даже стои по-естествено.
Последните снимки са ти много хубави, но и на първите ми харесва косата ти.
Виждала съм коси на направо бели кичури, които доста състаряват. Скоро срещнах една жена с такава коса в един магазин и чак се зачудих дали е побеляла или са кичури. Хич не ми хареса как стои.

# 290
  • MJF
На Fanola No orange ли е шампоана? Не го откривам никъде,

На това видео има огромна промяна след този шампоан. https://www.youtube.com/watch?v=vMPo2MWfq80

Ще си купя и Matrix, има добри отзиви като прегледах набързо.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 17:36 от FugeeLa

# 291
Нотино има anti yellow маска. Не знам дали пак няма да помогне... При мен убива и оранжевото. Взех си 1кг опаковка и в ползвам редовно по начина,който описах.

# 292
Аз съм доволна от шампоана на Медавита. Но поне при мен започна да работи, когато косата ми стана достатъчно светла. Качвам преди и след.
Скрит текст:

# 293
  • В полите на Пирин планина
Зависи от косата и трябва да се внимава, защото моята коса, например, поема много бързо цвят/мат и за минути ставам лилава.
Фанолата е ужасен шампоан. Изсушава зверски и е много силно матиращ.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 20:52 от Lady Brinne

# 294
  • София
Моята поема трудно, но аз употребявам балсами и държа по малко.

# 295
  • София
Тази Фанола изсушава брутално и прави скалпа на нищо, особено ако е по-чувствителен. Иначе no yellow се води за руса, а no orange е за кафява. Единият е лилав, а другият - син. Матират доста, но за руса коса не ми харесаха на мен, защото на места става синьо или лилаво, където е по-светла косата. То повечето такива продукти го имат този "ефект". Поради тази причина, както и защото супер много изсушават, вече се отказах да ползвам матиращи шампоани, и балсами. Тези, които са по-щадящи обикновено нямат ефект и няма сми Simple Smile

# 296

Здравейте блондинки!
Преди около година изрусих изцяло косата си при фризьор. Получих така мечтаното русо с минимални щети по косата. След това започнах да поддържам вкъщи, боядисвах корен на всеки 4 седмици със супра и тонирах с Диа Лайт 10.02, но косата доста се изтощи и накъса от блондора. На снимките,които качих е косата ми сега. Корена не е боядисван от малко повече от два месеца, косата спря да се къса и структурата й се подобри. Решила съм да използвам боя за коса. Четох добри отзиви за Andreia. Насочила съм се към супер изсветляващата с номер 11.023 - студено бежово. 12% оксидант за корена и 6% за дължините. Дали би бил подходящ цвят, търся съвети и мнения, не искам да съсипя цвета,който в момента имам и харесвам. Не търся пепелен ефект, по скоро чисто перлено русо и горе долу да прелея корена с дължините.  Не искам и да я потъмнявам. Ще се радвам на вашето мнение и съвет. Благодаря!

# 297
Опитвате и ще разберете дали ще ви свърши работа. Щом търсите преливане, може би ще се получи. Аз го разбирам като малко по -тъмен корен на светлите дължини. Такова русо на тази тъмна основа според мен няма как да се получи с боя. Максимум 2 седмици след боядисване ще ви рижавее леко ветоятно. Просто да сте подготвена.
Дължините нямат нужда от боадисване според мен, просто след като сте готова с кореките намокрете добре дължините и разнесете надолу боята от корена. Водата ще разреди оксиданта и ще минете само с отенък надолу.

# 298
  • София
И според мен не пипайте дължините с боя, ще съсипете пак косата. Обливката е достатъчна за тониране, а и така или иначе цветът ви е добре Simple Smile
Много зависи от косата дали ще може да изсветли достатъчно само с боя, така че пробвайте и ще разберете. Пишете после какъв е резултатът. Успех! Heart

# 299
Идете на фризьор ,който работи с висок клас суперизсветляваща боя и след това си продължете с поддръжката на 3-4 седмици вкъщи с качествена боя ,сама вкъщи ще станете оранжева ,а и ако засегнете вече блондираното ще се скъса със силна боя и висок оксидант

Общи условия

Активация на акаунт