🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 804
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 005
Като натурални джиприсанчи препоръчвам жълт кантарион расъл на Старозагорска поляна.Пасифлора отглеждана в кв.Кольо Ганчев-о,СЗ,най-качествената.
Бзкм се.Косара не прави разлика,грешка на езика,айде.

На Виктор почна да му трепери клепача като чу,че ще има среща с преспиване.😁

Какво хубаво време,тамън за едно смуЧи.Nature Sunny

# 1 006
Преразкажете за тези, които не може да го гледаме!🙏🏻
Маги държанката казва, че никой не изпитвал чувства от финалистите и нямало силни емоции.Според нея и другите Васко се разочаровал, че Ферай се шегувала за розата и не си тръгнала наистина. Бранка-депресантка каза, че нямало как да се случи да виси на мъжки врат за внимание. Казва, че Люба е влюбена във Виктор, но за Виктор не е сигурна. Водещата каза, че Викчо е нагаждач и говори каквото очакват от него. Разнищиха го, че от отчаяние е запазил на Люба розата, защото го е страх от Клаудия и да остане само с нея. Joy Според Бранка ще има много драми и ревност между Клаудия и Люба заради преспиването.

# 1 007
  • в сърцето на един мъж...
Снощният епизод беше направо страшен за гледане. Новобрачната двойка вече е досадна, явно не са се валидирали и се борят за територия. Мартин определено е по-добър избор за психолог от Маги, даже момичетата там го разбраха. Много по-адекватни съвети им дава, насочващите му въпроси са правилните и ги оставя сами да стигнат до изводите, които им трябват. Не ги подбутва в каквато и да било посока. Много приятно ме изненада той. Обаче чакам с нетърпение края, за да го видя как ще излезе публично и ще каже, че е голям будала Simple Smile
В сцената в началото с Даниела, докато седяха, той излегнат на диванчето, тя опната до него и бутаща огледалото, през цялото време си мислех, че ще я захлопне това тежко стъкло по главата и ще ни оттърве от мъките да ги гледаме...
Клаудия ми е ужасяващо крийпи и притеснително същество. Има нещо зловещо в нея, не ми харесва, странна ми е и плаши Виктор Simple Smile Според мен въпреки че казва, че се чувства желан, тя го ужасява Simple Smile Не го виждам с нея. С Любомира някак са по-естествени, тя го кара да се отпусне и не го напряга.
Бранимира и Синтия ме изненадаха, но определено ми направиха много добро впечатление, че сами си тръгнаха. Синтия не даваше никаква заявка за това, но пък браво, че го направи.
Адриана ми е супер пренавита, не я харесвам, не смятам, че е ок за Васил. Тя прекалено много си е втълпила, че той я харесва, че това е мъжа, че тя е единствената. Има нещо изкуствено в нея, което ме дразни и не мога да разбера какво. На срещата с Васил беше много интересен контраста, който ни показаха - тя умря от скука, едва изтърпя да се върнат двамата, докато Роси се беше погрижила да оправи нещата там и да подготви плодовете. Май и на Васил му направи впечатление. Роси някак живна на тая среща, имам чувството, че тя е болезнено срамежлива и й трябва някой да я накара да се отвори. Картинга беше определено нейното нещо и много ми хареса там. Надявам се Васил да й обърне повече внимание, стоят ми добре заедно. Косара какъв театър направи от нищо, големи претенции, че чак тя му давала последен шанс. Абе аланкоолу, той трябва да реши дали или, не ти... Като не ти харесва нещо, има варианти - пътя и у вас. Много искам едно от момичетата с 24часовата среща да е Роси Simple Smile

# 1 008
Даниела не я харесвам, но дали е възможно Ана Мария да се е залепила за Мартин след снимките и да продължава с опитите си да го привлече ?
Точно това си мисля, че прави. 😎

От всичко, ама от абсолютно всичко в този сезон, най-много ми харесва и абсолютно любимо ще ми остане "смуЧито" 😆😆😆
Направо прихвам колкото пъти го прочета! 🤣

# 1 009
  • Обран бостан ;)
Дами, да ви се оплача. След една хубава дълга отпуска днес се върнах на работа и имам около… 500 мейла, на които трябва да отговоря. Какви джиприсанчи ще препоръчате? 😁

Селект АЛЛ, Муув то рисайкъл бин. Trollface

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:57 от Al_Bundy

# 1 010
Какво да кажа след снощния епизод... Независимо, че този сезон е обявен като равен между мъжете и жените - аз такова нещо не видях. Дори и на женските рози - дамите припкаха при ергените да се обяснават кой ще напуска, кой ще остава, а мъжете седяха като тембели. Кой сценарен ум измисли и тези вазички? Браво на Синтия и Александра че си биха камшика от това безмислие. Хубави мацки са и двете, деликатни и женствени, с повече акъл в главата от останалите. Бранка през целия си престой игра на една нота - цупене и нищоговорене.  Роси все още има надежди за поне минимум тръпка,  ( абе на какви сънотворни е тоя Васил? ),  но срещу нея има пън -  да го пернеш с тиган по главата - не може да се събуди. Адриана зор да насилва нещата дето не същуствуват. Твърди за себе си, че е астролог - странно поведение за такъв. Може би е 'астролог“ в селската махала... Маги “психоложката“ бъкел не разбира как да води сесия... повече ми приличаше на сватовница от индийски сериал. Виктор и Любомира - тези двамата за мен нямат бъдеще. ( Аз мисля, че по принцип Буба е фотогенична, интересна и чувствителна ) но подобна връзка ще се изразява  безкрайно дълго време в обяснения/ анализи върху някакви “големи“ драми и емоции, ще се оценяват до тропясване от 1 до 10, без много, много да се разберат помежду си в аспекта на любовна връзка. Приятелска може би да - там си пасват. Клаудия и Виктор -  демонстративно “психоложката“ не одобряваше подобен избор и съвсем директно насочваше нещото наречено “сесия“ към провал. Обаче между тези двамата има ясно и май силно привличане, и по - добре да действат без да се интересуват,  да спрат с приказките:) Мартин и Даниела - все повече мисля, че това са наетите “аркашки“ на сезона, които разиграват театър по пиесата на някой малоумен сценарист. Самия Мартин ми е интересен още от Игри на Волята, но форматът Ерген не е точно неговата бира... И изобщо, сценаристите от Игри на Волята е добре да се пренесат в Ергена. Доста по- любопитно ще бъде.
п.с. Щях да умра от смях, когато Даниела прочете в книгата си, че слушането на класическа музика е задължително условие за нейните последователки...Сериозно?! Да така е Дани, добре е да се слуша, но някак не ми се връзва баш с теб. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:21 от Tilda.M.

# 1 011
  • Враца
Бранимира по БТВ изглежда странно.
Може би си е запълнила устните, но така изглежда много подута в долната част на лицето, което и без друго й е кръгло и подпухнало.
На кадрите от поканването й, с пачката, изглежда доста по-нежна и симпатична, усмихва се... после в предаването нещо се обърна с това момиче. Все намусена, все сериозна.

# 1 012
Аз все повече се убеждавам, че на Бранимира просто не са й позволявали договорните отношения да си тръгне по-рано и започнах да я разбирам. Все пак през цялото време не се е бутала да е център на внимание и си мисля че много пъти е съжалявала,че е влязла изобщо.
Не знам, може и да бъркам, но облекчението върху лицето й се видя в последния епизод.

# 1 013
На мен Ана Мария поне в подкаста не ми се стори никак заинтересувана от Мартин, поне не като мъж.

# 1 014
  • Обран бостан ;)
Аз все повече се убеждавам, че на Бранимира просто не са й позволявали договорните отношения да си тръгне по-рано и започнах да я разбирам. Все пак през цялото време не се е бутала да е център на внимание и си мисля че много пъти е съжалявала,че е влязла изобщо.
Не знам, може и да бъркам, но облекчението върху лицето й се видя в последния епизод.

Тя по принцип си гледа така - облекчено. Trollface

# 1 015
  • ВАРНА
Струва ми се,че Виктор ще отсвири Клаудия за 24 часовата среща.Наистина го е страх да остане с нея насаме.

# 1 016
В БГ всички ли се познават? Толкова ли не могат да намерят непознати помежду си участници? Не е честно спрямо останалите учасници и спрямо зртелите.
Анна-Мария каза, че Силвия, Бранимира и още една, май Габриела, работели като сервитьорки при патрнер на Мартин.

Марто май си е избрал участничките, имал 5, които си ги бил проучил. Правилата позволяват ли? Момичетата също ли могат да проучват ергена преди влизането? По-интересно е да се пазят участниците в тайна. Да пуснат ергена да избира от непознати момичета, а не от сервитьорките на колегата.

# 1 017
Нали на момичетата са показвали снимки на ергените в предварителните срещи с екипа, като видиш познати лица и е лесно да ги проучиш.

# 1 018
Има ли са 5-6 дни между бързите срещи и заминаването, което е достатъчно да се проучи някой в наши дни.

# 1 019
Изгледах Бранимира в Студио "Ергенът". Това момиче е направо друг човек! Тук изглежда по детски добродушна и някак ведра, и привлекателна като... добро, кротко дете. Такова излъчване има. Нииищо общо с киселата, капризна, надута Бранимира, на която Виктор ѝ вадеше думите от устата със зор. Егати метаморфозата! А пък това, че физическият контакт с него не само не я притеснявал и е нямала нищо против, но даже ѝ е било приятно, и го е очаквала, но емоционалният е запъвал всичко, ме разби! Аз, ако нямам емоция с някого, ще ми е неприятно да ме докосва по ръката дори, та камо ли да очаквам нещо друго, въпреки, че той има пресантиман към мен. Странно момиче. Но още по странно ми е, че в студиото ми се видя толкова мила и сладка! 🤔 Побърках се!...

Общи условия

Активация на акаунт