🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 257
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде другаде
Любка остана разочарована.

# 121
Дискотеките приключиха,на Мартин му стана лошо

# 122
Тестовете на Марто продължават и май не е баш доволен от отговорите на таз “прекрасница“ .... То си е и обидно подобно отношение...

# 123
Ахахахаха, мъжът ми се обърна към мен с "Даниелоооо..." и се скъсахме от смях! И аз му правя мусака горе-долу веднъж годишно Blush и много се смеем като се видим с приятели и той им разправя "каква мусака ми извъртя жена ми.... жестока! за тая година ядох мусака, догодина - пак"  Joy Joy Joy

# 124
В синия куфар са ми мръсните дрехи, да ги изпереш и изгладиш за утре!😄

# 125
  • Пловдив
Със сигурност Мартин ще спре излизанията 🤣🤣🤣 ако ще и пет Даниели да се наредят около него, 40 годишния мъж няма да си промени начина на живот.

# 126
Да, сега разбирам що ги събраха. Че те ще се разделят в секундата, в която излязат от Шри Ланка. То слуги, то претенции, как ги вижда Данка тия неща с Мартин? Наистина ли вярва, че ще седи и ще раздава присъствие само и единствено?

# 127
Този брънч много джиприсаршки нещо…

# 128
Марто избра, Марто да му мисли Simple Smile

# 129
Сватовничките продължават да губят ергени. Не можаха да съберат Мартин с Мартина, сега Любка с Виктор и сериозно се изнервят. То при тях не са чувства, а битка за надмощие и любезните маски рязко ще паднат май

# 130
Този брънч верно много напрегнат се получава. На катамарана да не се стигне до бой, или до .... любов?

# 131
Марто избра, Марто да му мисли Simple Smile
Ами ти и преди не криеше, че не става за домакиня, защо да се учудва

# 132
Май Косара се тросва на Васил за съвсем друго нещо.

Интересно ще е за баса как ще се разсърди, щом за някаква дреболия реагира така.

# 133
Даниела колко хитро предложи на Ферай да се държат приятелски вече с другите. Simple Smile За да не се изложи пред Мартин.. Много се кокореше на писмото на Наум и предстоящите консултации на Маги.
И няма ли да спре с тези плитчици?! Инфантилно ми идват като за нея.
Иначе не й отричайте, че подреди 3 възглавници и 2 свещи, какво пък.. чевръста булка, ама не иска да се издава, че всичко може. Bowtie

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:36 от 50 Shades of Purple

# 134
Този Виктор наистина ли повика Любомира, за да й каже, че още няма отговори? Толкова ли му липсва емоционална интелигентност, за да разбере, че на Любомра отдавна не й пука за него. Помислил се е за толкова важен, че си мисли как жените стоят диван чапраз и тръпнат за отговорите му.
А Даниела реди и подрежда семейното гнездо...пали свещи и поръчва готова храна. Това й е представата за грижа за дома, грижа за партньора. Трябвало й трети човек, за да поеме домакинството. Бат Марто как ще се зарадва на някоя засукана домашна помощница... Като й гледам циркаджилъците, не само с Мартин, а с никой няма да завърти връзка. Наистина не знае кога да замълчи.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 00:34 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт