🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 084
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 245
  • # супернатурална #
Офф Косара само търси кусури във Васил, грам не го харесва😄

Не, преписва от кака Дани, ама и се получава колкото говоренето и.

# 1 246
Гласът на Любка може да се ползва като инструмент за мъчения.

# 1 247
Косара май намекна, че Мартелиус е подкокоросал Васко да я цунка... Не може да му прости, разбирам я... Бясна е. Чака Васька да оправи положението, пък той гледа като треснат.
Уфффф, Люба и Роса не мога да ги изтрая...Сценаристите?!

# 1 248
Косара май се чуди какво да измисли, за да се дистанцира от Васил. Определено губи интерес, Васко не я боготвори като единствена и неповторима, това тя не може да приеме.

Точно така. Много злобее, че само Васил още не се е насочил категорично, или поне не го е заявил официално като Мартин, че и Виктор. Страшна надувка, точно като за някой празноглав футболист е .

# 1 249
Принципно е така за виното, ама сега повод ли е за фасони и то точно пък при тези обстоятелства?!
Как да се насочи Васил, като Косара лично му каза да кани и другите момичета и да ги опознае! Не вярвам, че това е причината, просто... и тя се е подула, закъснява и, стягат я гащите явно.

# 1 250
Косара май се чуди какво да измисли, за да се дистанцира от Васил. Определено губи интерес, Васко не я боготвори като единствена и неповторима, това тя не може да приеме.

Точно така. Много злобее, че само Васил още не се е насочил категорично, или поне не го е заявил официално като Мартин, че и Виктор. Страшна надувка, точно като за някой празноглав футболист е .

То и тя не пращи от акъл ако трябва да бъдем честни.

# 1 251
Сценаристите искат да изиграят как те плеснаха и се прегърнаха, за да не е кахърен сезонът.

П.С. Брех, познах, вярно се прегърнаха Люба и Роси

# 1 252
окей, Зандея и Смийгъл се сдобриха.

Вико и Клаудия ми се губят, ЩЕ ГИ ДАВАТ ЛИ ИЗОБЩО Grinning

# 1 253
Принципно е така за виното, ама сега повод ли е за фасони и то точно пък при тези обстоятелства?!

Значи той пред хора не можел да я излага..па тя същото прави???

# 1 254
  • България
Люба е толкова мазна, паднала в пещта за дюнери.

# 1 255
Няма дар слово Косара и яко миека, но има ценностна система. Малко страда от мания за величие, но има и някакво възпитание.
Не знам какво ви дразни толкова Люба, не я намирам за злобна. Даже ми стана симпатична с емоциите, чувствата и несигурността си.
Мартин определено разчита хората(без Дана, но там не разсъждава в момента само точи лиги.. ). И има много сладък смях. Хумора е малко дърварски, но ето отпуска ги всички включително и мен.

# 1 256
  • София
Нещо хич не ми се гледат лигавщините на младото семейство.

# 1 257
Постоянно доброто настроение на Даниела ми се струва поза. Тази жена някога ще бъде ли себе си?

# 1 258
Мен Любомира не ме дразни. Наред ли ми е всичко? Rolling Eyes

# 1 259

Вико и Клаудия ми се губят, ЩЕ ГИ ДАВАТ ЛИ ИЗОБЩО Grinning
Клаудия може вече да го е изяла.Дано отново не и се доповръща.

Общи условия

Активация на акаунт