🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 961
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 320
Сега пък скандал на тема 'вземи го ти!' между Ферай и Клюкара. Joy
Клюкаро, да си беше тръгнала като можеше. На Васко тръгнала да се подиграва, че е кринджав. Тя цяла книга с бисери може да издаде, тръгнала чуждите кусури да изтъква на всеослушание зад гърба му. Иначе трябвало на нея да ѝ се пази измисления имидж. Тя е най-големия кринЧ!

# 1 321
На Косара наистина ѝ е направило впечатление сафарито..."Ма сига какво, макак?" Joy

# 1 322
Среща с пенетрация.

Днес е як епизод Grinning (то ще е утре ама карай)

# 1 323
Косара да си пие смучичата и да мълчи повече

# 1 324
Клаудия защо плаче?

# 1 325
Сигурно ѝ се повръща.

# 1 326
Викито не се е дал.

# 1 327
Мартина е пуснала стори от кола, мисля, че е от колата на Мартин. Sunglasses

# 1 328
Среща с пенетрация.

Днес е як епизод Grinning (то ще е утре ама карай)

Големи драми, голямо чудо, направо няма да спя тази нощ от напрежение! Sweat Smile
Мартин казва всичко, което и аз мисля, нали сме Козирози.
Нещата са ясни - на Виктор единствено Бранимира му беше на сърце, оттам нататък ако избира, ще избере някоя заради продукцията, а не, че е влюбен в нея.
Васил също няма късмет - единствената котка, която го вълнува в "имението" е Косара, на която буквално й се гади от него. Малко като на червенокоската от Виктор.
Въобще, големи проблеми си имаме тази година. Поне една готина двойка се оформи, харесаха ми Мартин и Даниела в бара, много добре стоят двамата.

# 1 329
  • # супернатурална #

Сигурно така става, като се привързваш към гьон. Нищо, млада е, простено и е. Но Любомира как не разпозна един абсолютен нарцис?

# 1 330
  • София
Виктор да не финишира с нула моми накрая?

И въобще за какво ще имат финална церемония, няма ли да се среща с всяка поотделно, за да им съобщи решение? (Белким има вече "отговори"... Rolling Eyes )

# 1 331
Косара много си пада по Васил, но първо още му е обидена, че все още не е твърдо избрана и второ е много претенциозна и сега го гледа под лупа, сякаш ще се омъжва за него и най-малкото петънце по неговата аура й прави силно впечатление. Гледа сериозно на него, като на бъдещ партньор и го преценява от всеки ъгъл.
[/quote)
Абсолютно! И на мен ми се струва, че иска да му дава зор заради това, че не я боготвори,  както Мартин - Даниела. Косара е не в женска енергия, а в енергията на една глезана, която ми прилича на 15-годишна, готова да разиграва избраника си, докато на момчето му писне. Такива жени са безкрайно отровни.

# 1 332
Мартина е пуснала стори от кола, мисля, че е от колата на Мартин. Sunglasses

И на мен на колата на Мартин ми прилича.
Дано!

# 1 333
Дано ? Със сигурност няма да е добре за Мартина 😀

# 1 334
  • София
Призът за дума на епизода давам на Ади за жунглата.

Общи условия

Активация на акаунт